-
la migotta
oj tak... nie ma to jak dobry sexik :)
tylko lepiej w domu niz w pracy hehe -
Kezaro
-
la migotta
-
Kezaro
-
-
la migotta
-
Kezaro
-
Anonim
właśnie przeżywam ciężki okres w pracy......
można powiedzieć że za chwilę zacznie się weekend majowy, a ja jeszcze siedzę w pracy...zaraz chyba zasnę za monitorem.
Biję dzisiaj wyjątkowo rekordy w ziewaniu i najgorsze jest to że wszystko co miałam do zrobienia to zrobiłam już o 10....... a jest 13.30 i chyba zaraz zejdę ze świata :|
....nuda -
waldi 2007
-
la migotta
a ja muszę do 17 siedzieć :/
do tego boli mnie głowa, kolega siedzący obok wkurwił mnie na maxa i mam ochotę na fajka w związku z tym, a nie powinnam w pracy palić bo teoretycznie nie palę :/ -
Anonim
siedze w szatni i udaje ze cos robie a jak mnie wyganiaja bo za dlugo siedze to chowamy sie z kolega pomiedzy regalami i garmy w zoske lub w tasme hehe(taka firmowa gra:D:D)hehe dobrze ze u mnie nie ma kamer:D:D -
la migotta
właściwie to nudzę się, bo na gronie czasem wieje nudą, wgapiam się w monitor przez 8 godzin aż oczy bolą :/
mam ochotę rzucić tą pracę -
MichallZZ
ja chodzę na przerwy na papierosy na kawe pale paczke fajek na 12godzin i nic nie robie -
la migotta
-
Anonim
-
♠ Klaudyna ♠
kitramy się z kumpelą po salach konferencyjnych i chlamy Burna w kosmicznych ilościach :) no i wypalamy masę papierosów kitrając się w kiblu :)