Panic At The Disco [718]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Leszczu

hmmm... a tak troche nie na temat - ich klipy to tylko "I write sins..." i "Lying..." czy jeszcze jakieś nakręcili ?
  • ✿Alicja

w sumie nie mam pojęcia szczerze mówiąc.
    trzeba poszukać w necie
  • ✿Alicja

http://www.videocodezone.com/videos...

a jednak cos nakrecili
  • charlie j.

hmm nie otwiera mi się :(
    Może to przez niedzielene przeciążenie sieci :P
  • ✿Alicja

możliwe, ja już obejrzałam i mi się bardzo teledysk podobał :d
  • Ania Sokołowska

>Let's get these teen hearts... napisała:
    >na 4fun.tv często leci, ale tylko "i write sins not
    >tragedies"

hmm ja jakos ani razu tam nie widzialam, chociaz od sporego czasu czatuje tam na nich:p
  • charlie j.

fakt. jak gdzieś to widzę to tylko na 4fun :P
    ale mnie się już ten klip znudził.
  • ✿Alicja

telewizja się nie zna na tym co dobre i tyle...
    wszędzie tyko Doda i Mandaryna :P
  • Ania Sokołowska

tak, na kazdym kanale puszczaka te dody itp, chyba z 10 razy na dzien;/
    a na porządną piosenke nie mozna sie doczekac';P
  • Siemionow!

Taak, to prawda.
    Ale tutaj się off topic zrobił.
    Wracamy do tematu. Kiedy ktoś zakładał ten topic Panic! nie byli jeszcze ZA ZNANI. Teraz już zdecydowanie są... nie lubię jak tak się dzieje. W gazetach, tv... eh. Nie chodzi o to, że nie życzę im popularności. Jednak martwię się co z nimi będzie. Jak sprawy tak się bedą toczyć to zostaną 'gwiazdorami'; / Ehh...
    A tak nawiasem mówiąc to lubiłam to, kiedy jeszcze pare miesięcy temu ktoś mnie pytał "czego słuchasz?", ja odpowiadałam "Panic! At The Disco", a on wytrzeszczał oczy i pytał "że co?"...
    Cóż...
  • Anonim

dokladnie! zgadzam sie z Toba. ta sława moze im cos w glowie poprzewracac. teraz coraz wiecej ludzi lubi panic. sa tego plusy mi minusy
  • Anonim

dziwny temat. słuchacie danego zespołu, bo wam się podoba muzyka, czy dlatego, że jest tak mało popularny?
  • ania

Ja tam słucham muzyki bo mi się podoba i wszystko jedno czy ten zespół znają dwie osoby czy ma całe tłumy fanówxP
  • Siemionow!

>stupid princess napisała:
    >dziwny temat. słuchacie danego zespołu, bo wam
    >się podoba muzyka, czy dlatego, że jest tak
    >mało popularny?
    >

Oczywiście, że dlatego, że lubimy muzykę danego zespołu. Tylko, że... może to trochę dziwne, ale lubię słuchać czegoś, czego inni nie znają. Myślę, że nie ja jedna tak mam.; )
  • Anonim

to abdurdalne dla mnie. słucha się jakiegoś wykonawcy, z sympatii do jego muzyki. mam przestać lubić np madonnę, bo 'wszędzie jej pełno' i w dodatku jest twarzą reklamową H&M?
    eee... oryginalność na siłę.
  • ..::KaTa::..

mi tam szczerze mówiąc wisi czy oni będą znani, czy nie... oby tylko grali jak graja, albo i lepiej :D
  • Anonim

zgadzam sie
  • Siemionow!

ok, po części wy macie rację, po części ja też ją mam. Nie chcę po prostu aby wybuchł szał na nich. Nagle staną się uwielbiani, puszczani notorycznie w radio itp. I żeby spotkało ich to co np. Green Day. Nagle pokochają ich 11latki i będą pisać 'I LoVe BrEnDoNek', chociaż słyszały jedną piosenkę P!ATD. A oni sami staną się pieprzącymi głupoty w tv gwiazdorami. Oby zostali tym kim są i zajmowali się tym czym naprawdę umieją - czyli muzyka.
    Takie jest moje zdanie.
    Teraz możecie po mnie pojechać; p
  • mysz.

a w sumie mi to obojętne. Nawet jezeli nagle wszyscy ich pokochaja... no to co? Ja będe miała świadomość, że byłam pierwsza i nie poszłam za modą ale moim gustem. No więc dopuśćmy możliwość ich popularności... to się i tak nic nie zmieni tylko będą... bardziej popularni. Oby tylko im nic nie odbiło.
  • barbituranik

>dance junkie. napisała:
    > Nagle
    >pokochają ich 11latki i będą pisać 'I
    >LoVe BrEnDoNek', chociaż słyszały jedną
    >piosenkę P!ATD.

Ahem, mniej więcej coś takiego jest na ich oficjalnym forum teraz :P

Jechać nie będę, lekki snobizm muzyczny nikomu nie szkodzi właściwie, tylko z umiarem :)
    A z tą popularnością są też plusy: więcej fanów w polszy=większe szanse na koncert (musi im się opłacić przyjazd przecież)... chociaż i tak czarno takie siakie szanse widzę.

Co do sodówy, hm... na razie się dobrze trzymają
| |

Panic At The Disco

Fotki

Miejsca grona (0)