-
Anonim
no ba.. jak nie byłyśmy czegoś pewne podeszłyśmy do babki od anglika i nam pomogła.. wole sama tłuamczyć, bo wtedy mam pewność, ze jest dobrze (konsultuje sie i takie tam) -
IG
-
Anonim
To prawda :) Głos wystarczający na jakies głośniejsze puszczanie ale i bardzo sympatyczny do odrabiania pracy domowej na temat posłów i ich przywilejów jaką waśnie skończyłam; )
Jak kiedyś mi się uda Brandona spotkac to mu podziękuję :) Dzięki niemu milej się takie rzeczy robi; ) -
-
609
Ale taki chudziutki... :P
Jak oglądam wywiady, to się wydaje taki... no może 'normalny' to nie jest to odpowiednie słowo, ale taki... ludzki;P i za to ma plusa;) -
Siemionow!
>November Rain napisała:
>Ale taki chudziutki... :P
haha, czy ja wiem czy on chudziutki; p Taki normalnej budowy chłopak^^ Wg, mnie on chyba jakiś niski, coo?
>Jak oglądam wywiady, to się wydaje taki... no
>może 'normalny' to nie jest to odpowiednie słowo,
>ale taki... ludzki;P i za to ma plusa;)
O właśnie, też to zauważyłam. Taki... jescze 'nie zepsuty' ^^ I oby tak zostało. :D
-
DresdentDoll
A ja powiem tak; on po prostu nie jest gwiazdorem i nie dał sie złapać w siec "gwiazd muzyki" po prstu... Fakt ze głos ma śliczny i naprawde uniwersalną muzykę rozbi paniczni ale co do wygladu sie nie wypowiem po prostu z szcunku do niego :) -
Anonim
Mi sie podoba...Ostanio słuchałsmy z moja przyjaciółka zespołu a ona nagle tak ah! Mógł by mi zorbic dziecko...serio nawet nie musiał by sie nim opoiekowac tak tylko..!!! -
olka
>.yyy. napisała:
>boże jaki on jest brzydki
wiecie co wam powiem?
zmieniłam zdanie
Matt miałaś rację
on jest brzydki
i rzeczywiście za niski
kobieta zmienną jest xD
btw Matt masz już mój numer czy znów wyczyściłaś sobie listę numerów??? -
Anonim
-
Anonim
-
Perfect.
-
Anonim
nie jest taki niski.. na razie licze sobie 165, ale rosne..
Prosze Panie Boże, abym staneła na 173cm xD -
DresdentDoll
Moge sie wypowiedziec??
Moge??
ok :)
Wiec sie wypowiem :)
Wiecie co zauważyłam?? Ze Brendon ma siłę przyciagania...
Dałam ostatnio link mojej kumpeli jak spiewa na koncercie "Baby ona more time" i one juz (bo jak ona to i jej przyjaciólki) "kochają brendona"<eh> wkurza mnie to bo artystów kocha sie za muzyke a nie za wyglad czy cos przede wszystkicm... Ja wiem ze ona moze sie podobac itp ale ja kocham wcszystkich paniecznych i serio nie wierze ze mozna kochac wokaliste nie znajac muzyki zespołu :(
To jest moja opinia nie wiem jak wy... -
-
Anonim
-
DresdentDoll
No a w szczegółach?? Wiecie ja nie rozumiem ludzi chyba w ogóle... Nawet nie wiem czy Brendon "jest sexy" jak ktos napisał na poczatku?? wiec wyjaśnisz czemu tylko ogólnie?? moze sie czegos naucze :) -
Anonim
>I zaczął sie boom na Panic! :( napisała:
>Moge sie wypowiedziec??
>
>Moge??
>
>ok :)
>
>Wiec sie wypowiem :)
>
>Wiecie co zauważyłam?? Ze Brendon ma
>siłę przyciagania...
>Dałam ostatnio link mojej kumpeli jak spiewa na
>koncercie "Baby ona more time" i one juz (bo jak ona to i
>jej przyjaciólki) "kochają brendona"<eh> wkurza
>mnie to bo artystów kocha sie za muzyke a nie za wyglad
>czy cos przede wszystkicm... Ja wiem ze ona moze sie podobac
>itp ale ja kocham wcszystkich paniecznych i serio nie wierze
>ze mozna kochac wokaliste nie znajac muzyki zespołu :(
>
>
>To jest moja opinia nie wiem jak wy...
ja znam przypadki, kiedy dziewczyna naprawde kochałą wokaliste zespołu, ale nie mogła przełknąc jego muzyki. niestety to głupi przypadek :P ja też lubie wszystkich panicow, ale brendon i ryro podobają mi sie fizycznie, tzn. nie wzdycham do jego zdjęcia i nie płacze po nocach bo go nie ma przymnie (wzruszyłam sie :P) -
DresdentDoll
Ahhh widac :) A coś tu chciałm dodac... Mi sie podobaja tez z wygladu ale "podobaja" a nie kocham ich i juz sie rzucam na kzde zdjecie (ble) :) Po prostu :) -
Anonim
oj brednon brendon... pierwszy raz moge powiedziec ze mi sie podoba jakis wokalista tudziez po prostu muzyk;)
moze to dlatego ze ma tylko 19 lat, wiec nie jest glupio sie przyznac (nawet samej sobie) do tego.. bo np. David Desrosiers z SP tez jest super, ale jego podziwiam za humor, glos, za to ze gra na bsie i po prostu jest cholernie sympatyczny, no i jeszcze lubie sp... kto wie jakbym reagowala jakby mial lat 19 a ni 26
jezeli chodzi o panic! - jestem cholera na tym forum, ale wlasnie glownie ze wzgledu na pana urie oraz na charyzme ktora wyrozniaja sie chlopcy...
bo co do muzyki nie jestem do konca przekonana (chodz i write sins i the only difference sa mistrzowskie no i cover slow motion)
tak wiec wracajac do brendona: taki normalny, tylko cholernie zdolny facet i wg mnie calkiem przystojny, a to ze niski - dla mnie tam okey, bardziej funkcojnalne; )
i glosik ma genialny, ale podobny do wokalisty FOB; )
tak wiec pana urie podziwiam za caloksztalt...
uff wreszcie koniec :D -
Anonim
po pierwsze: nie wiedziałam, że jest aż tak niski :| aż 9 cm niższy ode mnie...
po drugie: dopiero niedawno dowiedziałam się, że ma 19 lat (aż mnie wryło :P)
i w końcu, po trzecie: jest przystojny, owszem ale przecież to nie jest najważniejsze... ważniejsza jest muzyka, od której nogi same "chodzą" :) i teksty :) -
Anonim