Panic At The Disco [718]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Panna J.

Nom taki głooos który jak usłyszysz to chcesz więcej; D
  • P.

I właśnie . . . ciekawe jaka będzie ta 2 płyta . . . albo będzie wielki boom . . . albo i nie . . . ale i tak będę miała do nich sentyment. To co zrobili dotychczas utknęło mi tam gdzieś głęboko. Tak jak np. GD . . . o których naprawdę ostatnio cicho. . . ale jakoś mi to nie przeszkadza. . . własnie podczas takich "cichych dni" widać prawdziwych fanów zespołów. . .
  • Anonim

Wiecie co? Dla mnie ten temat jest chory. Tylko na mnie nie naskakujcie! Gadamy tutaj w kółko o tym samym. Już mam dość tekstów: "O Jezu, jak ja ich nienawidzę, bo to puste dziewczyny są..." Laski luz. A teraz jakbym Wam powiedziała, że np. słucham tokio hotel, to byście mnie, nie wiem, zajebały chyba. Luuuuz, każdy ma prawo słuchać czego chce i każdy ma prawo być plastikiem, ale to tylko i wyłącznie jego sprawa.
  • Panna J.

No racja! Ale jak tu wytrzymać z plastikami które są wielkimi ich fankami oczywiście! Nie znając wogle ich piosenek tylko 2 teledyski puszcone na MTV czy gdzies tam!
  • Anonim

Co do konwersacji na temat drugiej płyty jaka będzie , moim zdaniem hmm coś wydaje mi się że trochę gorsza od pierwszej , tak zwane gonienie za ambicją . Doprowadza do stresu , więc tak mi się coś wydaje . Ale i tak oczkeuje i moich urodzin x] i płyty w lipcu .
  • Panna J.

Pierwsza płyta okazała się sukcesem! Druga napewno będzie inna niewiem czy na korzyść czy na niekorzyść!
    Mam nadzieje, że im sodówka nie uderzyła do glowy!
  • Anonim

Napewno jakoś odbije.... .
  • Panna J.

Jak każdemu wokaliście! A słyszałam, że w Stanach wkółko puszcają ich piosenki! Kuzynka mi opowiadała, że jej kolezna była w Stanach i non stop puszczali piosenki akiegoś żyda i Panic! popularnosc to oni mają; D
  • P.

Ohhh tak;]... tak bym chciała żeby się nie zmienili. . . żeby najważniejszą rzeczą nie był wyścig po kasę i popularność . . .tylko muzyka. . . cicha nadzieja: że to się niestanie; ]. . .
  • Panna J.

Ehh prędzej czy później sodówka im odbije do głów niestety; |
    Ale podziwiam ich tak czy siak, że w tym komenrycjnym świecie potrafią zrobić coś innego orginalnego!
  • Siasia

ech fakt... teraz trudno napisac dobra muzyke z fajnym tekstem, aby nie nazwać tego plagiatem i zeby wpadała w ucho. Za to naprawdę dla Nich wielki podziw i szacunek!
  • Panna J.

Nom im się to udało i dlatego są dosyc sławni!
  • Panna J.

Nom im się to udało i dlatego są dosyc sławni!
  • Siasia

no no może troszke za sławni...
  • Panna J.

Nie no mnie tylko denerwuje jak ludzie zaczynają słuchac tego co ja! (głupie te moje teorie no ale cóż!)
  • Siasia

no ja wiem
    Ciebie zreszta wszystko denerwuje he:P
    a te teorie to sie nadają:)
  • Anonim

A mnie wkurza jak ludzie posłuchali raz I write... jak teledysk leciał na MTV i już sie uważają za wielkich fanów. Raz się na taką natknęłam w necie. Tragedia. Jeszcze sie ze mną wykłócała. No ale dobra. Moim zdaniem są troche za sławni. Kiedyś w jakimś wywiadzie Ryan mówił coś o tym że mają teraz inny rodzaj fanów ble ble ble, coś o popularności
  • melania

>Panna J. wrote:
    >Pierwsza płyta okazała się sukcesem! Druga napewno
    >będzie inna niewiem czy na korzyść czy na niekorzyść!

Druga jest ZUPEŁNIE inna. Jeżeli będzie utrzymana w klimacie 9 in the afternoon i we're so staving (czy jakoś tak) to ja tego nie kupię. Ściągnę sobie i nie wydam ani złotówki na nich.
    jestem skąpa, wiem, acz to czysta prawda.
  • Anonim

hymm.. ja odczuwam wewnętrzny dygot spowodowany ich nowym image.. stworzonym jak mniemam na rzecz nowej płyty i kampanii reklamowej z nią związanej. A już Ross mnie przeraża, te przaśne wdzianka prosto ze słonecznych równin Teksasu.. tylko ostróg mu brakuje. I bieganie w kalesono - śpiochach na nowym klipie.
    trochę to irytujące, ta cała zmiana "koncepcji", więc wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią mi, że może być ... różnie.

ale się wylewna zrobiłam.
    mimo wszystko 8 maja organizuje wyjazd na koncert do NY .. chętnych ze znajomościami w ambasadzie USA i zarządzie LOT-u zapraszam do bliższej współpracy :D
  • Anonim

Zgadzam się z przedmówczynią; ]
| |

Panic At The Disco

Fotki

Miejsca grona (0)