-
użytkownik skasowany
ja sie czuje lepiej jak zasłania. kwestia gustu; ]
mi sie p[odoba i jest praktyczna, takie jakby hmmm/.... schronienie ? nie wiem jak to ująć.. ale kocham ją..; D -
też bym sobie walnęła jak masz ty, czy Piernik, ale cholera nie mogę :/
nie mam prostych włosów. z moimi mi nie wyjdzie. -
użytkownik skasowany
-
-
siwa™
-
ale ja mam takie kręcone kręcone :D a po prostowaniu średnio co 3 dni od lutego mam gówno na głowie, że tak to ujmę :)
nawet już prostownica nie działa na nich jak kiedyś. szybko mi sie po niej skręcają i taka fryzura mi nie będzie dobrze wyglądała :/ -
użytkownik skasowany
hmm no chyba ze.
ja (jak twierdza inni) mam naturalnie proste ale one mi sie skrecaja i tak i tak na koncach (niektore kosmyki XD) co mnie wkurza, wiec je prostuje o; p -
ja lubie mieć takie jakby duże fale. zwykle tak mam po prostowaniu, jak włosy sa w dośc dobrej(czyt. lepszej) kondycji i nie ma wilgoci w powietrzu za dużej. wtedy mi chyba najlepiej x)
zreszta może się spotkamy nawet jak Piernik wróci z Londynu :) -
-
użytkownik skasowany
no fajne :D
kiedys bardzo chcialam takie, ale jak zrozumialam ze WZYCIU takich miec nie bede bo one sie nie ukladaja same kompletnie wiec zrezygnowalam, a teraz to jak mi sie cokolwiek wywinie to juz jest tragedia na cale miasto XD
no mozemy, mozemy; p -
wiesz co... to jakbyś miała takie jak ja to byś chyba skoczyła z bungee na prezerwatywie.
ja sie przyzwyczaiłam... może nie... raczej pogodziłam xD
tragedia.
nienawidze swoich włosów. -
użytkownik skasowany
-
-
whateva.
-
-
użytkownik skasowany
-
whateva.
mi moje obojętne są. choć wolałabym inne:d ale cóż. narzekać też nie moge zbytnio. chyba:d
a Ty Matt masz jakoś tak podobnie fryz jak piernik? -
użytkownik skasowany
yyy nie wiem XD piernik ma dłuższe, ja z resztą teraz zapuszczam grzywkę (cała do brody bez cieniowania :D) a ścinam znowu z tyłu chyba. chociaż już tak długo mi odrastały XD sama nie wiem.
ja mam inaczej niz piernik pod tym zwzgledemz e krocej i z tylu je.. hm... to sie tapirowanie nazywa ? w kazdym razie takie wielkie coś z tyłu tylko grzywke prosto; p lool
ej co my z tego grona zrobiłyśmy >.< wywalać stad z takimi tematami XD -
whateva.
a to mniej wiecej widze obraz Twojej fryzury:d
zrobił sie temat o włosach:d lol -
Johnny
dżizas... no i spójrzcie na swoje wypowiedzi. z tematu "potniemy sie jak p!atd bedzie zbyt znane" weszliscie (a raczej weszłyście) na grzywki, wlosy i wogole. proszę bardzo dołączcie do grona gorących nastek i załóżcie osobny temat na wypowiedzi o emo grzywkach itp. na gronie na temat muzyki i zespołu.
chyba zaczynam się przekonywać do tego, że źle że szerzy się moda na p!atd i na to tzw. emo (mimo, że te dwie rzeczy mają ze sobą tyle wspólnego co ja i kamień, który dzisiaj kopnąłem na chodniku). -
użytkownik skasowany
ej no to one mnie wkręciły dotej rozmowy, mówiłam, że tu nie na takie tematy gadac, a jak jest coś o włosach to przykro mi, ja sie nie potrafie powstrzymac; ]
pozatym nie wygladam jak 'emo', nie jestem 'emo' i nie lubie tej mody, a p!atd zaczelam sluchac daaawno temu, bardzo dawno, nie dlatego, że jest modne, bo wtedy ledwo kto o tym słyszał.
wiec ode mnie to z daleka z takimi pouczeniami :D -