-
G
8.07
SNOOP DOGG FATBOY SLIM FAITHLESS
9.07
THE WHITE STRIPES LAURYN HILL UNDERWORLD THE MUSIC
no to już wszystko jasne. Snoop i Lauryn nie są tego samego dnia, więc już się nie obruszam, że nie ma biletów jednodniowych, bo i tak bym kupił karnet na dwa dni :) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
-
ju.hu!
ta. chyba gre Monopoly :p
ja sie zastanawiam jak to pod tymi namiotami jest.. bo zapewne super atmosfera. ale juz w poprzednim temacie zapytywalam jak to jest z bagazem.. z rzeczami.. zeby sie nie martwic?? -
Old School
jak ja sie ciesze,iz nie musze sie martwic o lokum i o bety,uff...
z cyklu "wujek dobra rada", sugeruje skorzystac z tzw. kwater prywatnych (od 30 do 60 PLN za dobe) - im szybciej sie czlowiek zglosi tym lepiej
http://katalog.trojmiasto.pl/turyst... -
Anonim
ale pod namiot to jest klimat..;) a domki, hotele to jak na wakcjach z rodzicami ..ale nikt nie chce byc pod namiotem ..wiec coz -
G
-
Anonim
-
Anonim
czyżby Dżibuti bylo krolestwem absyntu? zawsze byly to czechy; )
a mozemy tez pic bimber z ukrainy, idealny pod wode kranowa :)
poza tym na kampingu na pewno beda najlepsze imprezy, nie to co na plazy, taki amerykanski styl - pod namiotami pobawimy sie jak najlepsi koczownicy :))
a wiecie czy sa jeszcze miejsca? -
Anonim
jutro musze sprawdzic ..bo tez sie bawie w koczownikow i partyzantow, a w ogole to mam na imie diana..
jutro sie dowiem
moi przyjaciele jada na domki, ale ja na wszelki wypadek wezme moj mega namiot:] -
Anonim
-
ju.hu!
a propos bagazu jesszcze.. to wlasnie zalatwiam sobie zeby rzeczy zostawic u kogos znajomego w domu, bo jednak pewnie fajnie bedzie w te noc.. a wlasnie? ile to nocy?? jedna czy dwie? bo trzeba integrowac sie z uczestnikami imprezy; D -
Old School
co do najlepszych imprez - to polecam w chwilach tzw. odpoczynku melanzowego Klubowa, choc cinzko tam trafic; -)
http://www.klubowa.art.pl
a co do picia, pod namiotami - to jakos, kojarzy mi sie to bardziej ze smakiem gumy do zucia o zabarwieniu lisiej fermy niz z melanzem dnia siodmego
a co do integracji - to gol strzelony na wyjezdzie,liczy sie zawsze podwojnie; D -
ju.hu!
moze juz nie tak ciezko (trafic) skoro jest mapka. mysle, ze skojarze.
ale.. od tego skweru Kosciuszki do sopotowego Monciaka to nie jest daleko??
GOL.. no ladnie; ) -
ju.hu!
ps. chcialam Cie POCIESZYC, ze Ty bedziesz u siebie, a nie na wyjezdzie; )) wiec dla Ciebie
-1; > -
Old School
będąc w Gdynii, będę już na wyjeździe
poza tym, wywalczony rzut karny 3 minuty po koncowym czasie zawsze ma swoj smak; -))) -
amadea
mam pytanie: czy ktoś wie o której zaczynają się koncerty, gdyż nie wiem czy jechać już w czwartek, żeby w piątek być wypoczętą na koncertowe szaleństwa, bo mam dość daleko
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne