Opole [603]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

"spiderman to satanista!" - bo robi "diabelka" z palcow, jak wypuszcza swoja siec; )

"<DODO> nie powinien sie bawic w zaloty" - bo dodo to ptak - nielot... wszelkie proby groza upadkiem i poobijaniem kuperka; ) upadki sa niefajne... oj nie; )

"jeden robi jak sie patrzy, a dwoch patrzy jak sie robi" - polscy przodownicy pracy; )
  • szon

dawno dawno temu na gronie pewien nielotny ptaszek <lol2> napisał sobie kilka zdań i wszyscy o nich zapomnieli :D ale temat ponieważ jest to go może reaktywujmy cos :d i powpisujmy tu nasze "złote myśli" hehe :D

ja dodam kilka :D:D

"Prawdziwą tragedia człowieka nie jest nie możnośc osiagnięcia celu ale rozczarowanie jakiego doznaje z chwilą jego osiągnięcia... dlatego być mądrym życiowo to znaczy obrać taki wybór celów aby nie straciły one na znaczeniu z chwilą gdy zostaną osiagnięte"

Takie mądre zdanie :)

A tutaj totalnie głupie moje teksty bezsensownie wyrwane z kontekstu :P

"mama zczaliła pajnik" - chodził mi o to że moja kochana mamuńcia spaliła czajnik ale pokiełbasiły mi sie literki i dziwnie powiedziałem :P

"skostniały mi kości" - no to też moje ambitne wyrażenie na temat tego że mi kości zdrętwiały :P

Bardzo interesujace nieprawdaż :D
  • Anonim

wypracowanie mojego kumpla napisane w 4 klasie podstawowki:

"Pewnego dnia, a było to nocą..." - reszta niewazna; )
  • szon

"czym sie różni Małysz od Bachledy :P że ma skupienie godne pochwały :D"
  • szon

"Wstawaj szymku idzemy spać" :D hehe powiedziała kiedyś moja kumpela do mojego immiennika po tym jak skończył się film a on na nim zasnął :D
  • Anonim

jozef zych: "nie po raz pierwszy staje mi... nie po raz pierwszy staje mi... stawac przed izba..."; )
  • szon

<lol2>

"Zmutowane szczury zgwałciły wszystkie małpy i potem one zaatakowały miasto" krótke recenzja z filmu == MARTWICA MÓZGU :D w reż. Petera Jacksona
  • Anonim

dawno dawno temu rolnicy z pobliskich gospodarstw na zboczach osiedlowej góry uprawiali kapustę. pewien mały chłopiec bawił się tam depcząc kapuściane głowy. poirytowany rolnik tak udeżył chłopca, że ten po 5 dniach, mimo wysiłków lekarzy zmarł w szpitalu... od tej pory osiedlowa górka nazwana została potocznie górką śmierci.
  • zolti

jakas zlota mysl sie znalazla w tej dobranocce http://x400.putfile.com/videos/a7-1...

mamo co robi pajak?
    pajak je biedronke
    mamo a co to jest dronka?
  • szon

podczas rozwiazywania krzyżówki:

A-Rambo czy Rocky??
    B-a jakie jest hasło??
    C-Okrągła kluska ??
  • Anonim

Stanolem rowerem kolo smietnika, liczylem, ze przyjedzie smieciarka i zabeirze mnie razem z tym śmietnikiem. wtedy niewiadomo skad. nagle! pojawiły się 2 znajome, śmietnik spadł z wieszaka robiąc bęc a życie... toczyło się dalej.