Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

helou. kto się wybiera z krk? i czy są jacys chętni na festivalowy pociąg? ja się wstępnie zapisałam, że jak będzie info to ja chcę :>
  • Anonim

Ja ja ja!!! xD

Co do pociągu to ja wypatruje też na promocje Inter City - za 36 zeta można się zaopatrzyć w bilet 2giej az 55 zeta w bilet pierwszej klasy - IC szybsze i wygodniejsze; )
    Chociaż jak się zbierze dobra ekipa do pociągu festiwalowego to czemu nie :]
  • Anonim

że jak?? 36zł za ic? :>> czemu gdzie kiedy po co? :) chociaż jak dla mnie istnieje jeszcze opcja wolgswagem ogórek ze znajomymi; ) ale hmmm 36??!! :)
  • agata j.

to jest coś takiego jak super bilet. musisz tylko wcześniej wykupić i masz w cenie 36zł przejazd expresem lub pośpiesznym.
    warto podejśc do kasy i sobie kupić wcześniej:)
  • Anonim

o_O dobrze wiedzieć. a ile wcześniej trzeba?
  • Anonim

To jest chyba tak, że co jakiś czas jest rzucana pula biletów do wykupienia, i po prostu trzeba sobie zaglądać na strone pkp regularnie, albo odwiedzać dworzec i pytać w kasach o 'pomarańczowy bilet'; )
  • Anonim

Znalazłam jeszcze taką opcje: Tanie Linie Kolejowe - K-ów - Gdynia

22.24
    Kraków Główny
    10.03
    Gdynia Główna

W sumie długo się jedzie, ale zaletą tego jest to, że jak się kupi odpowiednio wcześniej bilet (tj. minimum tydzień wcześniej, ale w wakacje to chyba trzeba jeszcze bardziej się śpieszyć) to płaci się 27 złotych, więc w sumie taniocha.
  • Anonim

no ale hmm; ) ja myślę, że ja tyle czasu w pociągu nie wytrzymam hehe; ) ja po 8h świruję przy 10 mam ochotę iść reszte trasy na nogach; d więc ic/samochód/helikopter, ale dłużej niż 10h nie wytrzymam; )
  • Anonim

No ja też nie mam zamiaru umierać w TLK, raczej to IC lub ten festiwalowy :]
    Kurde czemu nie ma Tanich Linii Lotniczych pomiędzy miastami w Polsce nooooo. Godzinka i byłoby się w Gdynii.
  • Anonim

nooom. dokładnie; ) ja też albo festivalowy, albo ic, albo ogórek; )
  • Krisso (sliv)

Ja sie dopisuje do Krakusow :D
  • bangbang

ja tez sie wybieram, pytanie co z transportem, pewnie na ic sie skusze;)na dodatek dostaniemy wafelka gratis;D
  • Anonim

ja tez coraz bardziej na ic chyba; ) bo ogórkiem niby taniej by wyszło i weselej, ale ja mam chorobe lok. więc spalony kierowca tego przybytku może mnie dobić tylko; )
  • Tomas

ja tez jade ale samochodem
  • 9orO

a gdzie tam nocujecie ? macie miejsce na campie czy jakis pensjonacik ? pozdrowki; )
  • Anonim

nooo planuję rezerwację zrobić na polu namiotowym, ale zapewne i tak u czyichś znajomych wylądujemy hehe; )
  • Anonim

a na polu namiotowym jest okej i w ogole czy lepiej szukac jakiegos innego noclegu?
  • Anonim

No pole namiotowe jest darmowe, więc jest ciasno, głośno i wogóle, ale w sumie da się przeżyc; ]
  • Anonim

heh a mozna miec pewnosc ze jak sie zostawi cos w namiocie to bedzie to dalej jak sie wroci?:P
  • Anonim

o własnie. też mnie to interesuje; )) bo jakość miałabym pewne obawy, że mi rzeczy poginąć mogą
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki