- 1
- 2
-
Anonim
w zyciu kazdego pracownika/wyrobnika, zdarza sie moment, kiedy znaczenie wyrazu SZCZESCIE nabiera nowych rumiencow - chodzi o zwolnienie lekarskie, czas, kiedy jestesmy usprawiedliwienie przed pracodawca i nawet zobligowani do robienia NIC.
co robic gdy sie nic nie robi?
ja zaserwowalem sobie wlasnie przeglad klipow KULT -u na youtube...
KULT - Polska
http://youtube.com/watch?v=umxZIDaC... -
Anonim
>Pavel Voz napisał
>w zyciu kazdego pracownika/wyrobnika, zdarza sie moment,
>kiedy znaczenie wyrazu SZCZESCIE nabiera nowych rumiencow -
>chodzi o zwolnienie lekarskie, czas, kiedy jestesmy
>usprawiedliwienie przed pracodawca i nawet zobligowani do
>robienia NIC.
>
>co robic gdy sie nic nie robi?
>
>ja zaserwowalem sobie wlasnie przeglad klipow KULT -u na
>youtube...
>
>KULT - Polska
> http://youtube.com/watch?v=umxZIDaC...
nic -
xxxxx
zwolnienie to jest zajebista sprawa jak mi sie nie chce isc do pracy to ide do lekarza mowie ze brzuch mnie boli i dostaje 2 dni zwoonienia i mam sie pokazac na kontrolę:D -
kot
JA ZACZEŁAM PRACE TYDZIEŃ TEMU I JUŻ TYDZIEŃ SIEDZE NA ZWOLNIENIU BO MI PĘKŁA KOŚĆ W NODZE -
-
Anonim
-
Anonim
Ja niestety nie mogę chodzić na zwolnienia. Sorry, raczej nikt mi nie zabroni, chorować każdy może, ale z powodów finansowych nie mogę. Pracuję w dwóch firmach po pół etatu w każdej i jeden z pracodawców gdy się pójdzie na zwolnienie lekarskie zabiera przez 3 miesiące premie :( I jak tu chorować jak już w tej chwili nie starcza na waciki, a jak by jeszcze premie mi zabrał to zupełna klapa. -
Gruby
Oddajcie krew.... dostanmiecie raz na miesiac czy dwa wolny dzien i to w kazdej chwili.... :) -
Anonim
-
Dżej Er
Tak L4 to jedyny świstek, który zawsze chciałbym mieć przy sobie w każdej sytuacji.
Mi się średnio nudzi po 1,5 tygodnia na zwolnieniu, po czym ide na tydzień do pracy i znowu na ....
L4 zwolnienie- nic nierobienie -
playgirl
-
playgirl
>MARIUSZ napisał
>zwolnienie to jest zajebista sprawa jak mi sie nie chce isc
>do pracy to ide do lekarza mowie ze brzuch mnie boli i
>dostaje 2 dni zwoonienia i mam sie pokazac na kontrolę:D
ja tak robię kiedy mam kaca giganta albo totalne zniechęcenie do pracy -
.: Pęku Wszechmogący :.
Czytam i czytam o waszych zwolnieniach i stwierdzam, że jestem chyba jakiś powalony bo pracuję już ponad 4 lata i nie byłem ani jednego dnia na zwolnieniu <lol2> -
playgirl
-
-
playgirl
-
-
playgirl
urlop sie nie liczy! natychmiast po urlopie na zwolnienie - praca szkodzi! -
la migotta
-
Anonim
-
didi
kurcze u mnie nia ma co rozwalac ...to co to za nagroda ... powinny byc 2 minimum za samochod??
- 1
- 2