- 1
- 2
-
Jacek
JESTEM CIEKAWY JAKIE MACIE POMYSŁY JAK WAM KTOŚ ZAJDZIE ZA BARDZO ZA SKÓRĘ ? CZEKAM NA WLISY Z NIECIERPLIWOŚCIĄ :) - WPIS Z POZDROWQIENIAMI DLA SHILI -
. ۞ sHiLa ۞ .
ale wiesz....to jeszcze zalezy kogo chcemy wnerwiac....czy kogos bliskiego czy wroga :>
dzieki za pozdroofka; ) -
Jacek
-
Wiśnia.
A konkretniej?? To jest dziewczyna czy chłopak?? Znasz tą osobę dobrze?? Opisz dokładniej to się coś na to poradzi:D -
-
Jacek
Znasz tą osobę dobrze - i poproszę wariant na :
A- dziewczyna ( może być na byłą)
B- jakiś koleś ( może być obecny byłej)
hehe:>
ale jestem wredny hehehe
-
. ۞ sHiLa ۞ .
-
Wiśnia.
A - jeżeli chodzi byłą to też jest kilka wariantów. Zależy czy dawno skończyliście i wogóle:D No ale przypuśćmy, że niedawno, to najlepiej jak najczęściej robić, żeby Ciebie widziała, bo będzie się wkurwiała bo Cię nienawidzi a musi patrzeć na palanta, albo będzie sobie wspominała wasz związek i będzie smutna...
Hie hie:D
Co wredota to wredota;d -
Gryżu
Podpinam sie do przedmowcy:) Najlepiej zeby Cie czesto widziala ale Ty na nia zwracaj w ogole uwagi. Obojetnosc najbardziej wkurza( nawet bardziej gdybys cos z zawisci/nienawisci kombinowal) - wiem co mowie :D Pozdro ! -
. ۞ sHiLa ۞ .
a jeszcze lepiej zeby cie widziala z jakas panienka...tak dolanczajac sie do was chlopaki :p -
Anonim
-
Anonim
ja jak chciałam kogos wkurwic to miałam przez to tylko sprawe w sadzie....wiec niech moje sposoby na wkurwianie pozostana moja slodka tajemnica -
Jacek
może je trochę zmodyfikuje albo wymyślę alibi na czas wkurwiania
- powiedz, powiedz - nie wstydź się :))) -
Anonim
kotek hmm mam nadzieje że to nie mnie chcesz wkur... pisałeś to kiedy wyjechałam do wilgi ? No ładnie zostaw kogoś na jeden dzień samego a on odrazu spiskuje jak cię wkur... -
Anonim
-
. ۞ sHiLa ۞ .
-
Jacek
kurcze afera się rozkręca :))) - oczywiście to żarty :))))))))))))))))))))) - Pozdrawiam Marzenkę :) -
Anonim
he he chyba zacznę tu częściej zaglądać to przynajmniej się dowiem co planujesz za moimi plecami pozdrawiam:)))))
P.S. Zbliża się 4 09.
a i kofam Cię -
. ۞ sHiLa ۞ .
ooo..super!! wpadaj Marzena czesciej bo tu nudno jak tak malo osob jest :] -
Jacek
pomyliłyście forum - to forum nie jest dla psiapsiółek :))))))
zakładać swoje !!!!!!!!!
hehe -
Kri$topher
- 1
- 2