-
-
˙·٠•● Marcin ●•·
-
Hellena
-
-
Anti
-
żuczek:>
boże jestem w niebo wzięta... :D:D:D:D:D TAKIEGO CZEGOS SIĘ NIE SPODZIEWAŁAM!:D -
Vins3nt
-
Sy(L)wester
brak słów;] ale jak powiedział Mikołaj "temu zespołowi Open'er nie odmawia"; ] nowa płyta niezwykle długo wyczekiwana - takich wykonawców w takich przypadkach karencja nie dotyczy; ) -
Anonim
-
Kooksia.
-
hani
-
Mrs. Self Destruct
-
aniag
-
k_avensis
-
-
.
-
Hellena
Dobra, to ja teraz powiem tak:
Jak oglosili ostatnim razem MA, to sie MEGA cieszylam. Czekalam na ten koncert jak nie wiem co! I gdy koncert nadszedl, czekalam w napieciu na Karmacome. Tak strasznie chcialam ja uslyszec. I co? Nie zagrali. Nigdy jeszcze nie bylam tak zawiedziona i nigdy w zyciu nie czulam takiego niedosytku. Tak bardzo sie zrazilam, ze od tam tego momentu ani razu MA nie puscilam. Teraz, nie wiem czy bylabym w stanie przezyc to drugi raz, gdyby Karmacomy nie zagrali. -
Dott
okej czas otrzeć łzy i uwierzyć :D
wiem wiem wiem, że oni lubią Polskę itd, ale nie wierzyłam, że jeszcze ich kiedyś zobaczę. Mam ochotę wyściskać caaaałe grono. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa
Tak więc Ziółkowski na prezydenta po raz czwarty. -
UncleB
Helleno, jak wrócimy z koncertu, to ci powiemy czy zagrali :P
spodziewałem się ich, sam nie wiem czemu, intuicja jakaś =] tak czy siak - najlepsi jak dotąd ogłoszeni artyści, obok Pearl Jam -
weltschmerz
-
de.
-
j.f.sebastian
koncert w 2008 byl nieziemski. i jeszcze jak nie beda zamykac maina to bedzie w pyte, bo to oznacza jeszcze 1 elektronike na mainie jednego dnia. a na nowy album wiekszosc psioczy. dla mnie jest zajebisty