-
Basiaღ
-
Black Whisper
-
Anonim
-
-
Black Whisper
-
Basiaღ
-
P.
-
Black Whisper
-
P.
-
Black Whisper
-
Magda
-
Anonim
>Paige :) napisała:
>Ale musicie przyznać, Jonowi pasuje... :D
a który to Jon? -
-
Cz.Asia.
fota wyjebana;P ah ten Asz.... jak mialam jakies 7 lat, nie no moze 9:P to był mój idol...on tak sexownie rzucał pokebolem:P -
-
Magda
Jakie wyznanie :)
Spotkałam się z fanką P!ATD na wczasach; ) Usiadłyśmy na ławce i zaczęłyśmy wyciągać wycinki, artykuły, plakaty itp. itd. o Panic! Musiałyśmy komicznie wyglądać. No i pokazywałyśmy sobie nawzajem ciuchy. Ale ona ma taką fajną koszulę... A'la Panic! jak to ona mówi. -
DresdentDoll
Matko. dziewczyno. ty wycinki z p! na wczasy wziełas??
Ja mam koszulke ala blinki :) oooo i mam trampy ala glany i ala brudne spodnie. (moja przyjaciólka wszystko porównuje do czegos uzywajac "ALA" wiec moge tak w nieskonczonosc) -
Cz.Asia.
farciary, bo ja siedze na mazrach sama ze swoim umiłowaniem do Panic! i zostaje mi tylko gadanie o nich mojemu znudzonemu bratu, który o brendonie nasłuchał sie tyle, ze spokojnie moze o nim napisac ksiązke.:P -
DresdentDoll
haha no ja tez nie moge o nich z nikim NIGDY pogadac, tylko z bratem ktory ich "szanuje" (ale płyty słucha, cham), no i z wami :)
-
Cz.Asia.
moj woli FOB, ale Panic! tez słucha. jak siedzi ze mna przy kompie, a ja ZAWSZE musze ,,zapodac" cos ich:D -
Black Whisper
-
Magda
>Miss Murder napisała:
>Matko. dziewczyno. ty wycinki z p! na wczasy wziełas??
>
>Ja mam koszulke ala blinki :) oooo i mam trampy ala glany i
>ala brudne spodnie. (moja przyjaciólka wszystko porównuje
>do czegos uzywajac "ALA" wiec moge tak w nieskonczonosc)
No wzięłam na potrzeby spotkania z Olą; )