-
Anonim
a co powiecie na spotkanie fanów P!atd? xD osobiscie mysle o ludziach z warszawy^^ macie ochote? albo propozycje miejsca czy cos... chyba takie najbardziej neutralne jest pod rotunda... ale coz... piszcie xD:D:D -
ania
-
ooOO TiNkA OOoo
tak... podobnie bylo z anty-fanami Tokio Hotel w Wawki... dalej się spotykają o 11:00 w każdą sobotkę w MCdonaldzie; ) hehee -
ania
Ale tutaj mamy wiernych fanów Panic! At the disco i nam się uda:P o!:];p -
-
dorota
-
użytkownik skasowany
dlaczego ?
tzn dlaczego mialo by nie wypalic ?
spotkania gc mimo ze sporo osob z tamtego kreu juz nie slucha nadal sie spotykaja, ostatnio bylo lostoprophets i bylo zajebiscie chociaz same dziewczyny xD podejrzewam ze i p!atd raczej dziewczyny przyjdą.... no ale dobra.
fajnie by było; ] -
Anonim
Mi spotkanie w Wawce pasi; ) jak fanki Berlin Motelu moga sie spotykać to dlaczego my nie możemy ?? -
ania
-
dorota
hmm... tzn. nie mowie ze napewno nie wypali, ale z doświadczenia wiem, ze bedzie mało osób. Zawsze kazdy mowi "ja przyjde ja przyjde napewno" a wcale nie przychodzi.
Moze się udać, to zależy od nas przecież : P
A tak w ogóle kiedy to by było? i gdzie dokładniej? -
grinaa
-
Anonim
Ja uważam żeby się spotkać gdzieś w weekend pod pałacem Kultury i Nauki; ) -
ten weekend?
a może dla checy spotkac się w tym samym miejscu co fanki TH tylko trochę z boku :D -
Paulina S
W weekend? a nie może byc w piatek lub poniedzialek? ewentualnie niedziela w tem weekend...
Też bym z chęcią przyszła ale wiecie... ograniczenia czasowe xD -
ania
-
ooOO TiNkA OOoo
-
-
Paulina S
-
ooOO TiNkA OOoo
>Bałłbała napisała:
>czemu cwana?
Bo mieszka w Wawce; )
a ja dopiero od niej wyjechałam :D
-
dorota
w poniedziałek to mi odpada wiec ja nie jade, ale nie wiem na 100% moze sie uda: P
-
ania