-
Anonim
dobry pomysl
ja szukam kompanow do podrozy z wawy 5 lipca
intercity najlepiej bo nie mozna sie meczyc przed festiwalem;) -
Anonim
PROSBA O WRZUCANIE TUTAJ WSZELKICH OGLOSZEN (TRANSPORT,BILETY,NOCLEGI itd...)
ogloszenia poza tym topiciem beda sukcesywnie skasowane do konca tygodnia, bo zrobil sie nieprzecietny balagan na gronie. wiec prosze o ponowne ich wpisanie tutaj
pzdr -
Anonim
w zwiazku z tym ze ktos skaoswal moje ogloszenie to pisze jeszcze raz ze chce SPRZEDAĆ KARNET za 199zl plus koszt przesylki, bo niestety musze wyjechac wczesniej niz planowalam:( -
-
chleb.z.dżemem
ja był bym zainteresowany! Wysłałem już Ci wiad. na gronie; ) Pozdrawiam! -
Anonim
jeśłi chodzi o mni eto szukam kompanów do podróży z Łodzi!!:)
pozdawiam -
ORZECH
zalatw tanio bilet a zapewnie spokojne ( w miare) towarzystwo od warszawy:) ( na serio jestem zainteresowany biletem ) -
...::KLuSuS::...
Witam mam do sprzedania karnet za 199 zł osoby zainteresowane prosze o kontakt na numer 505-124-207.pozdrawiam -
Anonim
UWAGA UWAGA !!! Mam do sprzedania karnet na Heinekena. 199zł + koszt przesyłki. Do tego karntu jest dodatkowo zarezerwowana darmowa miejscówka na campingu. Oczywiście nie musi zostać wykorzystana, ale to chyba raczej opłacalne. Kontakt: natasha_m@poczta.onet.pl; GG 3870173. Okazało się, że mam egzaminy wstępne 5-6 lipca... :/ -
Anonim
Hi !!!
Macie jeszcze karnety ???
Czy już sprzedane zostały ???
Czy jeszcze w kasach dostanie się karnet ? orientujecie się ???
:))) -
ORZECH
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
-
KuRczAk
oi dawno nie zaglądałam a tu karneciki do sprzedania.. już jeden mi uciekł sprzed nosa.... są jeszcze so sprzedania? ten z miejscem na campingu???? -
Anonim
-
Anonim
-
KuRczAk
-
KuRczAk
-
Anonim
sa biletony sa.
500zl za dwa
pozdro
aha one sa z rezerwacja na camping. -
Anonim
Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...
Miejsca grona (2)
-
Port Lotniczy Gdynia-Kosakowo , Gdynia
-
Port Lotniczy Gdynia-Kosakowo , Gdynia
- Dodaj miejsce