-
-mart-
spoko loko, juz pisze do ex studentki. jak sie czegos dowiem to cos naskrobie, pzdr:) -
aniaania @
-
Mija
-
Annel
witam wszystkich :)
zwłaszcza tych zaocznych bo od tego roku do nich należę:)
nie było mnie od czasu egzaminu w granicach naszego kraju i natknęłam się niedawno na to pisemko organizacyjne i mam parę pytań - czy z tego co wynika z naszego planu trzeba na coś jeszcze chodzić??
a czy są osoby, którym poszła gorzej część z angielskiego i dostali komunikat o obowiązkowych zajęciach z anglika??
dzięki za info! -
-
aniaania @
Hej Annel, ja naleze do tych osob, ktore musza chodzic na obowiazkowe dodatkowe zajecia. z naszego planu chodzisz tylko na zajecia oznaczone literka W i takze proseminarium P101. -
Annel
-
-mart-
no wiec tak: kolezanka miala prosem. z p. Gajdą- Łaszewską, p.Krasuska zna z literatury- podbno b.spoko, nazwisko Jelenska slyszy pierwszy raz a z p. Pochmara nic nie miala ale podobno nie jest grozna:D tyle sie dowiedzialam:D i w sumie nadal nie wiem do kogo isc... :D -
piotrrr
Hej! Czy ktoś wie może czy w poprzednich latach ktoś kto się dostał na dzienne decydował się na wieczorowe lub na inny kierunek co w związku z tym pozwalało dostać się ludziom spod kreski?
Zabrakło niewiele, a mogę studiować tylko na dziennych....
A może limit miejsc się zwiększył kiedyś?
Pozdrawiam -
Limit już obecnie jest zwiększony o 30% czyli tyle ile pozwalają przepisy.
Jakieś przesunięcia na pewno będą, więc radzę w kilkudniowych odstępach zaglądać na IRK.
Pozdrawiam
Michał Goszczyński
Przewodniczący ZSS OSA