Panic At The Disco [718]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Siemionow!

>barbituranik napisała:

>
    >Jechać nie będę, lekki snobizm muzyczny
    >nikomu nie szkodzi właściwie, tylko z umiarem :)

dzięki; p właśnie - 'lekki snobizm muzyczny'; ]

>A z tą popularnością są też plusy:
    >więcej fanów w polszy=większe szanse na
    >koncert (musi im się opłacić przyjazd
    >przecież)... chociaż i tak czarno takie siakie
    >szanse widzę.

No niby tak, ale moim zdaniem marne szanse; p

>Co do sodówy, hm... na razie się dobrze
    >trzymają
    >

Oby tak dalej; )

Pożyjemy, zobaczymy...
  • Anonim

ja rozumiem po części. wiem o co chodzi. 'blogowe szablonki z green day'. żałosne to jest.
    ale z drugiej strony, panic! nie jest AŻ tak popularne, gdybym spytała jakiegoś znajmoego, fana elektro dajmy na to, co sądzi o panic!, nie wiedziałby coż to za zespół. a taki green day każdy kojarzy, nawet osobą nie mająca kompletnie pojęcia o muzyce rockowej.
    więc wydaję mi się, że się nie ma czego obawiać.
  • ..::KaTa::..

ja sie w sumie troche boje wiekszej popularnosci zespolow, ktore bardzo lubie, bo np taki Korn (ktorego kiedys ubostwalam) po zdobycu ogromnej popularnosci ulegl komercji i to juz nie jest to co dawniej grali
    na razie o P!ATD jestem spokojniejsza, bo na prawde znam tylko jedna osobe, ktora wie co to w o gole za zespol; ]
  • Baś

ok. stało się. dzisiaj pierwszy raz widziałam na MTV Polska I Write Sins Not Tragedies.
    przyznam, że mnie to zdołowało.
  • Perfect.

Niby ludzie powinni się dzielić muzyką, ale ja się czuję trochę wyróżniona słuchając mało popularnej muzyki. Zupełnie inaczej się jej słucha niż bardzo znanych, wręcz komercyjnych kawałków. Wolałabym żeby mieli mniej oddanych fanów niż rzeszę ludzi, która słucha ich bo to jest "cool" albo "trendi". Nie chcę nagłaśniania tego zespołu. To przykre, ale co zrobić???
  • IG

Są nieźli i to jest nieuniknione.
  • Perfect.

są zajebiści, ale wolałabym żeby nie trafiali na szczyty list tylko do odtwarzaczy fanów.
  • Siemionow!

>anka napisała:
    >są zajebiści, ale wolałabym żeby nie
    >trafiali na szczyty list tylko do odtwarzaczy fanów.

Aha, właśnie. To samo napisałam wcześniej, to mnie niektórzy 'pojechali' ^^
    Mam dokładnie takie samo zdanie. Już nawet w jakimś BRAVO było chyba o nich. Ojej, ja tego nie chcę...
  • Perfect.

tak... z normalnego zespołu zaraz zrobią "trendi kapelę" bo to jest na czasie! Powinno się ich kochać z a muzykę a nie za to że są na pierwszych stronach gazet!
  • DresdentDoll

Wiecie co ja myśle?? Ja miałam juz przykrosci Zwiazane z tym ze słuchałam "nieznanej muzyki" :(( I Opowiem wam nawet jak mnie znienawidzicie za to :) Wiec moze dla was to bedzie smieszne ale ja od 2 lat cxzy nawet 3 słucham tylko Kelly Clarkson. Teraz juz coraz mniej i tylko nieznane kawałki, bo wole być fanką za muzyke a nie za szczyty list przebojów. Wiec od Kiedy ja słucham kell, to wszyscy widząc plakat jej albo artykuł o niej to na całą szkołe krzyczeli "O mrówcia cos dla ciebie mam" i smiech :( A to nie było miłe. Chcociaz teraz jest jeszce gorzej bo od kiedy kell wydała płytę w Polsce i wydała tu singiel "BOY"(Because of you) to kazdy mówił o fajny kawałek a ja uwazam ze ona sie zta piosenka akurat sporzedała... i teraz jak tylko ktos widzi plakat na mojej scianie z nia to nuci BOY a ja ja kocham za cala twórczosca a nie tylko za jeden singiel.

Fakt ze popularnosc offowej muzyki ma tez swoje plusy, bo mozna łatwo kupic gazete z plakatem, ale z drugiej strony kiedys musiała sie nieźle nastarac zeby znaleźć chcociaz fragment o niej i sama robiłam postery... I to mysle było bardziej cool.

A teraz to samo dzieje sie z panicznymi i chyba sami zauwqazacie, np. puszczeja "I write sins" na esce rock i "I write sins" oraz "Lying is the most fun" Na 4fun tv... A osttnio na MTV2 było tez "I write sins"... wiecie najbradziej sie obawaim ze ich zaszufladkuja tylko z kilkoma singlami albo nawet tylio z tymi dwoma...

No i tak juz za duzo napisałam. Soryy za małe litery przy nazwach wlasnych i błedy ale jak ja sie rozpisze to po prostu nie zwracam uwagi :))
  • Perfect.

> A osttnio na MTV2 było tez "I write sins"... wiecie
    >najbradziej sie obawaim ze ich zaszufladkuja tylko z kilkoma
    >singlami albo nawet tylio z tymi dwoma...

MTV2 od początku puszczało P!ATD.
  • DresdentDoll

Wiesz nie wiem nie słucham za czesct MTV2 wiem tylko ze byli ostatnio (czyli gdzies tak w tym tygodniu) na 5 miejscu teraz nie wiem juz :) Ale masz racje, fakt nie tylko ty mi to mówisz :)) I fajnie ze jednak ktos to przeczytrał bo myslalm ze was zanudze :)
  • barbituranik

na mtv2 I write sins not tragedies jest teraz na liscie top 10 rock

w niedziele poprzednia byl dokument nagrany przed ich wystepem chyba majowym w londynskiej astorii, a oprocz tego cos kolo dwoch godzin tzw panic takeover (wybierali klipy po prostu)

do mtv2 nic nie mam, na mtv sa grani, w koncu za cos VMA dostac musieli
    natomiast panicowcy i viva polska to juz troche za duzo... jak dotad raz przy przerzucaniu kanalow na nich trafilam, wiec nie chce nic tu krakac
    .
  • Perfect.

>:(Przedstawi enie nadal trwa): napisała:
    >Wiesz nie wiem nie słucham za czesct MTV2 wiem tylko ze
    >byli ostatnio (czyli gdzies tak w tym tygodniu) na 5 miejscu
    >teraz nie wiem juz :) Ale masz racje, fakt nie tylko ty mi
    >to mówisz :)) I fajnie ze jednak ktos to
    >przeczytrał bo myslalm ze was zanudze :)

nie żartuj; ) teraz jest powrót na listy bo pierwszy raz to w wakacje ich widziałam na mtv2, wcześniej nie wiem bo nie oglądałam tego kanału :D
  • DresdentDoll

Nie no w wakacje byli na 10 to wiem bo byłam "zmuszona ogladac" ze tak powiem :)) I tak jestem w szoku ze sa teraz tak wysoko :)) Ahh no i faktycznie jak tu ktos napisał chyba w ogóle był dzień z Panicznymi czy cus wybierali jakis singiel i cus tam szczerze mówiąc miałam zamair ogladac ale nie wyszło (był w tym czasie jakis inny program i decyzja ogółu - rodziców oglądałam discovery :(( Ble :)) W każdym razie to chyba tyle :)
  • Baś

ja nie lubię mody. zawsze się boję, że po tym jak Panic! będzie leciało co godzinę na MTV, czy Vivie, ktoś się mnie zapyta, czego słucham i stwierdzi, że uległam modzie, podążyłam za tłumem.
    nie słucham ich od tygodnia, tylko od dużo dłużej.
    lubię być indywidualistką.
  • Siemionow!

>Baś napisała:
    >ja nie lubię mody. zawsze się boję, że
    >po tym jak Panic! będzie leciało co godzinę
    >na MTV, czy Vivie, ktoś się mnie zapyta, czego
    >słucham i stwierdzi, że uległam modzie,
    >podążyłam za tłumem.
    >nie słucham ich od tygodnia, tylko od dużo
    >dłużej.
    >lubię być indywidualistką.

O właaaśnie. To co napisałaś idealnie oddaje to co ja myślę na ten temat.
    Mam teraz cichą nadzieję, że te wszystkie stacje odwalą się od P!ATD... Proszę, proszę, proszę.
  • Baś

biednemu zawsze wiatr w oczy.
    Panic! jest komercyjnym zespołem. dzięki temu ich znamy i lubimy. MTV itp. to komercyjne stacje. podobieństwa sią lubią.
    można mieć tylko nadzieje, że przejdą bez echa.
  • DresdentDoll

Wiecie co?? Dokładnie napisaliście to, co mi nie chciało wyjc z głowy i ułozyć sie w słowa... Naprawde :P

Jak zacznie sie boom na panic to wszyscy beda mówili ze uległam modzie (booom juz sie zaczał widze u mnie w sity) a ja słucham ich duzo dłuzej i juz mnie to wkurza... i chce zeby nikt nie puszczał panic... W wakacje przed VMA musiłam czekac na lite rockowa na MTV2 zeby cich usłyszec... A teraz leca nawet na 4funie :( A to mnie juz nie cieszy :(
  • Leszczu

>Baś napisała:
    >biednemu zawsze wiatr w oczy.
    >Panic! jest komercyjnym zespołem. dzięki temu ich
    >znamy i lubimy. MTV itp. to komercyjne stacje.
    >podobieństwa sią lubią.
    >można mieć tylko nadzieje, że przejdą
    >bez echa.

Każdy zespół, który wydaje płyty w celu zarobienia pieniędzy jest komercyjny :F Jeżeli by nie byli komercyjni, to graliby tylko dla 10 osób i nagrywały demówki dla znajomych.
| |

Panic At The Disco

Fotki

Miejsca grona (0)