- 1
- 2
-
-
Anonim
-
hikikomori
-
-
Hellena
Kurde, zepsules mi napiecie, bo mi sie w rogu pojawilo info, ze utworzyles ten watek! -
żuczek:>
-
Jerome
-
hani
-
Raf. auuu
-
-
gę
Nie znam, poznam. Chociaż ich kawałek, który leciał w Programie Alternatywnym był trochę ... nudny. -
Raf. auuu
-
чёрнуй хасан™
podobnie jak większość openerowiczów, nie znam twórczości. o uszy obiła się jedynie nazwa. ale z miłą chęcią poznam, bo to ponoć klasycy. w trójce puścili zamuła, ale wierzę, że reszta jest ciekawsza. posłucham i pewnie się zachwycę. np. tacy the smiths mnie zjedli. -
Anonim
>Raf. auuu napisał
>ah dzieciaki to klasyka lo-fi
tu się zgodzę :P
i moja własna przyśpiewka: lo-fi pon de hi-fi; ] -
-
Joker, Smoker & Midnight Toker
>Raf. auuu napisał
>ah dzieciaki to klasyka lo-fi
dokładnie :] jeszcze Dinosaur Jr. i Pixies i byłby zestaw
I wanna raaaange life! :D -
Dinosaur Jr. PODOBNO mają być na gigu razem z Built To Spill w Wawie. Nie pamiętam już, kto puścił tę plotę, ale dla fanów niezalu to niewątpliwie byłaby duża rzecz, jeśli się zmaterializuje.
Ciekaw jestem frekwencji na koncercie, pewnie wiele zależy od godziny, o której wystąpią (23:00?). Sam się melduję na pewno. -
Ka.ś
jeszcze trochę i okaże się, że nie ma co jechać na primaverę:P
ale generalnie kopara mi opadła jak się dowiedziałam -
hikikomori
>Ka.ś napisała:
>jeszcze trochę i okaże się, że nie ma co jechać na
>primaverę:P
post roku:P
-
Ka.ś
-
Anonim
stanowczo za mało entuzjazmu w tym temacie! przecież to cudowna wiadomość! -
Anonim
pomimo braku internetu musiałem się pojarać z pracy. zajebiście, koncert roku,i zespół i wydarzenie większe niż RDHD rok temu. aczkolwiek wiedziałem,że będą:)
- 1
- 2