Heineken Open'er Festival 2012 [8008]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • jsnpncz

Chłopaki już się szykują: http://spiralstairsmusic.blogspot.c...
  • Szacowna Inwigilacja

Piękna wiadomosc.
  • sick boy

>aga napisała:
    >stanowczo za mało entuzjazmu w tym temacie! przecież to
    >cudowna wiadomość!

nie spodziewałem się tego po Ziółkowskim.
    zdecydowanie odebrało mi mowę.
    na więcej nie liczę.
    jest pięknie.
    dziękuję.
  • Szacowna Inwigilacja

ja liczę na więcej :P na powtórkę z koncertu życia (czytac Sonic Youth) ale i tak jest uroczo. :)
  • sick boy

wątpię, żeby pokusił się o coś więcej z tej ligi.
    ale to dopiero marzec.
  • Szacowna Inwigilacja

Koncert taki jakiego się spodziewałem. Bardzo dobry. Szkoda, że mało osób było, ale to ma swoje plusy, można było w 10 sekund przejsc pod scenę.
  • Anonim

No tak, Pavement, żywa legenda alternatywy, która wniosła tyle do muzyki, że nikt nie jest już w stanie powiedzieć ile dokładnie. A jak koncert na openerze? Pierwsze pół godziny - wydarzenie życia, ostry rozpierdol, dzikie szaleństwo. I tu moje pytanie: co się stało dalej, dlaczego zespół stracił energię, nie przeplatał materiału, tylko poszedł dosyć chronologicznie (no nie licząc Summer Babe) odzyskując siłę dopiero na bisach?

Oczywiście było zajebiście, to zdecydowanie jeden z lepszych koncertów na jakich byłem w swoim życiu, ale nie był nieskazitelny, czyli taki jakiego się spodziewałem.
  • Ka.

może napisałabym podobnie o drugiej części koncertu, gdyby nie to, co zrobił potem Spiral Stairs, zeskakując ze sceny, dając autografy i bawiąc się w koszulce, którą dałam mu do podpisania. Mega.
  • Szacowna Inwigilacja

| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki