-
martyna
- 24/07/2006 15:23
-
użytkownik skasowany
- 24/07/2006 15:30
ehh trudno, na kazdy zespol przychodzi taki czas :D:D -
_m___¨.
- 24/07/2006 15:31
Może i będą masowi.
Może będzie sranie w banie.
Ale może przez to nie będzie problemu w Polsce ze znalezieniem ich płyt, singli, może będzie koncert.
Chociaż wątpię.
Ja na razie nie widziałam ich w tv, nie słyszałam w radiu, rozkoszuję się tylko ich muzyką we własnych odtwarzaczach i jest mi z tym dobrze. Jeżeli ktoregoś dnia i ja znajdę się w samym środku boomu na panicznych schowam się pod stołem i będę czekała aż to minie, będę czekała na czasy, kiedy tu, na ich Gronie będzie znowu 30 osób. -
Gą
- 24/07/2006 15:38
-
and/or martyna
- 24/07/2006 15:59
-
Sari.
- 24/07/2006 16:17
A w między czasie dobrze jest poszukać jakichś nowych brzmień, małych, alternatywnych kapel, jaką byli Paniczni.. : )
Mam nadzieje że ten Boom szybko się skończy... -
martyna
- 24/07/2006 20:08
-
ダリア
- 24/07/2006 21:28
>to jest fajne jak się słucha czegoś czego nie
>słucha nikt inny...
z tym sie zgadzam. jakos fajnie było kiedy mówiłam, ze, np. słucham teraz P!ATD a wszyscy pytali co to jest i wogóle xD -
użytkownik skasowany
- 24/07/2006 21:53
albo denerwuje mnie jak mówię od ilu słucham p!atd a wszyscy 'ehee jasne, pewnie usłyszała w antyradiu i sie jara' -_-''
uhh, ja myśle że ten 'boom' będzie trwał u nas dość długo, bo właśnie teraz wchodzi taka moda na taką muzykę, czy styl; / niestety..... -
and/or martyna
- 24/07/2006 22:14
ja na szczęście nie natrafiłam na nich w zadnej gazecie i mam nadzieje, że już nie trafie (kiedyś o the strokes(<3 ) napisali w metrze, myślałam, że mnie zniesie i nie chce tego przezyć po raz kolejny :D -
użytkownik skasowany
- 24/07/2006 22:25
hah ta moda.. teraz w polsce zaczyna sie 'emowanie' haha
załamać się można.. a pomyśleć że kiedys to była wątła grupka ludzi na ktorych patrzylo sie z zafascynowaniem/obrzydzeniem :D
nie zdziwie sie jak nidlugo w bravo będą opisywać gdzie kupić ciuchy jakie nosi brandon a dizewczyny będą pisac 'bravo, ratuj !~zakochałam sie w wokaliscie zespolu panic! at the disco i snie o nim poo nocach, co mam zrobić ?'
lol -
and/or martyna
- 24/07/2006 22:56
-
użytkownik skasowany
- 24/07/2006 23:09
ja też chce; p -
Johnny
- 25/07/2006 15:43
>>kiss me,I'm stylish napisała:
>>to jest fajne jak się słucha czegoś czego
>nie
>>słucha nikt inny...
>
hehe. a jak juz inni sluchaja to nie mozna uchodzic za tak wyjatkowego, fajnego, ciekawego i wogole. a to pewnie dla niektorych masakra.
owszem ja tez nie ciesze sie za bardzo z tego ze staja sie popularni, bo wtedy sie bardziej skomercjalizuja (nie koniecznie z ich winy i zamierzenia). ale kurde nie bede sie ciał z tego powodu, że jakies gorace malolaty biegaja po miescie z koszulkami p!atd i sie jaraja tym jaki to brendon nie jest zajebisty w smsach na 4funie.
mnie najbardziej interesuje to co mi w uszach lata. nie odczuwam wielkiej potrzeby lasnowania sie tym czego slucham itd. lansujcie sie soba, a nie tym czego sluchacie.
nim zostane zjechany wyjasniam, ze jest to tylko moje zdanie i nie mialo ono na celu nikogo urazic. -
and/or martyna
- 25/07/2006 17:43
fajnie tez jest jak zespół staje się popularny, bo o to w sumie chodzi w tym bizniesie, ale i tak zawsze się będe wkurzala na gorące malolaty, bo ja zbyt osobiście podchodze do tego czego slucham (taki charakter:) -
użytkownik skasowany
- 25/07/2006 17:48
po prostu teraz mówiąc że sie słucha p!atd stajesz sie 'częścią mody' a nie sobą, dlatego ja nikomu nie mówię czego słucham; ]
a smsow na 4fun to ja jeszcze nie widzialam XD haha czy to wygląda już jak to co się działo z tokio hotel ??; p -
_m___¨.
- 25/07/2006 18:07
Ja 4fun nie mam, więc nie jestem w kręgu mody na panicznych.
I chwałą za to.
Ale może będzie tak samo jak z Yellowcard.
Klipy leciały w tv i co?
I dupa.
Nie ma srania się nimi. -
użytkownik skasowany
- 25/07/2006 18:24
ale to zupełnie odbiegając od tematu -
_m___¨.
- 25/07/2006 18:30
-
Johnny
- 25/07/2006 21:14
>spoko spoko ja się przynajmiej urazona nie czuje,bo ja
>naprawde czuje się fajniejsza jak naleze do
>jakiejś mniejszości.
no wydaje mi się, że chyba każdy kto nie jest pustakiem nie chce byc przecietny i taki jak cala reszta spoleczenstwa. ale najwazniejsze zeby samemu czuc sie innym (troche dziwnie to brzmi, ale na ten moment nie wiem jak to lepiej ująć), a nie za wszelka cene starac sie pokazac szarakom ze jest sie innym i w domysle lepszym od nich.
co do biznesu to wlasnie troche denerwujace jest to, ze muzyka to taki ogromny biznes, i ze wiekszosc ludzi kierujacych tym biznesem w zasadzie kieruje sie tylko i wylacznie kasa w swoich poczynaniach.
-
Ohh Jezus Christ Almighty
- 30/07/2006 00:38
-
- 30/07/2006 00:58
>Płaczemy, że oni będą znani i stracimy
>swoją małą tajemnice. A chłopaki
>grają, żeby zobaczyła ich jak największa
>publika. Trzymajmy kciuki żeby sława nie
>przewróciła im w głowach i dalej robili tak
>świetną muzyke jak teraz.
to też :D ale gdzie indziej.
lubię być oryginalna. nie rozpowszechniam tego co ja słucham. wieje tu egoizmem? w dupie to mam i jestem z tego dumna.
to jak z modą na punk. widzieliście Tally Wejl(czy jakos tak) ostatnio? po jednej stronie różowo, bo drugiej punk i goth. no aż mnie kurwica bierze jak na to patrze. punkiem trzeba być, a nie sobie go kupić. trzeba CZUĆ tą muzykę. -
whateva.
- 30/07/2006 01:03
-
- 30/07/2006 01:07
'najważniejsze, żeby być sobą' - i to mi mówi projektant mody :|
kiedy na to wejdzie moda?... -
użytkownik skasowany
- 30/07/2006 01:18
teraz w polsce nadhodzi to co sie w wiekszosci miejscach w europie konczy - moda na bycie emo/scene
i od tego to dopiero chce sie zygac; / -
whateva.
- 30/07/2006 01:30
mnie denerwuje to ze osoby ubierajace sie no hm np na rozowo teraz zaczna sie wozic ze punk'ami sa. a wczesniej w zyciu by tego nie zalozyly... -
- 30/07/2006 01:34
>ale z kolei w ktoryms temacie ktos, nie pamiertam czy ty,
>czy kt oinny pisal ze cala klase namowi do sluchania czy
>cos.. nie wiem, ale cos w tym stylu.
broń cię panie boże! nie ja!
>hah moda na punk ?
>chyba to juz przechodzi, z reszta punk nie ma mody; ]
też tak myślałam :]
>teraz w polsce nadhodzi to co sie w wiekszosci miejscach w
>europie konczy - moda na bycie emo/scene
>i od tego to dopiero chce sie zygac; /
no :| podobaja mi sie emo, ale tacy prawdziwi.
i heloł, Matt :) przed chwilą zajarzyłam, że mamy wspólnych znajomych :D
wysłałam nawet Piernikowi pozdro dla ciebie, ale powiedziała, że już cię tam nie ma :P
-
whateva.
- 30/07/2006 01:41
i był w centrum taki emo? aww cudo:d
-
- 30/07/2006 01:42
:P -
whateva.
- 30/07/2006 01:49
-
- 30/07/2006 01:53
Basia, a czy ty wiesz...
Basia, a czy ty słyszłaś...
:P
'Basiu' kojarzy mi się z pewną irytującą dziewczyną, co ma dość drzewne nazwisko :] -
whateva.
- 30/07/2006 01:55
faktycznie ona tak zawsze robi. nie chce byc jak ona. to byl ost raz:p -
użytkownik skasowany
- 30/07/2006 12:14
lool
mnie wkurza jak (dowiedziałam się) ze na gronie fanów TOKIO HOTEL jest temat o emo (hahaha) i dziewczynki małe wypisują jak im się podoba, co sobie ostatnio takiego 'emowego' kupiły XD i jak bardzo kochają emo jak się całują.
buahahaha
normalnie z fotela spaść i się o podłogę roztrzaskać >.<
a tak w ogóle to dziwi mnie cholernie jeszcze, że wiele osób uważa ze p!atd to emo XD -
martyna
- 30/07/2006 12:31
-
- 30/07/2006 14:28
ja z tym emo zawsze miałam problem. nigdy nie rozumiałam tego i nie rozróżniałam. ale jak się widzi takiego prawdziwego to, to mija :]
nie lubie gadac o emo, bo po jakimś czasie plączę się w zeznaniach i wychodzi na to, że sama nie wiem o czym mówię xD
a Panic! to takie emo jak z koziej dupy trąbka.
no bez przesady.
emo też trzeba BYĆ. nie kupić sobie fatałaszki, zrobić fryz zasłaniający jedno oko(bo tak tajemniczej) i sie wozić.
nie każdy metroseksualista jest gejem. -
- 30/07/2006 15:44
-
użytkownik skasowany
- 30/07/2006 15:57
hah to milo ze sie mnie poznaje z opowiadan XD a skad wiedzialas ze ja jestem Matt ? tzn. w sumie fakt, mam to napisane ale ciiicho :D ja pamietam jak na jakims forum piernika/ ediego :P musialam pisac haha co to emo; ] posiusiałam się prawie bo już nie wiedziałam c pisac.
ej ! a pozatym grzywka na oko nie jest dla tajemniczości :P:P bez takich ! ja ja mam bo tak sie czuje bezpieczniej i tyle.
NIE TAJEMNICZO !; p
mnie to juz wszystko wkuriw; D
najlepiej zeby punki stały się raperami, a emo fanami disco polo, a wszystko inne ave szatan ja pierdziele nawet nie wiem co mowie >.< haha -
- 30/07/2006 17:20
grzywka na oku nie jest dla tajemniczości, ale to tak wygląda dla osób trzecich. tez lubie tak mieć, bo czuję się bardziej pewna siebie(nie wiem czemu, powinno być chyba na odwrót).
no bo wiesz... im bardziej coś zasłaniamy to jakbyśmy chcieli coś ukryć :] -
- 30/07/2006 18:05
-
siwa™
- 30/07/2006 22:28
Panic At The Disco