-
change your life...
Hej,
zastanawiam się nad zmianą kierunku właśnie na OŚ. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć na co kładziony jest główny
nacisk, chodzi mi o typ studiów, gdyż kierunek taki występuje również
na uniwersytetach i uczelniach rolniczych, a zatem napewno odmienny
jest charakter studiów i skupienie na poszczególnych aspektach. Czy to są zwykłe studia inżynierskie, czy raczej tak na pograniczu? (Nie pytanam o sprawy oficjalne, tylko Wasze odczucia;)) A jeśli chodzi o energetykę odnawialną, czy są jakieś przedmioty związane z tym tematem. A ogólnie bardzo jest ciężko, czy da się przezyć?;)
Z góry dziękuję za odpowiedż:) -
Dominika... bo życie jest piękne
Hm.... Trudno odpowiedzieć. Studia są inżynierskie, ale na pewno nie należą do najcięższych studiów inżynierskich na PW. Są oczywiście przedmioty związane z alternatywnymi źródłami energii.
Serdecznie zapraszam jutro na wydział, po godz. 16:00 jest akcja "dziewczyny na Politechnikę" - można przyjść, zobaczyć, zapytać.
Pozdrawiam. -
PawełeK ®
Hej! Czy wie ktoś jaka był próg punktowy na OŚ w roku ubiegłym (tak mniej wiecej)...
Z góry dziękuje.
Pablo! -
(*Domimisia*)
-
-
Anonim
mam pytanie, odnosnie przepisywania przedmiotow, np z uw albo innego kierunku pw, czy sa z tym problemy, czy wykladowcy chetnie przepisuja przedmioty? jesli ktos ma doswiadczenia w tej sprawie jestem ciekawa wszystkich opinii :) -
Dominika... bo życie jest piękne
Ogólnie słyszałam, że niektórzy robią problemy.
Ale jeśli program się zgadza, to nie widzę powodu, aby o takie przepisanie nie walczyć.
W razie czego można się zgłosić o pomoc do samorządu :) -
sylwi
Wszystko zależy od tego na jakiego wykładowcę trafisz. Ja przepisywałam fizykę, chemię i informatykę. Za każdym razem musiałam przynieść program zajęć... więc wszystko zależy od tego co miałaś przerabiane na danym przedmiocie -
Julia Stasiak
Zastanawiam się nad zdawaniem w przyszłym roku na ochronę środowiska na PW...Chciałam dowiedzieć się jaki przedmiot oprócz podstawowych musiałabym zdawać na maturze ?? Dziękuję:) -
Anonim
matematyka, j. obcy oraz przedmiot do wyboru spośród: fizyki, chemii, informatyki i biologii. -
Julia Stasiak
-
Anonim
-
Anonim
czy ktokolwiek ze starszych rocznikow przepisywal biochemie i udalo mu sie? chcialabym przepisac ja z UW ale zastanawiam sie czy jest sens w ogole probowac... -
Anonim
hej, ja mam pytanie jak to jest z fizyką na OŚ, na jakim jest mniej więcej poziomie, i czy ludzie ogólnie sobią z nią radzą? -
Anonim