Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

mało tego ale zawsze coś
    ;D
  • Anonim

http://foto.onet.pl/CyYEPgQvUWYCMgM...
    a to jakby SIE OTWORZYC TAMTEN LINK NIE chciał
  • charlie j.

hmm no to sa :P
  • Anonim

no, fajne fajne :]
  • hej paul ! [BM]

ja chce na ich koncert !!!!!!!! kolega byl ostatnio (we wiedniu) mowi ze nie do opisania to cos ie tam dzialo taka swietna atmosfera i w ogole a jak zaczeli spiewacz lying is the most ... albo iw rite sins.. to wszysy az tak no kurde nie da sie tego opisac jak on mi to opowiadal to widac bylo w jego oczach jak cudowny byl ten koncert
  • Anonim

no pewnie był...za to w berlinku...trezba się było raczej trzeba skupiać na tym, żeby łum cię nie zadusił...i na tym żeby szukać powietrza gdzie się da,zeby nie zemdlec...fajne to nie było...a ludzie się zachowywali jakby oszaleli...to akurat mogę zrozumieć...bo addiction od panic! to normalna rzecz;D
  • Anonim

hmm.. w moje urodziny beda w Waszyngtonie..buuu :( to byłby świetny prezent, jaklby byli w wawie czy gdzies in poland
  • barbituranik

koncertino w polsce sprawa wątpliwa, ale nadzieję mieć zawsze można... chyba
  • olka

jak to się mówi nadzieja matką głupichXD
  • Anonim

za to wiara czyni cuda; D
  • Anonim

"coś tam coś tam nadzieja ma skrzydła coś tam coś tam| i skojerzenia:
    skrzydła -> lot -> samolot -> podróż -> Polska

czyli Panic! at the disco przylecą grzecznie do polski samolotem :P
  • barbituranik

nohoo... jako część come back tour 2020; )
  • Asia;)

hehe niezle. Mozemy sobie dluuugo poczekac. Albo pojechac do Las Vegas i meczyc ich rodzicow :D
  • ♠[©*oł oł;P♠

uuuu:( jestem zrospaczona, dlaczego oni tu nie mogą przyjechać, przecież mają tu tylu fanów. mogli by zrobić nam i sobie przyjemność, a zobaczyli by jak byśmy ich ciepło przywitali. Jak nie przyjadą niech żałują. Dlaczego ja nie mieszkam w Las Vegas, albo przynajmniej gdzieś w Stanach :(,będę płakać :(
  • barbituranik

>jupi*jupi*ju p napisała:
    dlaczego oni tu nie mogą
    >przyjechać, przecież mają tu tylu fanów.
    >mogli by zrobić nam i sobie przyjemność, a
    >zobaczyli by jak byśmy ich ciepło przywitali. Jak
    >nie przyjadą niech żałują.

mają pewnie lipnego tour managera, który myśli, że polska należy ciągle do bloku wschodniego czy tam zsrr... jeśli w ogóle wie, że taki kraj istnieje o_O
    a sam zespół prawdopodobnie ma mało do gadania w sprawie wyboru miejsc na koncerty
    zresztą i tak nowa trasa będzie dopiero w drugiej połowie przyszłego roku, tak przynajmniej z wywiadów wynika, czyli znaczy się na razie po ptokach

.

| |

Panic At The Disco

Fotki

Miejsca grona (0)