Panic At The Disco [718]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Baś

oglądaliście odcinek Kiepskich, gdzie próbowali pobić rekord Guinessa? Mariolka wzdychała do Lindy. może któraś pobije rekord w (w)zdychaniu do Brendona? :D
  • Anonim

a co mi tam.
    westchne sobie raz.

achhhhhhhhh.
  • Baś

rok i 5 dni temu zaczęło się od jego głosu i, że z niego niezła dupa jest.
    ah, starzy gronowicze... wtedy było tu zupełnie inaczej.
  • Magda

aaaaaaachhhhhh....
    Tak na zakończenie dnia :)
  • Anonim

zauwazylam gwaltowny przyrost gronowiczow/ek po artykule w bravo.
    nie wiem czy wyczulona jestem albo cos.

asz.ci starzy gronowicze musieli sie nakombinowac zeby poznac panic!
    teraz to patd sa na wyciagniecie reki. gazetki,radio i inne shitowe programy muzyczne, ktorych szczerze nienawidze ogladac.
  • Magda

Ja dowiedzialam sie o Panic! At The Disco, gdy zobaczylam klip "I write sins not tragedies" w 4fu.tv.
    Pozniej nie szukalam o nich zadnych artykulow tylko kupilam plyte i zajelam sie sluchaniem ich. Jakos pozniej wyszlo, ze w starym numerze Bravo znlazlam artykul o nich. Bardzo fajny.
    A pozniej w internecie ogladalam ich fotki i spodobali mi sie :)
  • Magda

I raczej nie naleze do przyrostu przez numer Bravo; )
  • Basiaღ

Ja też nie xD
  • Panna J.

>Czasiol napisała:
    >Panna J. wprowadza jakąś złą atmosfere...;/ i to na
    >każdym temacie. fakt, grono jest po to zeby dyskutować,
    >wymieniac swoje poglądy i zdania. hello??;/ a wydaje mi sie
    >ze pierwotnym temetem był Brendon...;P ah Brendon

Złą atmosferę przykro mi.
    Popsułam dobrą zabawę.

Zawsze tak jest, że jak o czymś piszą w Bravo to jest to takie cool.
    Minie.
  • Asia;)

ja niby jestem na tym gronie, ale jakby mnie nie bylo :p czasem cos napisze, ale w sumie to wole inne forum o p!atd niz grono...
    bravo w swoim zyciu kupilam moze z 5 razy dla plakatu albo z nudy...
    hehe zawsze mozemy zaczac dyskusje o Brendonie od poczatku, ze "niezla dupa z niego jest" lol
  • Anonim

>my indie world. napisała:
    >zauwazylam gwaltowny przyrost gronowiczow/ek po artykule w
    >bravo.
    >nie wiem czy wyczulona jestem albo cos.
    >
    >asz.ci starzy gronowicze musieli sie nakombinowac zeby
    >poznac panic!
    >teraz to patd sa na wyciagniecie reki. gazetki,radio i inne
    >shitowe programy muzyczne, ktorych szczerze nienawidze
    >ogladac.

Nom musieli...
    Jakie to szczęście, że mam kumpelę, która mi ich pokazała... xD
    A co do gazetek, to może czasem się pojawią, ale w radiu baaardzo rzadko puszczają, przynajmniej w tym, którego ja słucham... xD
  • Cz.Asia.

ja na szczescie nie upadłam tak nisko, zeby BRAVO czytac i wierzyc w to, co tam jest;] Panic! usłyszłam w MTV jakoś hoho temu, no i ta chęć poznana: KTO TO JEST?? KTO JEST TKI GENIALNY???;]
    zrobiła ze mnie maniaczke. ah...zycie. ale jakos mi z tym dobrze;D
  • Anonim

>Czasiol napisała:
    >no i ta chęć poznana: KTO TO JEST?? KTO JEST
    >TKI GENIALNY???;]
    >zrobiła ze mnie maniaczke. ah...zycie. ale jakos mi z tym
    >dobrze;D

Całkowicie się zgadzam! :D Ale ja ich nie znam z rzadnych gazetek, radyjka, czy MTV (mam tylko MTV Polska, a i tak nie oglądam. no w każdym razie bardzo żadko, jak chcę, żeby coś w tle poleciało jak przy kompie siedzę :) ) Ja znalazłam Lying Is The Most Fun... (Dobra, nie chce mi się, w każdym razie Faster, Faster :D ) na You Tube gdzieś w czymś podłożoną i się zakochałam(w piosence, nie głosie wokalisty! :D), a jak zrobiłam rozeznanie, to okazało się, że każda ich piosenka jest tak samo zajebista jak ta... :D

A Brendon to niezła dupa ze względu na styl... Zauważyłyście, że gdy ktoś ma fajny styl albo włosy to sięi tak uważa, że niezła z niego dupa, nawet jeśli z natury jest średni? Wystarczy, że środni koleś się zajebiście ubierze i już jest zajebisty! (Ja tam nie narzekam... :D )
    Z Brendonem podobnie! Zmienił styl (nie tylko ubiór) i same porównajcie! (sorry, że nie załączniki, ale limit wyczerpałam :D):

http://images28.fotosik.pl/10/0da9e...
    http://images30.fotosik.pl/10/4fe63...
  • Panna J.

> Całkowicie się zgadzam! :D Ale ja ich nie znam z rzadnych gazetek, radyjka, czy MTV (mam tylko MTV Polska, a i tak nie oglądam. no w każdym razie bardzo żadko, jak chcę, żeby coś w tle poleciało jak przy kompie siedzę :) ) Ja znalazłam Lying Is The Most Fun... (Dobra, nie chce mi się, w każdym razie Faster, Faster :D ) na You Tube gdzieś w czymś podłożoną i się zakochałam(w piosence, nie głosie wokalisty! :D), a jak zrobiłam rozeznanie, to okazało się, że każda ich piosenka jest tak samo zajebista jak ta... :D
    >
    > A Brendon to niezła dupa ze względu na styl... Zauważyłyście, że gdy ktoś ma fajny styl albo włosy to sięi tak uważa, że niezła z niego dupa, nawet jeśli z natury jest średni? Wystarczy, że środni koleś się zajebiście ubierze i już jest zajebisty! (Ja tam nie narzekam... :D )
    > Z Brendonem podobnie! Zmienił styl (nie tylko ubiór) i same porównajcie! (sorry, że nie załączniki, ale limit wyczerpałam :D):
    >
    > http://images28.fotosik.pl/10/0da9e...
    > http://images30.fotosik.pl/10/4fe63...

Ja dostałam płytę rok temu.
    Nie mam dostępu do MTV. A na Bravo żal mi kasy.

Jest przystojny zgodzę się, Ale nie byłby taki gdyby nie styliści i panie od makijażu.Niczym szczególnym nie różniłby się od masy chłopaków którzy uważani są za przeciętnych.
    Szczerze powiedziawszy zapewne kiedyś nie wiele dziewczyn obejrzało by się za nim na ulicy. Nie przyciągnął by waszej uwagi.
    Po tzw. metamorfozie nie wiele dziewczyn nie obejrzało by się za nim.o świadczy tylko o tym, że makijaż i ciuchy potrafią mienić człowieka.
    Nie sądzę, że zachwycałybyśmy się nim gdyby nie ta przemiana.
    Wtedy rozmawiało by się wyłącznie o jego glosie i muzyce jaką tworzy.
  • Cz.Asia.

tha..stylisci to bogowie;P no, ale skutki są jakie są, wiec nam, nie dane narzekac.;]
  • Anonim

no i mniej więcej to właśnie napisałam :) zgadzamy się, pzdr!
  • Anonim

hehehe, Czasiol, wcisnęłaś się przede mnie zanim się opublikowało! :PP Zwała! Ale z tobą też się zgadzam - potrafią zdziałać cuda :)))
  • Anonim

>Wracam do początku... napisała:
    >A co do gazetek, to może czasem się pojawią, ale w radiu
    >baaardzo rzadko puszczają, przynajmniej w tym, którego ja
    >słucham... xD

oj w radiu puszczaja i to często( roxy i eska rock).

nie powiedzialam ze wszystkie dolaczylyscie do tego grona po tym artykule w Bravo.
    zauwazylam tylko ,ze po jego wyjsciu liczba gronowiczow znacznie wzrosla(z tego co pamietam ok 60 osob w ciagu jednego tygodnia).
  • Anonim

>Asia;) napisała:
    >hehe zawsze mozemy zaczac dyskusje o Brendonie od poczatku, ze "niezla dupa z niego jest" lol

jaka tam dupa, włosy, włosy w nosie! aaahhh.
  • Cz.Asia.

eeee??;] nie zczajam:P ale włosy, styl, ogólnie wygląd...no i duuupa:)
| |

Panic At The Disco

Fotki

Miejsca grona (0)