- 1
- 2
-
˙·٠•● Marcin ●•·
1) Heineken Opener to najlepszy polski festiwal i jeden z najlepszych na świecie
2) Ludzie na festiwalu to osoby potrafiące świetnie się bawić, wyróżniające się bardzo dobrym gustem muzycznym, kulturą osobistą i dobrze pojmowaną tolerancją.
3) Pamiętaj, że podczas koncertów nie depczemy innych,nie napieramy ludzi do barierek, nie przepychamy się – inni też przyszli na koncert, niektórzy wcześniej aby mieć komfort oglądania artysty z bliska – USZANUJ TO
4) Gdy chcemy podejść bliżej sceny: przepraszamy, pytamy czy można przejść
5) Podczas euforii koncertowej myślmy również o innych i nie dopuszczamy do KnockOutów z łokcia, „główki” (info zwłaszcza do energicznych wyższych osób)
6) Gdy ktoś mdleje (upał, ścisk, szok) umożliwiamy jak najszybsze przemieszczenie osoby do barierek, gdzie czeka ochrona
7) Nie stosujemy „chamskiej fali”. Gdy podczas koncertu publika skacze niektórym przychodzi do głowy aby przepychać takie grupy do przodu lub na boki (kto był na koncercie Prodigy w Spodku wie o co chodzi)
8) Gdy widzisz kogoś spragnionego, wyczekującego na koncert poczęstuj wodą Gdy siedzisz na materacu i czekasz na Sonic Youth a w pobliżu widzisz jakąś babcię to ustąp jej miejsca
9) Nie daj się sprowokować do bójki. Zawsze się znajdzie jakiś idiota, który za dużo wypije i szuka zaczepki. Takie osoby na Heńku to rzadkość, ale czasami się zdarzają typki które pomyliły imprezy z sunrise.
10) Bawmy się jak przystało na europejską młodzież, a nie jak hołota :D Tutaj przykład jak należy się bawić:
http://www.youtube.com/watch?v=7DqX...
Zapisać i zapamiętać. To taki mały suplement do regulaminu; ) -
Hellena
-
Karolina Kuleczka
a dlaczemu w pkt 8 są znaki zapytania?
dekalog sucharski, ale mi się takie oazowe gadanie nie podoba nigdy :/ -
˙·٠•● Marcin ●•·
-
-
i nazywałem się Cortez
-
i nazywałem się Cortez
a co zrobić w sytuacji:
-przepraszam, czy mogę przejść?
-nie ma za co, nie można.
dupa z podejścia bliżej. regulamin ma bugi -
M.
no to wtedy nie przechodzisz dalej albo szukasz innej drogi :D kazdy chce byc jak najblizej sceny; ) -
˙·٠•● Marcin ●•·
-
Tyczka
-
Najbardziej rozwalił mnie ostatni z podanych w nawiasie możliwych powodów omdlenia :D Szczęściem nie ma w tym roku wykonawców, za którymi piszczą fanki. Hmmm... No, może będą jakieś piszczeć do Bellamy'ego, ale to margines w stosunku do fanek Pharrella w zeszłym roku :D
I czemu nie ma "nie będziesz wymawiać imienia Mikołaja Z. nadaremno"? :D -
i nazywałem się Cortez
zespół może i niemłody, ale ma jedną z bardziej dziarskich rock-babek w przemyśle fonograficznym
http://i.realone.com/assets/rn/img/...
Kim ma już 55latek na karku, ale wciąż ją uwielbiam!
;) -
jsnpncz
E tam niemłody... stażem młodszy od dziadków Beastie Boys; ) A Kim jest dowodem na to jak wspaniale r'n'r konserwuje :P -
Ka.ś
>L'esprit electronique napisał
>Najbardziej rozwalił mnie ostatni z podanych w nawiasie
>możliwych powodów omdlenia :D Szczęściem nie ma w tym
>roku wykonawców, za którymi piszczą fanki. Hmmm... No,
>może będą jakieś piszczeć do Bellamy'ego, ale to
>margines w stosunku do fanek Pharrella w zeszłym roku :D
>
no w sumie moga sie znalezc osoby, ktore zemdleja na widok Kelego, ewentualnie Gordona z Bloc Party;)
a zemdlec to nie tylko z wrazenia mozna, ale przede wszystkim z upalu i scisku. i tak bywa -
Ja zrzucę koszulkę dla Bjork! :D (i wszyscy uciekną i będę mieć dużo miejsca) (taki sprytny plan)
-
sweety.
-
-
Good bad or ugly?
-
-
figazmakiem
gadu gadu ale super że znów ktos wrzuca ten filmik z openerowego rolling, to jedna z tych małych głupich rzeczy które nieprawdopodobnie poprawiają mi humor :D kocham ludzi którzy wrzucili to na youtube :D
przy okazji wg mnie w regulaminie brakuje jednej MEGA ważnej rzeczy - mianowicie
JESLI WNIESIESZ APARAT I COŚ NAGRASZ - PODZIEL SIĘ!!!!
w dobie youtube i kosmicznych przekrętów z wnoszeniem sprzętu to aż wstyd że tak niewiele mamy wspomnień po poprzednim openerze :( -
˙·٠•● Marcin ●•·
11. Jeśli wniesiesz aparat lub kamerę i coś nagrasz - PODZIEL SIĘ!!!!
12. Nie będziesz wzywał imienia Pana Mikołaja Ziółkowskiego nadaremnie
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne