- 1
- 2
-
-
Anonim
-
Achttamar
-
-
Anonim
-
Bartosz
-
hani
-
Hellena
Nooooooooooooooooooooooo!!!!! Doooooooooooobbbbbbbbbrzzzzzzz zzeeeeeeeeeeeeeee!!!!
Znowu Rudi bedzie mi marudzic w samchodzie. Bo ostatnio molestowalam go ( z okazji Walentynek)
"I just want to be your one life stand..."
A teraz bedzie jeszcze tego wiecej :) -
Muzmaniana♫
-
Raf. auuu
-
j.f.sebastian
hot chip spoko, ale ziolek chyba nieco przesadzil z tym pierdolnieciem i porownaniem do rozpierduchy jaka niby rozkrecaja w porownaniu z innymi gwiazdami elektroniki. kilka osob, ktore widzialy ich na zywo bylo wyraznie zawiedzionych. -
Hellena
Ja ich widzialam w telewizji pod czas Lowlands I naprawde sa swietni! -
Jedyne, czego można się obawiać, to że nie dźwigną ze swoim soundem tak wielkiej sceny, ale Miko już 2 lata temu zapowiedział, na której scenie zagrają u nas Hot Chip. Tak to jestem absolutnie spokojny o ich zajebistość :)
-
j.f.sebastian
ee ja sie o to udzwigniecie nie obawiam. pendulum bylo zdecydowanie mniej znane. mnostwo ludzi pisalo w postach prosbe o hot chip -
-
gę
Hot Chip jest ok. Po MA drugi koncert jaki chcę zobaczyć (choć to nie ta liga), reszta na dokładkę. -
>j.f.sebastian napisał
>ee ja sie o to udzwigniecie nie obawiam. pendulum bylo
>zdecydowanie mniej znane. mnostwo ludzi pisalo w postach
>prosbe o hot chip
Nie chodzi o popularność. Chodzi o sound. Pendulum to gitarowo-elektroniczne napieprzanie, Hot Chip jest bardziej delikatne. Jestem ciekaw, jak to wypadnie :) Melduję się pod sceną. -
˙·٠•● Marcin ●•·
>L'esprit électronique napisał
>>j.f.sebastian napisał
>>ee ja sie o to udzwigniecie nie obawiam. pendulum bylo
>>zdecydowanie mniej znane. mnostwo ludzi pisalo w postach
>>prosbe o hot chip
>
>Nie chodzi o popularność. Chodzi o sound. Pendulum to
>gitarowo-elektroniczne napieprzanie, Hot Chip jest bardziej
>delikatne. Jestem ciekaw, jak to wypadnie :) Melduję się
>pod sceną.
Scena główna czy Tent? -
-
чёрнуй хасан™
hot chip rozjebie maina na koniec. nowa płyta jest fantastyczna! to będzie piękne zakończenie jednego z dni. -
Anonim
-
>чёрнуй хасан™ napisał
>hot chip rozjebie maina na koniec. nowa płyta jest
>fantastyczna! to będzie piękne zakończenie jednego z dni.
Soboty, mój drogi, soboty :D
- 1
- 2