-
Łukasz
http://www.bankier.pl/forum/temat_t...
Tylko, że karę nie dla bandytów ale dla osób niewygodnych. Unia staje się państwem totalitarnym jak jej ideologiczny wzór ZSRR. Te same metody, te same prawa. -
Hubert
I podobnie jak ZSRR wkońcu się rozleci... Miejmy tylko nadzieje, że do tego czasu przydadzą się nam ich pieniądze i nie stracimy swojej narodowej świadomości. -
Maniuś
Czy przyjdzie nam zginąć za Polskę? będą strzelać do tych co nie uważają się za obywateli Unii? a no racja, zapomniałem że ich zdaniem każdy kto przeciw UE to "faszysta" !!!:]
carom się nie udało, nazistom się nie udało, komunistom się nie udało to i eurokratom się nie uda!! byliśmy jesteśmy i będziemy... siłą jest w nas:) -
Zielona Banana;)
>Łukasz napisał
> http://www.bankier.pl/forum/temat_t...
>
>
>Tylko, że karę nie dla bandytów ale dla osób
>niewygodnych. Unia staje się państwem totalitarnym jak jej
>ideologiczny wzór ZSRR. Te same metody, te same prawa.
moze pozbedą sie niewygodnych homoseksualistów:>? -
-
Maniuś
>Zielona Banana;) napisała:
>moze pozbedą sie niewygodnych homoseksualistów:>?
raczej pedały będą siedzieć za tęczowymi karabinami wymierzonymi w hetero -
Zielona Banana;)
chciałbys:P
a tak powaznie to zastanowiłes sie po co mieliby to robić?
nigdy nie slyszałam, zeby homoseksualistom przeszkadzali hetero -
Maniuś
>Zielona Banana;) napisała:
>chciałbys:P
>
>a tak powaznie to zastanowiłes sie po co mieliby to
>robić?
>
>nigdy nie slyszałam, zeby homoseksualistom przeszkadzali
>hetero
to po co robią te swoje parady? to czysta heterofobia, myślą że ludzie zaakceptują ich chorobę:P
ciekawe kiedy UE powoła więzienia dla przeciwników unii, to pewnie będą obozy pracy, ciekawe na kim będą sie wzorować, na Rzeszy czy ZSRR?? -
Zielona Banana;)
>Maniuś napisał
>>Zielona Banana;) napisała:
>>chciałbys:P
>>
>>a tak powaznie to zastanowiłes sie po co mieliby to
>>robić?
>>
>>nigdy nie slyszałam, zeby homoseksualistom przeszkadzali
>>hetero
>
>to po co robią te swoje parady? to czysta heterofobia,
CO?
czyli parada studentów jest wymierzona przeciwko ludziom z zawodówek?
a pielgrzymka jest czystym wyrazem wrogosci do muzułmanów?
ja chyba czegos nie rozumiem:)
>myślą że ludzie zaakceptują ich chorobę:P
a co ma próba pokazania ludziom, ze sa normalni do heterofobii?
bo ja nie widze tutaj punktu wspólnego
czy to ze oni chca pokazac siebie oznacza ze to jest po to zeby wyniszczyc hetero?
:D:D:D -
Maniuś
próbują w bezczelny sposób pokazać swoją chorobę, obściskując się, całując, będąc przebranym w różne stroje np 0facet za babę, i na to patrzą dzieci, zmuszane są do tolerancji dla babochłopa, myśląc że to normalne, przecież to nie może się rozmnażać, więc jest chore :] kobieta i mężczyzna tworzą rodzinę a nie homo nie wiadomo.
wracając do tematu to mamy dowód na to że UE=ZSRR -
www.piotrskarga.pl
Pedzie, zaczynają wprowadzać dyktaturę, tak jak np. w Brazylii, ich prawa będą stawiane na równi ze świętością i rząd planuje, zakaz krytyki pedalstwa i wszelkiego rodzaju sankcje. Podobnie w Europie, dzieci muszą uczęszczać na jakieś durne lekcje o tolerancji, a jak nie pójdą to mogą zostać odebrane rodzicom. I to jest niby ta wolność? -
Hubert
To jest debilizm. Ale jedno możemy zrobić. Powiadomić dzieci, że na tych lekcjach to się głosi gówno prawde :D -
Zielona Banana;)
>Maniuś napisał
>próbują w bezczelny sposób pokazać swoją chorobę,
>obściskując się, całując, będąc przebranym w różne
>stroje np 0facet za babę, i na to patrzą dzieci,
aha i takie zachowanie ma na celu zniszczyc heteroseksualizm? o.O.
zmuszane
>są do tolerancji dla babochłopa, myśląc że to normalne,
>przecież to nie może się rozmnażać, więc jest chore :]
tak samo jak bezpłodni:]
a mało to babochłopów w polu robi? i nikt ich sie nie czepia tylko dlatego ze hetero są. dziwne
>kobieta i mężczyzna tworzą rodzinę a nie homo nie
>wiadomo.
>
nawet jak nie tworza rodziny to wiele par hetero tez jej nie tworzy, a nie rozumiem czemu zabraniac komus parowac sie jak chce?
-
Maniuś
>www.piotrskarga.pl napisał
>Pedzie, zaczynają wprowadzać dyktaturę, tak jak np. w
>Brazylii, ich prawa będą stawiane na równi ze
>świętością i rząd planuje, zakaz krytyki pedalstwa i
>wszelkiego rodzaju sankcje. Podobnie w Europie, dzieci
>muszą uczęszczać na jakieś durne lekcje o tolerancji, a
>jak nie pójdą to mogą zostać odebrane rodzicom. I to
>jest niby ta wolność?
gdy będę miał dziecko to nigdy nie pośle dzieciaka na takie lekcje!! nikt nie będzie dzieciakowi mieszał w głowie że facet+facet to normalna rodzina, i że o zgrozo- mogą mieć dzieci. nie boje się krytyki wobec pedałów, ostatnio wkurzałem tego pedała z TVN, Jacykow czy jakoś tak :] spotkałem go w Złotych Tarasach... -
Łukasz
>Maniuś napisał
>gdy będę miał dziecko to nigdy nie pośle dzieciaka na
>takie lekcje!! nikt nie będzie dzieciakowi mieszał w
>głowie że facet+facet to normalna rodzina, i że o zgrozo-
>mogą mieć dzieci. nie boje się krytyki wobec pedałów,
>ostatnio wkurzałem tego pedała z TVN, Jacykow czy jakoś
>tak :] spotkałem go w Złotych Tarasach...
to spodziewaj się że w totalitarnej Unii za nieposłanie dziecka na takie lekcje będą wobec ciebie wysunięte kary, może i nawet odebranie praw rodzicielskich, a twoje dziecko będzie się wychowywać w obozie o ścisłych regułach i będzie poddawane indoktrynacji (jak np. Hitlerjugend) albo zostanie zaadoptowane przez homoseksualistów. -
Maniuś
-
Zielona Banana;)
-
Maniuś
w Brazylii jest 99% homofobów, wątpię żeby zmienili zdanie, dlatego pedały i socjaliści robią to siłą -
Hubert
"nawet jak nie tworza rodziny to wiele par hetero tez jej nie tworzy, a nie rozumiem czemu zabraniac komus parowac sie jak chce?"
Dlaczego cały czas przyrównujesz do złego?
-
Adam
ta rozmowa nie ma sensu, każdy wali swoimi argumentami ( nie do końca trafnymi ) i próbuje coś udowodnić. Proszę Was o bardziej zrównoważone wypowiedzi.
Pozdro -
Zielona Banana;)
>panter napisał
>"nawet jak nie tworza rodziny to wiele par hetero tez jej
>nie tworzy, a nie rozumiem czemu zabraniac komus parowac sie
>jak chce?"
>
>Dlaczego cały czas przyrównujesz do złego?
>
>
>
nie przyrównuje- po prostu nie widze powodu, zeby komus odgórnie mówić jak ma żyć i dlaczego mam komus wmawiać że będzie szczęśliwszy z 5-tka dzieci i Zoną jesli tego nie pragnie
bez względu na to co sie złego dzieje to Ci co chccą miec rodziny to je zakładają, więc nie widze w czym problem