-
Tyczka
-
Karolina Kuleczka
ja + 3 Poznaniaków, którym wiozę tyłki, zjawimy się w Gdyni wieczorową porą w czwartek :) -
spotless mind
w czwartek rano to dopiero wyruszam i w Gdyni melduję się około 17.00; ) -
#
to wyśmienicie
tak więc jakiś bifor miły już nastąpi w czwartek
klawo
# -
-
wynim.co.uk
mieliśmy jechać później, ale jednak jedziemy rano:) 6.00 - niech mi tylko, któreś nie wstanie; p -
donimika myszka mika!
no raczejj! jakos tak z rana zeby jeszcze z plazy skjorzystac :) ahh see you juz nie dlugo! :) -
jerzu
-
wynim.co.uk
>doniczka pieprzniczka; d wrote:
>no raczejj! jakos tak z rana zeby jeszcze z plazy
>skjorzystac :) ahh see you juz nie dlugo! :)
z plaży? ma być zimno i padać, ale jak ktoś lubi ekstremalne warunki.. :) -
Anonim
Łoo, Ekipa z Katowic, Mysłowic i Krakowa, zawita dopiero w piątek rano, my w czwartek po 17 wyjeżdzamy; ] mam nadzieje, że dobre miejsce namiotowe jeszcze będą :) -
back to reality.
-
Majaa.
heh. tak naprawde mialam zamiar i jade tam raniutko tylko po to zeby miec cien i nie wyplywac o 7 rano z namiotu jako ugotowana parówka..
ale w takiej sytuacji pogodowej nie wiem czy ten cień to taki super pomysł :D -
Anonim
ja również zawitam w czwartek z tym, że ok 17...jeśli dobrze pójdzie...i się odnajdę z całą ekipą na dworcu...a właśnie jak lepiej jechać autkiem...prosto do Gdyni z Wawy(i po drodze natknąć się na objazd)czy przez Toruń? -
daft balb chiquita bandita
-
Bartek
czwartek o 5 rano- gdynia główna osob., ale najpierw do chałup po koleżanki lokatorki do namiotu, a następnie z powrotem na pole namiotowe ^^ -
Yano
> ja również zawitam w czwartek z tym, że ok 17...jeśli dobrze pójdzie...i się odnajdę z całą ekipą na dworcu...a właśnie jak lepiej jechać autkiem...prosto do Gdyni z Wawy(i po drodze natknąć się na objazd)czy przez Toruń?
Będzie objazd na E7 Wawa-Gdynia??? No szukałem w gazetach i nic nie pisali (powiem więcej! miało być bezremontowo...) -
Anonim
-
Anonim
dziś dziś dziś dziś :]
lublin - gdynia główna.
22.47
trala la la la la :] -
Bro
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły