Panic At The Disco [718]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ufff, a już myślałam, że się nie rozstajesz z wycinkami o p!atd ]:->
  • Magda

Może i jestem wariatką, ale z umiarem; )
  • Anonim

ja już zaraziłam miłością do muzy panic! moją siostrę i kumpelę... no i oswajam z nimi rodziców... xD
  • Cz.Asia.

eeeee...?? starych?? jakos mi muza Panic! nie pasuje do rodziców...
  • Panna J.

hmm.. zależy do których.
  • Magda

Mojemu tacie podobają się kawałki P!ATD, a moja mama woli FOB i MCR; )
  • Anonim

>Czasiol napisała:
    >eeeee...?? starych?? jakos mi muza Panic! nie pasuje do
    >rodziców...

no, a czemu nie...? a w ogóle oni w kółko ich nie słuchają, tylko jak ja coś zapuszcze, a tak to nie... chociaż są oswojeni z rockiem itp...
  • Sasza

nie wiem czy już było takie pytanie, ale czy ktoś wie cokolwiek na temat pani Rhondy [ obecnej dziewczyny Bdena?] :)
  • Anonim

ja tam nic nie wiem, nie chce wiedzieć i w ogóle mnie to mało obchodzi.
    ;]
  • Sasza

a ja chcę :D widziałam jej zdjęcie i chciałabym się dowiedzieć skad ona się wzięla.. o pani Kitching chyba wspominać nie muszę :)
  • Basiaღ

Ulala xD
    Ja nic nie wiem ^^'
    Pokażcie mi jej zdjęcie :P
  • Anonim

o ja też chcę ja zobaczyć (:. szczęściara (;.
  • Sasza

jest tylko jedno jej zdjęcie. siedzi obok Bdena na VMA 2006 (więc nie wiem czy nadal są razem...) w czarnej sukience. ma czarne włosy i blond pasemka. i od Audrey jest moim osobistym zdaniem ładniejsza; )
  • Asia;)

no to w takim razie nie sa juz razem; ) tzn raczej, nie wiem nie znam go, ale jakby byli ze soba to by byly zdjecia (tak jak Ryana z Keltie)
  • MªЯt∀

Z tego co wiem to nie Rhonda tylko Brittany Funk (czy jakoś tak) była z nim na VMAs 2006 i chyba juz nie są razem.
  • Sasza

na buzznecie figuruje jako Rhonda. ale widziałam ostatnio wywiad i do dziewczyn przyznali się Ryan i Jon (on tez sie chyba z nia rozstal, Ry powinien wziąć z niego przykład bo Keltie jest jakaś niehalo) . a więc poprawił mi się humor :)
  • Anonim

ojej. może dla niego jest 'halo'. rozkminianie tego nie ma najmniejszego sensu.
  • Anonim

oj przesadzasz. ta rcoś to napewo ta rcoś a nie jakoś inaczej. bo moja koleżanka mówiła, że ona jakoś się inaczej nazywa. a vma było kope lat temu. jakoś nie wierzę, że są ze sobą.
  • Sasza

no i się cieszę; ) zresztą wszystko jedno. o keltie wiem mało wiec nie jestem jej fanką... a co do Jona.. tez nic nie wiem na ten temat; )
  • MªЯt∀

no własnie na buzznecie jest ona podpisana jako brittany funk
| |

Panic At The Disco

Fotki

Miejsca grona (0)