-
M G
Z naszego regionu to nikt się nie wybiera? Nie wierzę...; -) Jadę sam, więc może mnie ktoś przygarnie do swego przedziału, co by podróż upłynęła szybciej i przyjemniej? ^^
A na poważnie, to...
Na kiedy planujecie swój przyjazd do Gdyni?
Czwartek? Piątek? :-) -
gabIIIIIIII
Melduje sie Bielsko-Biała :)
Wyjezdzamy w srode w nocy samochodem wiec w czwartek rano bedziemy na miejscu. -
Moloko
-
bb
ja niby z Pszczyny jestem, ale z Wawy jade bo mi sie sesja bedzie konczyla, zreszta ze stolicy troche blizej :) -
-
Anonim
ja dopiero wyruszam z bytomia w piatek ze wzgledu na to iz dokladnie 29 mam ostatni egzamin... -
Kwiatek
heineken 2007Gliwice! jadymy; ) Jak co roku!w tym samym składzie pomniejszonym,zmodernizowanym :/ ale jedziemy..... wyruszamy 28,06 pewnie PKP bo jak sie uzbiera 10 osób to juz "wyjazd zorganizowany" i bilety są duzo tansze cos koło 30% (będzie na heinekena do pociągu :) jesli ktos nie ma noclegów to mam namiary na bardzo fajną agencje w Sopocie! My mamy całe mieszkanie wynajęte (12 miejsc)!!! :) CENY NORMALNE! Pozdrwiam keokwiat@tlen.pl -
M G
>KWIATEK napisała:
>wyruszamy 28,06 pewnie PKP
Tym ekspresem o 8:00 z Katowic może?
Zajmiecie mi miejsce?
;-)
-
M G
>gomuł napisał
>ekspresem
+
>Zajmiecie mi miejsce?
Nie ma to jak trzeźwość umysłu! :D
Lepiej pójdę już spać... ^^ -
bebi www.galeriamanual.pl
-
missy seepy
fortysixandt wo - którym pociągiem jedziesz?
Ja też wybieram sie na openera dopiero w piątek z Katowic - bezposrednio z ostatniego egz. -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne