Panic At The Disco [718]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Johnny

ktoś coś wie na temat wywalenia z zespołu pierwszego basisty (tj. Brenta Wilsona - przyp. redakcja) ?
    niby widzialem juz na zdjeciu na purevolume.com, że tak jak by jeden z członków jest jakiś inny. na początku mi się wydawalo, że poprosu basista ściął włosy, a tu teraz dowiaduje się takich rzeczy.
  • Johnny

http://www.mtv.com/news/articles/15...

to troche wyjaśnia, ale szukam dalej...
  • olka

<lol>
    gdyby nie Ty nawet bym sie nie zorientowalaXD
  • and/or martyna

ale ten nowy jon jakos mi bardziej pasuje do zespolu- nawet tak po prostu wizualnie sie strasznie dobrze wtapia. a jak poprzedni basista nie potrafil sie zaangazowac w zespol to jego strata :)
  • olka

sporo, oj sporo stracil=/
  • maja

oj tak...zgadzam sie
  • Johnny

dobra powiem, szczerze, że mi też wizualnie lepiej pasuje nowy.
    swoją drogą jestem ciekaw ile z tego artykułu z mtv jest prawdą. bo jezeli naprawde on byl taki kiepski na basie, to sie chlopakom nie dziwie, ze mu podziekowali. co z tego, ze friend, jezeli ma hamować rozwój zespołu.
  • użytkownik skasowany

to samo w kerrangu pisali : D
  • .Zośa

Oo ja tez sie nie zorientowalam.. :P
  • Anonim

a mi właśnie wizualnie bardziej pasował Brent. bo ten Jon jakoś mi zbyt Brendona przypomina. a wcześniej to tylko Ryanek i Brendonek byli sweet. a teraz jakiś 3 ładny xD eeee...no ale oni go wyrzucili za to że sie w ogóle nie angażował w grupę, musieli przez niego zmieniać całą melodię itp. itd. :/ także może i lepiej że odszedł.
  • Anonim

ja tam i tak kocham Ryana...!!! AH MOJA MIŁOSC...WIELBIE GO!!!!
  • Anonim

hehe :D

moi też bardziej Jonuś pasuje, bo Brent to taki dziki mi się wydawał; P
  • DresdentDoll

O Brencie wiele powiedziec nie moge tylko tyle ze gadała wiecej od Jona na wywiadach które ogladałam :) A tak serio to ja nie widze róznicy w tym jak graja i chyba to jest wazne, no nie?? zeby jdnak muzyke dalej robili tak swietna jak do tej pory :)

• DresdentDoll

http://www.youtube.com/watch?v=f-yz... --> to wiele wyjaśnia jezeli ktos nadąza za tempem mówienie Brendka :)
  • grinaa

>Johnny napisał
    >ktoś coś wie na temat wywalenia z zespołu
    >pierwszego basisty (tj. Brenta Wilsona - przyp. redakcja) ?
    >
    >niby widzialem juz na zdjeciu na purevolume.com, że tak
    >jak by jeden z członków jest jakiś inny. na
    >początku mi się wydawalo, że poprosu basista
    >ściął włosy, a tu teraz dowiaduje
    >się takich rzeczy.
    >

podono nicnie robil i go wyrabali a jeszcze sie z nimi kluci ma szczescie ze wogole mogl z nimi "grac"
  • Anonim

nie lubie Brenta.
    teraz ma podobno udzielac wywiadu jakiejs tam gezecie.

nigdy go nie lubilam, jakis taki nawiedzony.
  • Anonim

ale wiesz..on był przyjacielem ryana i spencera...to chamskie że go wywalili..dla mnie zawsze najlepszy jest pierwszy skład zespołu,...
| |

Panic At The Disco

Fotki

Miejsca grona (0)