-
Anonim
Witam zacne grono!:] nie wiem czy tylko ja jestem tak bardzo spostrzegawczy,ale wlasnie dzis przyczailem ze nasze osiedle juz nie jest przystankiem na zadanie,juz nie bedzie trza po pijaku wstawac zeby wcisnac guziczka tylko normalnie,legalnie same drzwi sie otowrza w odpowiednia pore dobra opcja:] milo ze nas zauwazyli i zaszczyscili tymze udogodnieniem pzdr:] -
Anonim
Oj już od jakiegoś miesiąca tak jest.
Wszystko OK tylko jest strach ze kierowaca z przyzwyczajenia pojedzie dalej :P -
Naasson
ciekawe kiedy rabarbary zrobia tesh tak samo?
w sumie to tam bardzo duzo osob wsiada i nie tylko z os arbuzowa, ale i z sasiadujacych... -
...:: mgr Lu ::...
No wlasnie!!!! ja nic nie wiedziałam bo wsiadam na rabarbarowej....fajnie macie to machanie już mnie dobija:) -
-
Wąsky
Zobaczymy jak będzie. Jak ja zobaczyłem, iż przystanek jest nie na rządanie, ucieszony siedziałem sobie na ławeczce i czekałem, aż przyjedzie oczekiwany autobus i się zatrzyma. Podjeżdża 710 i... Nie zatrzymał się. OKay, spoko, mógł się zagapić. Jeszcze mam 10 min do rozpoczęcia lekcji. Po 3 minutach podjeżdża 724 i... Uups... Już mniej szczęśliwy wsiadłem do 117, który mnie dowiózł do szkoły minutę po dzwonku. Lekcje się skończyły i teraz czeka mnie powrót. Wsiadam w 710, patrzę na rospiskę - jest, że przystanek na rządanie. To ucieszony stoję sobie przy drzwiach i czekam, aż się zatrzyma i... Wysiadłem przystanek dalej. Tak więc ja nadal macham na te autobusy, bo przystanek na rządanie już nie jest, ale chyba ktoś zapomniał o tym poinformować kierowców. -
justin
Ja juz dawno zauwazylam ten mily fakt,ze mozna juz nie machac/nie przepychac sie do guzika "stop" w autobusie aby wsiasc/wysiasc na przystanku Arbuzowa. I musze powiedziec,ze ja na szcescie jak na razie nie mialam takich "niespodzianek" jak Dover.Ja to bym miala jeszcze takie ciche marzenie,zeby pozmieniali rozklady jazdy tak,zeby wszystkie autobusy nie jechaly zaraz jeden po drugim... -
Herodotus
..jeszcze tylko wrzuca nam tu jakiegos nocnika i pośpiecha i bedzie full wypas;];];]...juz nie mowie o tym,ze do Wilanowa maja pociagnac tramwaje!!...szok...tylko tak dalej:)...mysle, ze nasze wnuki beda mogly calkiem szybko przebic sie na drugi koniec miasta;]...z tym nocnikiem to serio mowie, juz mam dosc dralowania przez szpital i skakania z tego wielkiego plociska;|...a przez szczeline w bramce nie zawsze sie moj brzuch miesci;] -
Anonim
nocnik może być,ale mogli by dac autobus który jedzie z ursynowa no i np z sadyby.
było by nice -
Pamrów
Najlepiej to żeby dociągneli stację metra do nas :-) - albo przynajmniej schody ruchome z wilanowskiej do remy :P
-
Anonim
a gdzie proponujecie lotnisko,albo chociaz placyk siakis malutki na helikoptery?moze u Dobiego na dachu bedzie instruowal jak do kogo trafic jak on taki specu od Arbuzow:] tylko kto ma licencje pilota i bedzie szoferem?:}albo lepiej olac te wszystkie cuda techniki i niech osiedle pozostanie zieloniutkie i pelne swoiskich klimatow:] tylko na co tu tyle policij i strazakow przeciez co zlego to nie my hyhy... wreszcie niebiesko(jasne) niebo won od kompow!!!:] pzdr! -
Herodotus
...niebo niebiesciutkie...dlatego ide na piwejro pod chmurejro;];];]...czyli do Landu;] -
Naasson
-
Asia
zmienili przystanek na normalny, ale dzisiaj w 710 widziałam, że jest na rozpisce jako na żądanie; ) nie nadążają z dodrukiem....; P -
Naasson
eee tam poprostu wkrecaja ludzi, nikt nie machnie, to autobus sie nie zatrzyma. autobus sie nie zatrzyma, to ludzie nie wsiada. ludzie nie wsiada, to bedzie luzniej i wygodniej.
to spisek jest i tyle :P -
Herodotus
..tak sobie pomyslalem, ze fajnie by bylo jakby E2rdowi zmienili kawalek trasy i jakby chociaz zahaczal o nasze osiedle:)...choc w sumie nie ma co bardzo biadolic, do Sobieskiego nie jest daleko;]..szkoda tylko, ze w weekendy nie kursuje i w wakacje... -
Naasson
-
CAMO
-
Herodotus
..gdzies czytalem, ze do 2010r. maja do Wilanowa dociagnac tramwaje aleja J.III...czyli bedziemy mieli kolejny dylizans;]...to sie szumnie nazywa Plan Rozwoju Linii Tramwajowych w sto(L)ycy;] -
Asia
-
Anonim