- 1
- 2
-
VIX
Hi! Does anyone have good lecture notes from this? Mine are a mess....
VIX -
Anonim
Ja właśnie też a' propos bałaganu w notatkach - ile dokładnie było wykładów na dziennych i o czym był ten ostatni? :) -
I.
No właśnie, czy ktoś mógłby napisać o czym był ostatni wykład, ewentualnie podać jakieś nazwiska czy nurty, które się pojawiły? I czy zostały podane jakieś przykładowe pytania egz.? -
Anonim
Ostatni wykład to amerykańska myśl lewicowa, z tego co pamiętam. Z nazwiskami już gorzej...:) -
-
Anonim
O dzięki! A jakbyś zerknął do swoich notatek i znalazł te nazwiska to wielu by Cię wychwalało :)) -
*NEFERTARI*
ale mówicie o tym co było zastepstwo z tym gosciem?? ja wiem, ze było od poczatku;
-puritans
-american enlightenment
-transcendentalists
-pragmatism with relativism chyba
-chyba liberalism(?)- Rorty
-totalitarism
-new pluralism
-communitarianism i wiecej juz nie wiem czy cos było -
Anonim
No właśnie chyba bo communitarianism, 1go czerwca, też był wykład z zastępstwem ale niewiele osób na niego poszło :> -
Jendker
no dobra, a wracajac do podstaw .. mam zapisane ze na egzaminie beda 3 otwarte pytania, z tego 1-general, 2-specific. Poniewaz nie ufam jednak w 100% temu co zapisuje- czy ktos sie moze do tego laskawie odniesc; ) -
Anonim
mam tak zapisane:
3 open questions, 1 more general (cross section), 2 more specific (specific issues)
two groups
you can choose
ale wlasnie nie jestem pewna co mozemy "choose"; najlogiczniej to chyba grupy, bo nie poszczególne pytania z obu grup? może ktoś wie? -
banditella
-
Anonim
-
VIX
-
Anonim
-
Anonim
Takie mam pytania:
O czym ABR mówiła na ostatnich zajęciach? Jakieś nazwiska?
O czym mówił jej zastępca w Dniu Dziecka?
Czy były zajęcia 16 marca, 20 kwietnia i 11 maja i o czym wtedy była mowa?
wielkie fenksy dla wiedzących -
prz
na AmPolitThought były dwa pytania general i dwa specific - do wyboru po jednym, nie było żadnych stałych grup, więc teraz pewnie będzie podobnie, tzn 2 general, jedno do wyboru i pewnie ze trzy specific żeby można było coś odrzucić przy wyborze dwóch, na ostatnim wykładzie była lewica, obecne nurty, na pewno Liberal Egalitarianism i chyba feminism, plus coś jeszcze -
*NEFERTARI*
ej a ktoś mowil, ze ten egzamin ma byc prosty i mozna się "konsultowac" czy to prawda?? -
Sawik
hej,
o konsultacjach nic nie slyszalam i szczerze w to wątpię:)
a moze starsze roczniki,k tore juz milay ten egz pamietaja mniej wiecej jakie byly pytania.....
pzdr -
Anonim
starszy rocznik przecież pisze z nami; ) no chyba, że jeszcze starszy, ale skoro rok temu nie bylo Am. thought, to czy byl wczesniej? -
*NEFERTARI*
hmmm ale chyba nie da tematów co byly na zastapstwie... mam nadzieje ze bedzie jakis prosty a ta miła pani bedzie caly czas czytac gazetke; p -
Anonim
spokojnie, prognozy są takie że BR jest baaaardzo students friendly i daje pkty za co tylko może:) w poprzednich rocznikach nie ma przypadków niezaliczenia zdaje się, co więcej były dobre oceny;]
- 1
- 2