Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

A mi akurat o tyle podnieśli czynsz...co za life...:/
  • *NEFERTARI*

fajowo 150 zł wiecej razy 5 milo miło
  • Anonim

Hej, czy w czerwcu nie powinno przyjść podwójne stypendium? Hm? Zmieniła się tradycja? :(
  • m

zawsze było tak, że ostatnie stypendium przychodziło pod koniec czerwca, w tym roku pewnie też tak bedzie:)
  • Anonim

acha, bo z tego co ja pamiętam, to zawsze w czerwcu przychodziło podwójne za czerwiec i za lipiec
  • Anonim

na pewno bedzie :) pewnie koło 20 czerwca :) zresztą na wszelki wypadek można w USOS-ie sprawdzić :))
  • Izzy

Decyzje stypendialne są gotowe, prosimy o odbieranie ich w sekretariacie od przyszłego poniedziałku (02.11.09)
  • Drian

Dodam, że od najbliższego czwartku lub piątku kwoty stypendiów powinny znaleźć się na Waszych zakładkach w USOSweb.

• Drian

Informacje o wysokościach stypendiów powinny pojawić się już na waszych kontach w USOS.
    Proszę się nie sugerować informacją 'wypłacone'. Wypłaty stypendiów odbywają się około 10 każdego miesiąca.

W listopadzie tym, którym przysługiwały stypendia od października zostanie wypłacona podwójna kwota.

W razie jakichkolwiek pytań w tym zakresie proszę pisać:

michal.goszczynski@samorzad.uw .edu.pl
  • Anonim

jaka jest najniższa średnia (4,4 czy 4,5?) w tym roku za którą można uzyskać stypendium naukowe?
  • m

4,29 bodajże
  • Drian

Dla I roku jest to 4,5, a dla II - 4,29.

• szoy

Jakie są kwoty na poszczególne progi, jeśli można zapytać?
  • Drian

1. Dla studentów I roku studiów II stopnia ustalono następujące wysokości świadczeń:

• Wysokość średniej od 4,50 do 4,60 – 250 zł
    • Wysokość średniej od 4,61 do 4,70 – 300 zł
    • Wysokość średniej od 4,71 do 4,80 – 350 zł
    • Wysokość średniej od 4,81 do 5,00 – 450 zł

2. Dla studentów II roku studiów II stopnia ustalono następujące wysokości świadczeń:

• Wysokość średniej od 4,29 do 4,50 – 250 zł
    • Wysokość średniej od 4,51 do 4,70 – 350 zł
    • Wysokość średniej od 4,71 do 5,00 – 450 zł
  • O

ja mam pytanie. Czy studenci wieczorowi sa jakos inaczje rozliczani jesli chodzi o stypendia naukowe? czy obowiazuje taka sama srednia dla wszytskich?
  • natalia

czy termin składania podań o stypendium naukowe też mija 11 października ?
  • Ewelina

Studenci wieczorowi są rozliczani tak jak wszyscy pozostali dzienni. Nie ma ma rozróżnienia w kwestii stypendium naukowego.

Pozdrawiam
    Przewodnicząca ZSS OSA
    Ewelina H.
  • Ewelina

Osoby z I roku, które nie zdążyły złożyć wniosków o stypendium naukowe w wyznaczonym terminie proszę o kontakt mailowy.

Pozdrawiam
    Przewodnicząca ZSS OSA
    Ewelina H.
| |

America! America! God shed His grace on thee:)) Dla wszystkich zainteresowanych...moze uda nam sie...

Ośrodek Studiów Amerykańskich

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)