-
Anek; )
Nie dojrzałam tego tematu na forum więc ja go porusze.... Który jest fajniejszy, przytojniejszy, cool... Ogólnie który wam sie bardziej podoba... Nathan czy Lucas ??; ); ) -
Anonim
Trudny orzech do zgryzienia. Obaj są tak przystkoini że kopara opada, ale wole brunetów..dlatego wybieram Nathana. Jaki on jest boski i jak robi wsady do kosza to sie nogi uginają (+dla niego że zmądrzał). -
Kita
LUCAS jak dla mnie jest słodki, przystojny, ma to "coś" w sobie, ładny, zdolny, wysportowany i inteligentny........podoba mi sie w nim też to, że robi wszystko alby wszystkim pomóc taki dobry duszek
a Chad Michael Murray to przecież najprzystojniejszy aktor młodego pokolenia :) -
Anek; )
A nio znaczy Nathan jest tak z wyglądu bardziej w moim typie ale Lucas jest taki słodki ze wymiękam :D:D:D Taa ciekawe sama nie umiem odpowiedzień na swoje pytanie; ] -
-
Anonim
oboje są boscy ale ja wole bardziej Lucasa:]ale Nathan tyz jest niczego sobie:P -
♥ TORT
Dla mnie Nathan to ideał chłpaka. Brunecik, wysportowany. Ah... :)
Ale Lucas też jest super... -
Anonim
-
Anek; )
-
Anonim
-
Anek; )
Fajny jest ten w którym buja sie teraz Peyton, ten co ma dziecko cały czas zapominam jak on sie nazywa Mike?? -
Anonim
-
Anek; )
A no właśnie Jake-Mike wszystko jedno; )
Ale tesh jest spoko, no ale Lucas i Nathan rządzą, wiadomo :D:D:D:D -
Anonim
-
Anek; )
-
marynka
-
martyna.
-
Anonim
-
Anek; )
Ja podchodze do tego tak....jak wy wszystkie chcecie Lucasa to ja biore Nathana a wy sie kłućcie o blondyna :P:P:P -
Anonim
jasne jasne :P wiesz Nathan 'już' jest mój a o Lucasa będę sie bić :] -
A.
Ja zdecydowanie wolę Lucasa.On jest taki przystojny:)Za to Nathan robi słodkie minki
Zresztą obaj są fajni