- 1
- 2
-
wiecie może czy koło naukowe OSA w dalszym ciągu funkcjonuje? kiedy są spotkania i czym obecnie się zajmuje?
-
Anezka
-
Lienorq
To może je reaktywujemy. Ale byłby skład, hyhy :) Same imprezy "naukowe" normalnie :P -
Anezka
-
-
-
Lienorq
-
Anezka
-
-
Lienorq
No ładnie! Moderator i z takimi tekstami na gronie wyskakuje? Nic dziwnego że nieaktywny... -
Anezka
-
no właśnie nie wiem dlaczego nieaktywny, więc Sylwia musi całą robotę odwalać;)
a propos tekstu... ja tylko wyjaśnić chciała;) -
-
Anezka
-
Anonim
Co do Koła Naukowego, to jak co roku ogłosi terminy spotkań na początku listopada. Nastąpi pewnie zmiana przewodniczącej, bo obecna kończy studia, ale opiekunem pozostaje dr Szklarski. -
Lienorq
-
Dzięki za informację, Sysy!
Lechu, poznasz odpowiedzi na swoje pytania jak już pójdziesz na spotkanie;p -
Agnes
Hej, wygląda na to, że Koło powoli zaczyna się rozkręcać (choć niekoniecznie jest to widoczne). Ponieważ planuję zwołać pierwsze-organizacyjne- spotkanie w przyszłym tygodniu, mam pytanie do zainteresowanych: jakie dni, godziny najbardziej Wam odpowiadają, żeby spotkać się w przyszłym tygodniu (oraz ustalić spotkania na przyszłośc)? Ja sugeruję wtorek (po 14), lub czwartek (do 14). Proszę również sledzić tablicę ogłoszeń na korytarzu- pod koniec tygodnia zamieszczę ogłoszenie w sprawie Koła. -
Wiktoria G
-
Lienorq
-
ABI
- 1
- 2