Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tyczka

wiara czyni cuda xD
  • Karolina Kuleczka

ja + 3 Poznaniaków, którym wiozę tyłki, zjawimy się w Gdyni wieczorową porą w czwartek :)
  • spotless mind

w czwartek rano to dopiero wyruszam i w Gdyni melduję się około 17.00; )
  • #

to wyśmienicie
    tak więc jakiś bifor miły już nastąpi w czwartek
    klawo
    #
  • wynim.co.uk

mieliśmy jechać później, ale jednak jedziemy rano:) 6.00 - niech mi tylko, któreś nie wstanie; p
  • donimika myszka mika!

no raczejj! jakos tak z rana zeby jeszcze z plazy skjorzystac :) ahh see you juz nie dlugo! :)
  • jerzu

a kto jedzie z Olsztyna w czwartek o 14:50??????
  • wynim.co.uk

>doniczka pieprzniczka; d wrote:
    >no raczejj! jakos tak z rana zeby jeszcze z plazy
    >skjorzystac :) ahh see you juz nie dlugo! :)

z plaży? ma być zimno i padać, ale jak ktoś lubi ekstremalne warunki.. :)
  • Anonim

Łoo, Ekipa z Katowic, Mysłowic i Krakowa, zawita dopiero w piątek rano, my w czwartek po 17 wyjeżdzamy; ] mam nadzieje, że dobre miejsce namiotowe jeszcze będą :)
  • back to reality.

w czwartek, koło 15, a więc względnie rano...by car..
  • Majaa.

heh. tak naprawde mialam zamiar i jade tam raniutko tylko po to zeby miec cien i nie wyplywac o 7 rano z namiotu jako ugotowana parówka..
    ale w takiej sytuacji pogodowej nie wiem czy ten cień to taki super pomysł :D
  • Anonim

ja również zawitam w czwartek z tym, że ok 17...jeśli dobrze pójdzie...i się odnajdę z całą ekipą na dworcu...a właśnie jak lepiej jechać autkiem...prosto do Gdyni z Wawy(i po drodze natknąć się na objazd)czy przez Toruń?
  • daft balb chiquita bandita

czwartek:)) Tarabistrak:)
  • Bartek

czwartek o 5 rano- gdynia główna osob., ale najpierw do chałup po koleżanki lokatorki do namiotu, a następnie z powrotem na pole namiotowe ^^
  • Yano

> ja również zawitam w czwartek z tym, że ok 17...jeśli dobrze pójdzie...i się odnajdę z całą ekipą na dworcu...a właśnie jak lepiej jechać autkiem...prosto do Gdyni z Wawy(i po drodze natknąć się na objazd)czy przez Toruń?

Będzie objazd na E7 Wawa-Gdynia??? No szukałem w gazetach i nic nie pisali (powiem więcej! miało być bezremontowo...)
  • Anonim

jutro 6 rano TLK z Wschodniego:]
  • Anonim

dziś dziś dziś dziś :]
    lublin - gdynia główna.
    22.47
    trala la la la la :]
  • Bro

>marcin napisał
    >jutro 6 rano TLK z Wschodniego:]

ktory wagon?:D
  • Anonim

4 rano z Włocławka; P
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki