-
G
prędzej czy później taki temat by się pojawił; )
proponuję kategorie:
1. najlepszy występ na scenie głównej
2. najlepszy występ na scenie namiotowej
3. najlepszy polski wykonawca
4. rozczarowanie
pewnie i tak zaraz każdy doda coś od siebie, ale mniejsza o to..
moim zdaniem:
ad. 1. Muse
ad. 2. Beastie Boys
ad. 3. EastWest Rockers
ad. 4. The Roots -
aleksandra
-
Anonim
heh roots rozczarowanie? dla mnie rozczarowaniem byl drugi koncert bistibojsow (ten w namiocie). paranoja bylo organizowanie go w namiocie! juz lepiej bylo by gdyby to sie odbylo na "malej scenie". trzeba bylo dobrnac do tego namiotu... przecisnac sie przez ochrone ktora juz nie wpuszczala do srodka... w srodku takie bagno ze mozna bylo buty zgubic, duchota (jedna laska co stracila przytomnosc - lezala w blocie, 3 roslych chlopa probowalo ja podniesc - a ze byla cala wytaplana w blotku to im co metr wyslizgiwala sie i ladowala nadal w tym bagnie). a ze bywaly zmiany... to mogli pomyslec o zorganizowaniu tego drugiego koncertu na scenie na zewnatrz.
pozatym incydentem impreza zorganizowana wzorowo.
pozostaje jedynie spekulowac kto wystapi za rok; )))
typowalismy z kumplem - 50 cent i moby... heh moze eminem? choc juz zaden koncert juz nie przbije sajpresow i snupa... -
Fluxid
1... Ja tu bym wsadził The Roots, Muse i Groove Armada na raz. Zostanie The Roots, bo mnie najlepiej rozruszali.
2. Nie byłem na wielu, ale... I, Me and Myself (chyba się nie pomyliłem)
3. Indios Bravos?
4. Björk.... -
-
Fru
1. Groove Armana i The Roots.
G.A. za zajebisty klimat i rozruszenie publiki mimo pogody [osobiscie sciagalam z siebie 4 przemoczone bluzy:)]
Rootsi za zabawe muzyka,jak dla mnie-duzo lepiej na zywo niz na plytach:)
2. osobiscie bylam przez kilka minut na EastWest Rockers.no i planowalam Rascala,ale samoloty pomylil.wiec sie nie wypowiem;)
3. nie wiem, opuscilam wiekszosc.
4. beastie boys na scenie glownej. spodziewalam sie czegos lepszego,bylo pare kozakow,ale jak dla mnie za duzo gadali...
ogolnie-bylam pierwszy raz i wiem,ze bede kolejny.pogoda dodala tylko do tego wszystkiego klimatu:) -
Samuiman
A ja dodam ze Crazy P i The Strike Boys to dla mnie odkrycie tego Open'era !!!!!!
Wielki minus za pory koncertów.... można zacząć na scenie głównej już o 17!!! A nie potem taki Muse albo LCD grają do 3.... i ludzie giną w komunikacji bo oczywiście organizacja była beznadziejna!!! Alter art powinno z SKM dogadać sie co do pociągów + autobusy powinny byc już po koncercie gotowe na ludzi... panowie z ochrony nie panowali nad niczym po Muse a Polacy oczywiście kombinowali jakby tu ominąć kolejkę i dostać sie do busu przed innymi!!! ALE I TAK pojadę na następny; P -
1. Bjork
2. Freeform Five
3. Dick4Dick
4. ciężko wybrać, bo tak naprawdę raczej nie było takowych. Może nieco poniżej oczekiwań Groove Armada -
Marian
>moim zdaniem:
>ad. 1. G.A.
>ad. 2. basistars/renton
>ad. 3. basistars/renton
>ad. 4. tciof i sonic youth jakoś cicho grali
5. odkrycie - freefrom five/renton
no i jeszcze afro dobry dał koncert -
Nati
1. bloc party, muse, the roots
2. nie wiem, nie bylam :(
3. o.s.t.r.
4. beastie boys
+ 5 niespodzianka: o.s.t.r razem z bloc party :)
niespodzianka 2 - the roots razem z fanami :) -
1. Groove Armada, Muse, Bloc Party
2.Freeform Five
3.Out Of Tune, Indios Bravos
4.Beastie Boys -
Majaa.
1. MUSE za cały efekt ! a tak naprawde to bjork the roots i groove armada LCD soundsystem tez dali koncerty cudownee!
2. Smolik i me myself and I i eastwest rockers
3. Bassisters Orchestra i Smolik
4. the car is on fire i koncert noviki (niestety)
ah ! było pięknie! nawet w tym błocie.; ) -
złośliwa rufa
1. The Roots
2. Dizzee Rascal
3. O.S.T.R (muzyka+śpiew)
4. O.S.T.R (reszta) :) -
Krzychu
1.Garnier (geniusz) i GA - zajebiste występy!
2. Beastie Boys ale drugi koncert w namiocie
3.Roots
4.Muza i impreza w hangarze :) świetnie dj-e i klimacik. -
notwist
1. Bjork, Muse, The Roots
2. bassisters Orchestra!
3. Lars, Poise Rite
4. TCIOF słabo - wielkich rozczarowań poza tym brak.
-
tymianek
1. scena główna - placebo
2. namiot - coldcut
3. poza tym - kanye west,basement,sigur ros,the streets,maria peszek,franz ferdinand ,itp,itd; )
ROK temu bylo lepiej,musicie przyznac
ale oi ten byl niezly,na nastepny tez na pewno sie wybiore -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
1. zdecydowanie -> MUSE .aaarr! a potem block party, beastie boys, bjork i lcd soundsystem- kolejnosc nieprzypadkowa; p
2. freeform five i dick4dick
3. znowu dick4dick - za show i pink freud- to brzemienie
4. indios bravos? .. i the roots (nie moje klimaty)
hmm.. nie moge przebolec ze bylam w toi-toiu na "earth intruders" - zaczela troche wczesniej :p -
Karol(ina)
1.muse
2.crazy p, kapitan d..; p
3.out of tune, kombajn
4. pogogda; ]
i rowniez zgadzam sie z ktoras wypowiedzia powyzej ze dj-e w hangarze byli fantastyczni..
-
Anonim
pozwole sobie skomentowac tylko pkt 4.
zdecydowanie za duzo LANSU, szpanu, kaloszy w czachy, balerinek, leginsów, okularów na pół mordy, zadzierania nosa i kreowania siebie na wielkie gwiazdy. moze festiwal pownien zmienic nazwe na "Kto Się Lepiej Ubierze i Przyjdzie z Bardziej Zajebistą Paczką Znajomych"? chociaż nie, LANS'er brzmi szykowniej.
sorry, to tylko moja subiektywna opinia. btw, Beastie Boys byli świetni!!!
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne