-
Johnny
ktoś coś wie na temat wywalenia z zespołu pierwszego basisty (tj. Brenta Wilsona - przyp. redakcja) ?
niby widzialem juz na zdjeciu na purevolume.com, że tak jak by jeden z członków jest jakiś inny. na początku mi się wydawalo, że poprosu basista ściął włosy, a tu teraz dowiaduje się takich rzeczy.
-
Johnny
-
olka
-
-
and/or martyna
ale ten nowy jon jakos mi bardziej pasuje do zespolu- nawet tak po prostu wizualnie sie strasznie dobrze wtapia. a jak poprzedni basista nie potrafil sie zaangazowac w zespol to jego strata :) -
olka
-
maja
-
Johnny
dobra powiem, szczerze, że mi też wizualnie lepiej pasuje nowy.
swoją drogą jestem ciekaw ile z tego artykułu z mtv jest prawdą. bo jezeli naprawde on byl taki kiepski na basie, to sie chlopakom nie dziwie, ze mu podziekowali. co z tego, ze friend, jezeli ma hamować rozwój zespołu. -
użytkownik skasowany
-
.Zośa
-
Anonim
a mi właśnie wizualnie bardziej pasował Brent. bo ten Jon jakoś mi zbyt Brendona przypomina. a wcześniej to tylko Ryanek i Brendonek byli sweet. a teraz jakiś 3 ładny xD eeee...no ale oni go wyrzucili za to że sie w ogóle nie angażował w grupę, musieli przez niego zmieniać całą melodię itp. itd. :/ także może i lepiej że odszedł. -
Anonim
-
Anonim
hehe :D
moi też bardziej Jonuś pasuje, bo Brent to taki dziki mi się wydawał; P -
DresdentDoll
O Brencie wiele powiedziec nie moge tylko tyle ze gadała wiecej od Jona na wywiadach które ogladałam :) A tak serio to ja nie widze róznicy w tym jak graja i chyba to jest wazne, no nie?? zeby jdnak muzyke dalej robili tak swietna jak do tej pory :)
-
-
DresdentDoll
http://www.youtube.com/watch?v=f-yz... --> to wiele wyjaśnia jezeli ktos nadąza za tempem mówienie Brendka :) -
grinaa
>Johnny napisał
>ktoś coś wie na temat wywalenia z zespołu
>pierwszego basisty (tj. Brenta Wilsona - przyp. redakcja) ?
>
>niby widzialem juz na zdjeciu na purevolume.com, że tak
>jak by jeden z członków jest jakiś inny. na
>początku mi się wydawalo, że poprosu basista
>ściął włosy, a tu teraz dowiaduje
>się takich rzeczy.
>
podono nicnie robil i go wyrabali a jeszcze sie z nimi kluci ma szczescie ze wogole mogl z nimi "grac" -
Anonim
nie lubie Brenta.
teraz ma podobno udzielac wywiadu jakiejs tam gezecie.
nigdy go nie lubilam, jakis taki nawiedzony. -
Anonim
ale wiesz..on był przyjacielem ryana i spencera...to chamskie że go wywalili..dla mnie zawsze najlepszy jest pierwszy skład zespołu,...