-
-
Anonim
a ja tam sie ciesze ze mi P!ATD nie lata co pięc sekund w mtv jak jakies madonny, dody itepe; )
mniej mtv = mniej komercji = mniej fanek kochanek... :D przynajmniej tutaj; ) -
A.
-
-
Perfect.
dziś się załamałam :/ dostałam maila z linkiem od znajomego:
http://youtube.com/watch?v=uRdt3Ck0...
Jak można łączyć to "coś" z Panic! ?!?! -
DresdentDoll
Nawiązujac do wypowiedzi 2 notki nade mna w pełni popieram :)
I serio ja to jednak dzis byłam zszokowana bo na 4 funie w godzinach popołudniowych (tzn, 16-17) zobaczyłam "But is better" a za 5 minut (tzn po reklamach i jakiejs tandentej piosence) było "lying..."
Moze to głupiue ale jak zobaczyułam mine mamci kiedy ogladała ze mna te widea to było mi ciepło na serduchu ze wreszcie wie, kogo słucham :)
Eh ale to o mnie miało byc...
Co do tego filmu to jedno słowo - rzyg... Jedyny puls to to, ze jest tam Brendek... Poza tym nic pozytywnego nie moge powiedziec.... ja nie rozumiem jak mozna porównywac P!ATD czy MCR do tego dna jakim jest Th.... Po prostu smiech na sali... -
Anonim
ech.. zgadzam się
a warto 4fun oglądać w niedziele bo jest dobra pula <tylko nie poamietam godz.> i tak długo leci doobra muza xD żadnej parszywej z Doda -
Perfect.
mnie nie powalił filmik a komentarze xD a co do 4fun to niestety nie mam tego. Ale chyba tam częściej puszczają coś w stylu "tokio hotel i spółka", nie? mogę się mylić; ) -
m.
Nie, na 4fun.tv nie puszczają tylko th, bo tam jak oni mówią "sam wybieracz czego chcesz słuchać" i przez to uzależniłam się od 4fun rock (16-17 i 19-20) codziennie leci tam p!atd :) -
Anonim
-
grinaa
-
Perfect.
>eM.liar napisała:
>mtv2 to jest stacja the best !!!
popieram w 1000%; ) bez mtv2 nie ma życia :D -
DresdentDoll
Ale wy madrzy jestescie... :))
Wreszcie sie dowiedziałam ze na 4funie o 17 jest 4fun rock a ja sie dziwiłam czemu P!atd leci :) Debilek ze mnie :) -
grinaa
>anka napisała:
>>eM.liar napisała:
>>mtv2 to jest stacja the best !!!
>
>popieram w 1000%; ) bez mtv2 nie ma życia :D
no dokladnie tyle zespolow zajebistych; D -
-
m.
A ja za to nie mam mtv2 :( ale wszystko nadrobie jak do taty sie wybiore, bo on ma :D -
T.
mtv2 rządzi bezapelacyjnie.co prawda teraz roi się tam już od angielskiego indie,ale często leci też porządny music,jak P!ATD,czy Alkaline Trio itp -
Perfect.
ja się pochlastam :/ Przełączając kanały [mtv mam przed mtv2] już kolejny raz się natknęłam na kapelę, której kawałek żeby zobaczyć oglądałam mtv2. Byli już The Kooks, U2 & Green Day, teraz Muse, co się dzieje??? X_x -
grinaa
-
Perfect.
o to chodzi że coraz więcej zespołów przeskakuje z MTV2 na MTV. a MTV ma opinię "cool stacji" więc wszyscy to oglądają. i się zaczyna boom nie tylko na panic! ale i na inne zespoły i wcale mi się to nie podoba :[ -
DresdentDoll
Zauwazyłam to samo.. Od kiedy MCR wydali "welcome to black parade" to ta piosenka leci codziennie kilka razy na MTV, a kiedys puszczali MCR tylko na Mtv2 :( Dla mnie to skok na muzyke :p
A serio masz racje <anko> :) POpieram w 100 % zrobi sie boom na emo i bedzie kit... -
zwłaszcza