-
Anonim
Jest możliwość uzyskania PISEMNEGO certyfikatu B2 (znaczy, że dostaniemy papiurek taki jak np. FCE). Trzeba tylko zapłacić tym krwiopijcom 10 zł...
Politechnika Warszawska Studium Języków Obcych
Bank PEKAO S.A. IV O/Warszawa
66 1240 1053 5111 6603 0010 0091
Tytułem: opłata za certyfikat B2, imię i nazwisko. -
Hrabstwo Rembertów
-
:p
-
Hrabstwo Rembertów
heh na całe szczęście złożyłem podanie i zostałem dokoptowany do listy:) i zdaję w tej sesji:) -
-
klaudia
-
BEREK!
hmm..jak myślicie uda się jeszcze zapisać na wrześniowy termin egzaminu na B2? zaspałem parę dni na zapisy, tak z miesiąc:/ -
BigbadAlex
Jakby ktoś miał problemy z B2 albo nie czuł się na siłach to mogę polecic fajny kursik. dosc tanio i naprawdę fachowa obsługa.
Intensywny kurs języka angielskiego
Przygotowanie do egzaminu B1 i B2
1.Kurs obejmuje 4 h lekcyjne (45') tygodniowo tj. Dwa razy w tygodniu po 2 h lekcyne.
2.Podczas każdych zajęć nauczamy:
rozwoju kompetencji komunikacyjnej,
strategie rozumienia ze słuchu,
umiejętności pisania w języku angielskim (notatki, listy, eseje, cv, listy motywacyjne),
strategie rozumienia tekstu czytanego
Materiały w cenie szkolenia
Nauka odbywa się w systemie trymestralnym (kazdy etap to trzy miesiące w tym również dla osób nie znających języka obcego);
Każdy trymestr to 48 h lekcyjnych
Możliwość podpisania umowy i odpłatności w systemie miesięcznym,
Kurs kończy się egzaminem pisemnym i ustnym oraz uzyskaniem zaświadczenia honorowanego we wszystkich krajach UE.
Grupy max 6 osobowe
Cena: 12 zł od osoby za godzinę lekcyjną (45')
Atrakcyjne rabaty
Jakby ktoś był zainteresowany to niech da znac na priva to dam dokładne namiary. Naprawdę serdecznie polecam. Sadysfakcja gwarantowana. -
Damiano
jak juz ktos ma ten certyfikat to moze powiedzieć mi czy jest na nim ocena z jaką zdało się B2 ??