Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • nowik

siemka
    jak to jest powiedzcie mi
    żarło i alkohol własny można wnosić na teren festivalu? (tj na pole namiotowe?) czy tez trzeba wszystko kupowac na miejscu, bo wnosic nie da rady?
    czy jest jakis kulturalny dojazd do miasta (do najblizszego sklepu oraz stacji Gdynia Główna Osobowa) typu skm, autobus (poza tym festivalowym. btw: co ile ten autobus festivalowy kursuje w te i z powrotem?)
    czy w tym roku ktos postaral sie o cien na polu namiotowym?
  • jsnpncz

> żarło i alkohol własny można wnosić na teren festivalu? (tj na pole namiotowe?) czy tez trzeba wszystko kupowac na miejscu, bo wnosic nie da rady?

Można wnosić bez obaw. Alkohol także, z tym że nie należy się z nim obnosić.

> czy jest jakis kulturalny dojazd do miasta (do najblizszego sklepu oraz stacji Gdynia Główna Osobowa) typu skm, autobus (poza tym festivalowym. btw: co ile ten autobus festivalowy kursuje w te i z powrotem?)

Kursują autobusy z ludźmi-glonojadami przyciśniętymi do szyb. Niezapomniane przeżycie, polecam :)

> czy w tym roku ktos postaral sie o cien na polu namiotowym?

Staraliśmy się, ale jedyny jaki znaleźliśmy to cień naszego namiotu nad ranem :) Ale może niektórym poszczęściło się bardziej.
  • *m*

w autobusach to taki mega scisk (i ludzie - glonojady:)) jest zazwyczaj w czasie powrotu, ale za dnia to raczej nienajgorzej. autobusy jezdza czesto i do tego pod sam dworzec.
  • nowik

czesto nawet za dnia? no prosze, nie spodziewalem sie

thx
  • Anonim

>nowik wrote:
    >czesto nawet za dnia? no prosze, nie spodziewalem sie

co 15 minut chyba..

• meggie :)

a jak wygląda dojazd z Rewy?
    jak często kursują stąd autobusy? jak długo się jedzie? itp. itd.
    wszelkie info mile widziane. thnx
  • L'esprit électronique

Nie będę się wypowiadać na temat PKS-ów, bo się nie znam, ale do Rewy jeździ też linia gdyńskiego ZKM-u 146. Zasuwa ona pi razy drzwi co godzinę i prowadzi do śródmieścia (nieco ponad pół godziny drogi), skąd kursują już festiwalowe busy. Jednorazowy bilet ulgowy na nią kosztuje 1,50 PLN, normalny 3,00. Z tym, że trzeba się liczyć, że powrót nią będzie rano - pierwszy autobus w stronę Rewy rusza około 6 (w pn po 5-tej, ale ostatniego dnia to się raczej dłużej zostaje niż krócej :) )

No, to tyle z mojej strony w tej sprawie :D
  • ORZECH

alkohol i jedzenie przejdzie o ile nie bedziesz sie obnosil jak mowi panicz ale tylko na teren campingu pod scene nie wniesiesz nic
  • ORZECH

no czasem mozna znalezc dziure w ogrodzeniu, lub łaskawego ochroniarza, ktory przymknie oko:) ale tylko z piwem kupionym tam, na obce nie ma szans
  • i nazywałem się Cortez

a nieotwartą wodę w plastikowej butelce da rade na teren ze scena wniesc?
  • M.

nie da niestety
  • ORZECH

pod scene nic poza fajkami z innymi artykulami trzeba kombinować;)
  • i nazywałem się Cortez

cholera :/ na niektorych festiwalach te wode mozna wnosic, a jest taki sprytny sposob na zamiane wody na wódę bez odkrecania bulti. teraz to ja juz nie wiem co zrobimy :(
  • Anonim

a co bylo z cyfrówkami? ktos mial problemy z wniesieniem?
  • ORZECH

no raczej nie wniesiesz
    o ile sie nie myle to dozwolone są rozdzielczosci do 3 mega pikseli
    na camping wniesiesz z tym ze bedziesz musial zostawiac w depozycie idac na koncerty
  • sebastian

gdzies czytalem, ze w tym roku nie mozna wniesc ZADNEGO aparatu
  • *m*

z tym depozytem to trzeba uwazac, bo z tego co SLYSZALAM byly przypadki ze byl problem ze sprzetem.. pare osob z aparatami widzialam na terenie koncertu...ale jak im sie udalo to uczynic to nie wiem, w sumie to pod scene ciezko cos wniesc bo zdarza sie tzw macanka przez ochroniarzy przy bramkach
  • Little Rock and Roll Queen

mnie nawet pani robila raban o jablko! ale ostatcznie mnie wpuscila...bo wymianie zdan...

ale to z woda to glupota....w taki upal...to powinni wpuszczac ze swoja...
  • ORZECH

>nutria. napisał
    >gdzies czytalem, ze w tym roku nie mozna wniesc ZADNEGO
    >aparatu

w regulaminie masz wszystko
  • mC

http://www.opener.pl/info_regulamin...

mozna wnosic aparaty do 3,2 mpix, a wlasnych napojow w ogole
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki