-
hikikomori
-
hani
-
grinaa
ej co to jest za opcja ... http://www.walkingonadream.com/ - na oficjalnej jest wpisana gdynia na 2 lipca... ? czyżby zamieścili info bez uzgodnienia z AA ? czy to jakiś pic ? -
-
Hellena
Jak to?
"GDYNIA FESTIVAL
2nd Jul 2010: Amphistage, Gdansk, Poland"
Mamy pierwszy przeciek! Tylko co maja na mysli z tym Amphistage? -
kasia
Ale cudnie by było gdyby się potwierdziło !!! Jedno z takich małych marzeń na tegoroczną edycję; D Tylko niech się zdecydują czy Gdańsk, czy Gdynia; P -
Neo
Hahaha dobre! :D Jak na moje to jest to na serio. Ogólnie to oni byli pewni już od jakiegoś czasu z czego bardzo się cieszę bo ich koncerty rzeczywiście są spektakularne :) We are The People ludzie :) Super. No, ale pewnie dostanie im się w ucho za pośpieszenie się z tą informacją ^^ -
PG
ooooostro by było! mam nadzieję że się potwierdzi. Trzeba słać maile do Ziółka :D -
e
-
Anonim
podobają mi się tylko dwie piosenki które pewnie wszyscy znają więc dla mnie bez szału -
Muzmaniana♫
byłoby cudnie! nawet bardzo :) dwie taneczne perełki, razem z hot chip :D -
PG
>produkt napisał
>podobają mi się tylko dwie piosenki które pewnie wszyscy
>znają więc dla mnie bez szału
polecam w takim razie szczególnie 'half mast' oraz 'standing on the shore' oprócz znanych 'walking on the dream' i 'we are the people'. -
Neo
>PG napisał
>>produkt napisał
>>podobają mi się tylko dwie piosenki które pewnie
>wszyscy
>>znają więc dla mnie bez szału
>
>polecam w takim razie szczególnie 'half mast' oraz
>'standing on the shore' oprócz znanych 'walking on the
>dream' i 'we are the people'.
I niestety na tym koniec w przypadku tego zespołu ^^" Aczkolwiek według mnie idealnie pasują na Openera i letnie klimaty, więc jeśli ta plotka się potwierdzi będę bardzo zadowolony. Darzę te cztery kawałki jakimś takim sentymentem :) -
blabla
-
-
kundzia
-
Nath!
-
hani
-
Undone Nipple-Sucker
-
Naćpany Życiem.