-
maja
u mnie w nowej klasie lubią i znają P!atd 4 osoby razem ze mną.
ja i moje najlepsze kumpele xD
-
Anonim
u mnie zna dużo osób.. no jakoś tak hmm..9.. a naprawdę lubię ja i kumpela -
Perfect.
dziś słyszałam jak w nowo otwartym empiku panienki dorwały płytę "Billy Talent II" i szły takie teksty "oni muszą być cool, oblukaj tylko froncik płytki, zajefajny, nie???" Myślałam że padnę. Wiele tekstów w życiu słyszałąm ale do tego się żaden nie umywa! Prawdopodobnie było też sporo takich sytuacji z P!ATD :( -
-
A.
hehehe ooooj tam trzeba zluzowac i sie nie przejmowac takimi tam... xD -
Perfect.
-
Anonim
też bym nie potrafiła...
ja mam o tyle lepiej, że u mnie prawie nikt ich nie zna i się z tego cieszę. (:
a moim koleżankom jak pokazuje ich zdjęcia to mówią, że nie podobają im się oni. ^^' i dobrze; D -
IG
-
Anonim
u mnie też mało kto ich zna, ale co to za problem?? dobrze, że ja ich znam i już :) -
Perfect.
>★Iska★ napisała:
>U mnie też ich raczej nie znają, a szkoda..
ja bym była zachwycona! -
Leszczu
>anka napisała:
>>★Iska★ napisała:
>>U mnie też ich raczej nie znają, a szkoda..
>
>ja bym była zachwycona!
czemu? -
Leszczu
>x_heartcore girl <3 napisała:
>też bym nie potrafiła...
>ja mam o tyle lepiej, że u mnie prawie nikt ich nie zna
>i się z tego cieszę. (:
>a moim koleżankom jak pokazuje ich zdjęcia to
>mówią, że nie podobają im się oni.
>^^' i dobrze; D
wielki lol -
Perfect.
>Leszczu napisał
>>anka napisała:
>>>★Iska★ napisała:
>>>U mnie też ich raczej nie znają, a szkoda..
>>
>>ja bym była zachwycona!
>
>czemu?
bo nie lubię owczych pędów na modę i muzykę -
IG
A ja mam dosyć tego że osoby którzy nie znaja takiej muzyki mówią że to gówno , dziadostwo itd Dlatego ja bym chciała żeby ktoś z mojego otoczenia znał P!ATDa nie tylko techno ,dęs czy hiphop... (może zmienili by zdanie)
>>RESPECT FOR ALL<< -
-
IG
Mam nadzieję że ktoś zrozumie co powyżej napisałam :) ( nie mam dzisiaj weny sory;/ ) -
DresdentDoll
W pełni cie popieram u mnie nie zna ich nikt jak był nawet wywyad z Ryakiem gdzies taki 4 pytania to jak im powiedziałam kto to jest to było tyllko "aha" a poczekajcie az zaczna ich puszcać na Esce a nie na esce rock to dopiero bedzie natłok fanów wielkich i wiecznych :P Zonki i tylke :)) -
-
ale nie zapominajmy, że mówimy o tych pseudo fanach.
zawsze się może zdarzyć, że jutro na MTV PL zobaczy Panica! ktoś, komu się naprawdę muzyka spodoba i tu przyjdzie, i będzie od razu czuł się zaszczuty. -
Anonim
oo nawiązując do MTV.. Zarząd MTV PL to jacyś debile, skoro P!atd wygrało nagrode VMA i widać było, że AMeryka świruje na ich punkcie, a MTV PL nawet nie ma klipu.. tylko puszczają jakieś gówna, a dobra muza leci tak naprawde w nocy :/ tylko 4fun wykupił i to bardzo fajnie, że oni chociaż myślą o takich zespołach <P!atd, Blink 182, Good Charlotte, SOAD itd.> -
-
Anonim