- 1
- 2
-
-
Hellena
-
m zet
-
jsnpncz
Ale git! :D Nie mogę się doczekać! :D http://www.youtube.com/watch?v=fGZb... :D -
-
>m zet napisał
>jak sie ciesze niesamowicie, ktorego dnia
>graja?!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piątek. -
Cichy
-
Budyń
-
m zet
wspaniale, teraz jeszcze tylko oby nie pokrywali sie jakos bardzo mocno z Pulp i bedzie wybornie -
Hellena
-
grinaa
-
jsnpncz
>Hellena napisała:
>>Budyń wrote:
>>a scena ? jest znana ?
>
>Obstawiam namiot.
Tak, właśnie potwierdzili, że namiot. -
j.f.sebastian
-
aniag
>j.f.sebastian napisał
>slucham sobie i musze przyznac ze to jest przezajebiste!!
oj jest! CC na Selectorze a miesiąc później CF na Openerze, suuuuuuuuuuuuuuper! -
gę
No, to tego dnia nie odpuszczę. Męczę ich już od jakiegoś czasu i są moim zdaniem warci zobaczenia - tak btw. kiedy gra Caribou? -
j.f.sebastian
dzien wczesniej. jeszcze lykke li i jakas elektronika z lat 90. i jestem w pelni usatysfakcjonowany -
gę
Szlag by to, a miałam nadzieję, że jednego dnia, bo tak to lipton poza tym trochę. -
крудж
RE-WE-LA-CJA - jak odwołali swój koncert na poczatku roku to coś czułem w kościach, ze to musiał Ziółek zacząć "mieszać". Fantastycznie! Powoli, powoli i piątek zaczyna dołączać do zajebistego w moim odczuciu czwartku :) -
˙·٠•● Marcin ●•·
-
m zet
o co chodzi, ze ktos na facebooku sie zastanawia jak wykonaja "i love london" bez czesci damskiej crystal fighters? doszlo do jakiegos przetasowania w skladzie, czy jest inna wersja live? -
Marcin Szperlik
płyta jest fajna ale koncertowo według mnie nie najlepiej to wygląda(po nagraniach z yt)
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne