Panic At The Disco [718]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

hahaha xD ale się popisłaś no no no xD weź bo tu giertych może czysta i Ciebie do podstawówli wyśle więc wiesz uważaj; d
  • Panna J.

Tyyy bo mnie jeszcze cofnie racja!
    O nie ja się go bac zaczynam!
    Nie chcę być w postawówce z pseudo emo! Oo nie!!!
  • Anonim

A co do Giertycha to słyszałyście może jak będzie z tymi debilnymi mundurkami?? bo w tv cisza na ten temat... chyba, że jakaś zacofana jestem xD
  • Panna J.

Też niewiem co z tym!
    Ciekawa jestem,nie opłaca mi się kupowac mundurku na rok gimnazjum!
    Teraz to o tej aborcji!
  • Anonim

Aaaaa porwe ten mundurek ^^ .
  • Anonim

Ten Roman jest jakiś kopnięty! Dziewczyna w naszym wieku chyba nie chciałaby jeszcze zostać mamą, ale tak wyszło, że zaszła w ciążę i co? ma urodzić? przecież dziecko może nie przeżyć, a i sama może zginąć,a Giertych myśli tylko o jakimś przyroście naturalnym, bo za mało dzieci się u nas rodzi! Chore!
  • Anonim

O kur... że ja niby mam teraz matką polką zostać !? Co za frajer... , wywalić go . ^^
  • Anonim

W sumie to ja jestem za aborcją, ale w przypadkach, które są zapisane w Polskim prawie. A mianowicie
    - ciąża zagraża życiu dziecka, lub dziecko może być nieuleczalnie chore
    - ciąża zagraża życiu matki
    - ciąża jest wynikiem gwałtu
    Dla mnie tylko w tych przypadkach kobieta może usunąć ciąże. Nie popieram aborcji, kiedy np. gimnazjalistka zajdzie sobie w ciąże. Takie dziecko (gimnazjalistka) powinna zdawać sobie sprawę z konsekwencji seksu. Po za tym to nie rozumiem tego, że taka dziewczynka, w takim wieku decyduje sie na współżycie... To jest chore.
  • Panna J.

Oo dokładnie zgadzam się w 100%.
    Skoro zgodziła się na współżycie powinna wiedzieć na co się decyduje albo jak juz nie moze się wstrzymac z podjęciem współżycia to niech sie zabiezpieczy!
    A potem dzieci na śmietnikach zostawiają..
  • Anonim

Niestety taka jest nasza chora rzeczywistość i nic z tym nie zrobimy, a jeśli już to pan 'minister' myśli, że nam pomaga, a tak na prawdę jest odwrotnie...
  • ^^

NO..zgadzam się...:)
    To jest bez sensu gdy np. dziewczyna dowie się ze jest w ciązy a ma jakieś 17 lat i nie chce mieć dziecka i nie jest na to wcale gotowa..To pozostawi je w domu dzicka. Tyle jest takich dzieci które są nie szczęśliwe. BEz rodziców i kogoś bliskiego . A mozna uniknąć takich sytułacji..Lecz nie w tym kraju...ale moze to sie nie długo zmieni ..
  • Anonim

Dokładnie! Nie w Polsce... ale dla jakiegoś przyrostu... dziewczyna musi rezygnować z nauki, aby wychowywać dziecko, a na dokładkę rodzice i tatuś dziecka się od niej odwracają...(nie często tak jest, że rodzice pomagają, a młody tatuś pomaga wychować dziecko...)

Może słyszałyście o takiej sytuacji, że dziewczynę wyrzucono ze szkoły jedynie za to, że była w ciąży... według mnie to niedorzeczne... mówiono, że dobrze się uczyła... i w ogóle...
  • Panna J.

Dla mnie dziewczyny nie uświadomione,nie zdające sobie do końca sprawy, że ze współżycia moze urodzić się dziecko nie powinny tego robić!
    Jesli rozumieją uważają, zabezpieczaja się itp. to rozumiem ale w innym przypadku to chore jest!
  • Anonim

Tak, nie powinny się decydować na stosunek w tak młodym wieku, ale słyszałam, że właśnie takich matek jest bardzo dużo...

Świetny temat rozwinęłyśmy... xD na gronie o P!ATD... ups...
  • Panna J.

No bez przesady nie wiedzą co robią to niech się na to nie decydują!
    A potem dzieci umierają w śmietnikach,albo trafiają do domów dziecka!
  • Anonim

>==>>Sylwia<< == napisała:
    >Tak, nie powinny się decydować na stosunek w tak młodym
    >wieku, ale słyszałam, że właśnie takich matek jest
    >bardzo dużo...
    >
    >Świetny temat rozwinęłyśmy... xD na gronie o P!ATD...
    >ups...

Bo my wrażliwe jesteśmy. Ale serio, jak na WDŻ oglądałam "niemy krzyk" to myślałam, że się popłaczę. Film pokazywał w szczegółach aborcję. Wiecie jak to wygląda. Najpierw lekarz wkłada do macicy jakieś szczypce i nimi łapie "dziecko" za rączki i nóżki i je po prostu rozrywa. Potem kiedy jeszcze nie chce się zmieścić, zgniata mu głowę... Mówię Wam to było okropne
  • Basiaღ

Ja chyba nie mogłabym oberzeć tego filmu... :(
    Raczej bym tego nie wytrzymała...
  • Anonim

Polska jest Polską . Tak co można zobaczyć przez przekrój historii od średniowiecza tak i do dziś , posiadamy , pewne najważniejsze postaci . A życie.. kobiet się nie liczy , bo zapłodnienie nie jest problem.. tylko jeśli traci się marzenia i to na co pracowało nie jest fajnie . Wogóle co on może wiedzięć na ten temat ?! Nie zna innych dzieciaków niż te z Młodzięzy wszechpolskiej (wg. bardzo dziwna grupa społeczna ) , która no cóż... popiera swojego guru . Pozatym pan minister , nie ma żadnego większego wykształacenia pedagogicznegolub psychologicznego więc nie jemu takie rzeczy osądzać . Osobiśce.. uwielbiam ten serial lecący w faktach pt " Jak dzisiaj wydurnili się politycy " .
  • Anonim

No tak, wkońcu on jest mężczyzną, a kto rodzi dzieci?? Kobiety... A oni tylko siedzą i się gapią...
  • Panna J.

Taaa dokaładie.
    Jeśli kobieta ma 3 dzieci i zachodzi w ciąże, a ciąża zagraża jej życiu, to według mnie powinna ją usunąć. Osieroci 4 dzieci, które pewnie trafią do domu dziecka gdzie nie zaznają miłosći i niczego dobrego.

Tak takie filmy to najgorsze co mozan ogladać, dlatego według mnie aborcja powinna byc dozwolona tylko w nielicznych przypadkach, a nie dlatego że dziewczyna nie pomyślałam i wpadła!
| |

Panic At The Disco

Fotki

Miejsca grona (0)