Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Madzia

hej :) dlaczego nikt nic nie pisze na gronie tematycznym tak fantastycznego miasta jakim jest Opole ! ja mieszkam tu az od tygodnia; ) i nie ma zle pozdrawiam
  • Agniecha

Rzeczywiście Opole to piekjne miasterko-ludzie odezwijcie sie!
  • ynes

nie mieszkam juz w opolu bo ... nie wytrzymalam
    opole to straszna dziura! cos jak wieksza wieksza wioska tylko blokow i dresow wiecej:)
    jedyna fajna knajpa to haj - zawsze tam chodzilam ale ilez mozna chodzic do jednej knajpy....?!
    raz do roku jest festiwal ...bez komentarza...kto byl wie o co chodzi, no chyba ze ktos lubi < az trole> to na pewno by mu sie spodobalo...
    wspieralismy sie w akademiku przy kolejnej butelce....;P bo godz. 22 w ciagu tygodnia ciezko tu gdzies cos owartego znalezc (wykluczm skippensa, dreja -slyszlam ze tam sie wreszcie <puszczacz plyt>, zwany na wyrost dj, zmienil - wiec moze jest lepiej, bulla i musialowke-o sory to juz dawno zamkneli;D szkoda tylko ze zamkneli piwnice bo to bylo fajne miejsce
    jedyna studencka rozrywka w niedziele to zakupy w realu:)
    ucieklam z tej dziury....wraz ze mna pare innych osob
  • Anonim

piwnica funkcjonuje pod inna nazwa i jest gdzie wyjsc po 22. chociaz faktycznie opole to male miasto i nigdy sie to nie zmieni
  • ynes

ta yama...muzyka z z mini wiezy z firmy <no name> dzwiek w systemie mono(bo maja tylko jadna kolumienke), grzane wino serwowane w kieliszu do koniaku...po prostu no c.]
    ale nie bede sie sprzeczac....
  • Masakra

Małe miasto jest spokojnieszjsze i am zdrowsze powietrze niż wielkie uprzemysłowione metropolie :)))))))
  • Anonim

cze....
    A ja opolanka pełną gebą...:]Mnie sie ono podoba nie narzekam...Calkiem ładne miesto...
  • Anonim

Ponieważ grupy dyskusyjne są fajniejsze? :-)
  • brak konta

ynes

widzę, ze wyprowadziłąś się do jednaego z najcudowniejszych miast Polski........

jak ja Ci zazdroszczę!!
  • ynes

ww jak mam byc szczera to nie wiem czego mi zazdroscisz:D
    -po pierwsze do Wrocka masz z Opola niedaleko
    -po drugie jak sie tu juz troche pomieszka to wcale nie jest tak cudownie jakby sie moglo wydawac....
  • brak konta

mieszkałąm tam rok czasu i po prostu zakochałam się w tym mieście, w tamtych ludziach.........

i mimo, iz Wrocław ni jest daleko od Opola to czas nie pozwala na to, by często tam jeździc:(

kwestia gustu- kto co lubi

ja uwielbiam Wrocław
  • ynes

hej! kto powiedzial ze mi sie to miasto nie podoba...? ale nie jest tak jak to sobie wyobrazalam...
    ale jako ze ja wszystko widze w w czarnych barwach ... to moze wcale nie jest tu tak zle:)
    ...wiesz w porownaniu do opola...to jest tu jak w bajce; D
  • brak konta

ja chyba z góry skazałąm swój pobyt w Opolu na niepowodzenie

powiedziałąm sobie: nie lubie Opola
    i teraz nie potrafię się przestawic, by je polubić

ale czaaaaaaaaas to zmienic

3mta kciuki

:P
  • Anonim

trzymamy; )
  • Madzia

ja tez strasznie chciałam we Wrocku studiowac, całe LO marzyłam ze sie tam przeprowadze ale nie wyszło, wyladowałam w Opolu i ... wcale nie załuje :) Opole ma swoj urok i poznałam bardzo fajnych ludzi !! Opole jest fajne !!; )
  • krevetka

wro jest za mocna wystilzowane..
    fu.
    oczywiście me zdanie to..
  • Anonim

Ty *mnie* jeszcze nie znasz;>
  • krevetka

ee?.. Stryker?..szto do mię....groźby rzucasz...:>..?..
  • Anonim

Yy.. jak to pisałem to ostatnim postem był ten Madzi :P
  • krevetka

hehehe...aa..spoko..nigdy nie wiemy kto bedzie ostatni...:>..he..