Osiedle Ostrobramska [291]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jacek

JESTEM CIEKAWY JAKIE MACIE POMYSŁY JAK WAM KTOŚ ZAJDZIE ZA BARDZO ZA SKÓRĘ ? CZEKAM NA WLISY Z NIECIERPLIWOŚCIĄ :) - WPIS Z POZDROWQIENIAMI DLA SHILI
  • . ۞ sHiLa ۞ .

ale wiesz....to jeszcze zalezy kogo chcemy wnerwiac....czy kogos bliskiego czy wroga :>

dzieki za pozdroofka; )
  • Jacek

wroga
  • Wiśnia.

A konkretniej?? To jest dziewczyna czy chłopak?? Znasz tą osobę dobrze?? Opisz dokładniej to się coś na to poradzi:D
  • Jacek

Znasz tą osobę dobrze - i poproszę wariant na :
    A- dziewczyna ( może być na byłą)
    B- jakiś koleś ( może być obecny byłej)

hehe:>
    ale jestem wredny hehehe

• . ۞ sHiLa ۞ .

yyy...nigdy nie mialam bylej dziewczyny :D
  • Wiśnia.

A - jeżeli chodzi byłą to też jest kilka wariantów. Zależy czy dawno skończyliście i wogóle:D No ale przypuśćmy, że niedawno, to najlepiej jak najczęściej robić, żeby Ciebie widziała, bo będzie się wkurwiała bo Cię nienawidzi a musi patrzeć na palanta, albo będzie sobie wspominała wasz związek i będzie smutna...

Hie hie:D
    Co wredota to wredota;d
  • Gryżu

Podpinam sie do przedmowcy:) Najlepiej zeby Cie czesto widziala ale Ty na nia zwracaj w ogole uwagi. Obojetnosc najbardziej wkurza( nawet bardziej gdybys cos z zawisci/nienawisci kombinowal) - wiem co mowie :D Pozdro !
  • . ۞ sHiLa ۞ .

a jeszcze lepiej zeby cie widziala z jakas panienka...tak dolanczajac sie do was chlopaki :p
  • Anonim

hehe...troche głupi temat :D buhaha
  • Anonim

ja jak chciałam kogos wkurwic to miałam przez to tylko sprawe w sadzie....wiec niech moje sposoby na wkurwianie pozostana moja slodka tajemnica
  • Jacek

może je trochę zmodyfikuje albo wymyślę alibi na czas wkurwiania

- powiedz, powiedz - nie wstydź się :)))
  • Anonim

kotek hmm mam nadzieje że to nie mnie chcesz wkur... pisałeś to kiedy wyjechałam do wilgi ? No ładnie zostaw kogoś na jeden dzień samego a on odrazu spiskuje jak cię wkur...
  • Anonim

a i pozdrowienia dla Shili :)
  • . ۞ sHiLa ۞ .

hehe..kurcze..<zawstydzony> dziekuje :D rowniez pozdrawiam
  • Jacek

kurcze afera się rozkręca :))) - oczywiście to żarty :))))))))))))))))))))) - Pozdrawiam Marzenkę :)
  • Anonim

he he chyba zacznę tu częściej zaglądać to przynajmniej się dowiem co planujesz za moimi plecami pozdrawiam:)))))
    P.S. Zbliża się 4 09.
    a i kofam Cię
  • . ۞ sHiLa ۞ .

ooo..super!! wpadaj Marzena czesciej bo tu nudno jak tak malo osob jest :]
  • Jacek

pomyliłyście forum - to forum nie jest dla psiapsiółek :))))))
    zakładać swoje !!!!!!!!!

hehe
  • Kri$topher

nic na siłe , wszystko młotkiem
  • 1
  • 2
| |

Grono dla osób mieszkających i znających to jedno z warszawskich osiedli...

Miejsca grona (0)