-
Ola
-
Anonim
REGULAMIN IMPREZY
pod nazwą
"OPEN'ER FESTIVAL"
Lotnisko Babie Doły
GDYNIA, 29 czerwiec - 1 lipiec 2007 r.
IV. ZASADY ORGANIZACYJNE I PORZĄDKOWE OBOWIĄZUJĄCE NA TERENIE IMPREZY:
19. Na teren festiwalu można wnieść amatorskie aparaty cyfrowe o matrycy do 3.2 MPix oraz tradycyjne amatorskie aparaty kompaktowe. Niedozwolone jest wnoszenie sprzętu foto mogącego mieć profesjonalne zastosowanie, np. lustrzanek małoobrazkowych, lustrzanek cyfrowych, aparatów średnio- i wielkoformatowych itd.
-
Anonim
a może ktoś wie jak z tymi nieszczęsnymi aparatami było w latach ubiegłych ? tzn czy sprawdzali bagaże itp ( chociaż jakoś sobie tego nie wyobrażam przy 50 tysiącach ludzi) -
i nazywałem się Cortez
po co mieliby sprawdzac bagaze, skoro na polu namiotowym mozna miec wszystko? chyba ze z bagazami idziesz na teren koncertowy, ale to chyba malo prawdopodobne i wygodne. nie sprawdzaja bagazy :)
-
-
jsnpncz
>staring at sidewalks napisał
>a może ktoś wie jak z tymi nieszczęsnymi aparatami było
>w latach ubiegłych ? tzn czy sprawdzali bagaże itp (
>chociaż jakoś sobie tego nie wyobrażam przy 50 tysiącach
>ludzi)
Temat był już wałkowany setki razy. Ale co tam: przy wejściu na teren koncertów ochrona sprawdza dość dokładnie zawartość kieszeni, torebek itp. Niektórzy mają jakieśtam swoje sposoby na przeniesienie lepszego sprzętu foto przez bramki, ale to już zależy od inwencji twórczej. Przy wejściu na teren campingu o ile dobrze pamiętam nikt bagazy nie sprawdzał. -
Anonim
Eee.. ja codziennie jakos wnosiłam aparat .. nie sprawdzali mnie jakoś splecjalnie.. rzucali okiem i narazie..
ja jako dziewczyna raczej szłam do mężczyzn ochroniarzy bo oni nie mogą macać znaczy przeszukiwać dziewcząt hihih :) -
Phillip Ronagan.
-
i nazywałem się Cortez
-
sebastian
-
wuszu
a po chuj cykac foty pod scena? nie lepiej się po prostu bawić/szaleć/chlać/słuchać muzy? ja nawet swojego a95 nie biore.; d -
Phillip Ronagan.
-
Agosto!
Jak ktoś ma pojemne gacie to może wnieść.
Ochrona się nie zna na aparatach i byleby nie było zbyt wyraznie napisane ile co ma MPX.
Gorzej jak się chce wnieść coś z obiektywem, ja będę próbował wnieść Canona S3 IS.
Moim zdaniem organizatorzy, "trochę" przeginają z tymi aparatami i w dodatku działają sobie sami na szkodę. Przecież amatorskie zdjęcia i filmiki są najlepszą i w dodatku DARMOWĄ promocją tej imprezy.
Ile z osób, które do tej pory nigdy nie były na Open'erze, po obejrzeniu zdjęć kolegów i znajomych a także filmików na Youtube pomyślało sobie: "Ja też tak chcę!!! Za rok jadę na Open'er!!!"
Drodzy Państwo Organizatorzy, zastanówcie się co jest dla WAS najlepsze i róbcie dobry biznes, nie szkodząc tym dla których to organizujecie. Czyli NAM.
Dzięki. -
Anonim
Ale to nie jest wymóg wymyślony przez organizatorów - raczej przez artystów chcących w pełni kontrolować swój wizerunek sceniczny. -
Parker
Bylem juz 3x na heinekenie i troche widzialem jezeli chodzi o "sprzet"
Jak heniek byl na skwerze kosciuszki to mozna bylo wnosic prawie wszystko, ale rok temu to sie zmienilo.
Niezaleznie czy kobieta wnosi czy facet to i tak macaja - kobiety nawet jak beda wchodzily przy facetach z ochrony to i tak oni skieruja je to kobiet ochrony:/
Mozna wnosic aparaty do 3 mln pix i to sprawdzaja - ogladaja aparat czy nie jest napisane gdzies np. 5 mln
Kompaktowe cyfrowki latwiej wniesc, ale lustrzanki? - zapomnijcie, chociaz ja mam sposoby, ktorych z oczywistych wzgledow nie moge zdradzic:)
Pozdrawiam i do zobaczenia na lotnisku!
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne