Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • M G

Z naszego regionu to nikt się nie wybiera? Nie wierzę...; -) Jadę sam, więc może mnie ktoś przygarnie do swego przedziału, co by podróż upłynęła szybciej i przyjemniej? ^^

A na poważnie, to...

Na kiedy planujecie swój przyjazd do Gdyni?

Czwartek? Piątek? :-)
  • gabIIIIIIII

Melduje sie Bielsko-Biała :)
    Wyjezdzamy w srode w nocy samochodem wiec w czwartek rano bedziemy na miejscu.
  • Moloko

Sosnowiec wyrusza w środę na noc-bilety na pociąg już kupione :D:D:D
  • bb

ja niby z Pszczyny jestem, ale z Wawy jade bo mi sie sesja bedzie konczyla, zreszta ze stolicy troche blizej :)
  • Anonim

ja dopiero wyruszam z bytomia w piatek ze wzgledu na to iz dokladnie 29 mam ostatni egzamin...
  • Kwiatek

heineken 2007Gliwice! jadymy; ) Jak co roku!w tym samym składzie pomniejszonym,zmodernizowanym :/ ale jedziemy..... wyruszamy 28,06 pewnie PKP bo jak sie uzbiera 10 osób to juz "wyjazd zorganizowany" i bilety są duzo tansze cos koło 30% (będzie na heinekena do pociągu :) jesli ktos nie ma noclegów to mam namiary na bardzo fajną agencje w Sopocie! My mamy całe mieszkanie wynajęte (12 miejsc)!!! :) CENY NORMALNE! Pozdrwiam keokwiat@tlen.pl
  • M G

>KWIATEK napisała:
    >wyruszamy 28,06 pewnie PKP

Tym ekspresem o 8:00 z Katowic może?
    Zajmiecie mi miejsce?
    ;-)

• M G

>gomuł napisał
    >ekspresem
    +
    >Zajmiecie mi miejsce?

Nie ma to jak trzeźwość umysłu! :D

Lepiej pójdę już spać... ^^
  • bebi www.galeriamanual.pl

w czwartek jedziemy, 4 os:)
  • missy seepy

fortysixandt wo - którym pociągiem jedziesz?

Ja też wybieram sie na openera dopiero w piątek z Katowic - bezposrednio z ostatniego egz.
  • Anonim

Katowice jadą w czwartek ale po 17;] przez Kraków by car:)
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki