Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • lennie

organizatorzy pobieraja procent od sprzedazy,a kuponami sie łatwiej rozlicza handlowców...
  • G & G

tak, ochrona bardzo miła. kilka razy przeszłam przez bramki to nawet na mnie nie spojrzeli:P a 6 złotych za piwo to jak w pubie, także na to nie narzekałam
    Wielkim rozczarowaniem oczywiście były niedopieczone pajdy i brak gumiaków na jakiś gadżetowych stoiskach. Elegancko byłoby, gdyby wyprodukowali na następny open'er serie gumiaków z logo Heńka. Kupiłabym na pewno,nawet gdyby była ładna pogoda; )
  • Anonim

witam wszystkich!

pisze prace mgr o oganizacji eventow marketingowych, takze koncertow na przykladzie naszego openera. podczas festiwalu przeprowadzalam badania (ankiete) ale jesli ktos mialby troche czasu i checi - bardzo prosze o wypelnienie ankiety z linka i przeslanie jej na ponizszy adres @.

opener2007@gazeta.pl

co ciekawe - dostalam zgode na badania od organizatorow. mam sie z nimi podzielic wynikami, wiec moze wyciagna z tego wnioski na przyszlosc?

mozemy pomoc tym sobie i za rok nie grzeznac w blocie w namiocie zamiast sluchac muzyki

bede bardzo wdzieczna za pomoc
    a tu link do ankiety:

http://www.grzegorzbies.home.pl/ank...
  • Anonim

ja wysłałam... to na zielono to moje odpowiedzi :D

Powodzenia w pisaniu pracy :)
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki