Heineken Open'er Festival 2012 [8008]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • L'esprit électronique

Wszyscy padli z wrażenia?
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Ja padłem z zaskoczenia....a karencja?
  • Hellena

Przeciez nie ma karencji!!!!!!!!!!!!
  • Anti

zesrałem się
  • żuczek:>

boże jestem w niebo wzięta... :D:D:D:D:D TAKIEGO CZEGOS SIĘ NIE SPODZIEWAŁAM!:D
  • Vins3nt

Buk rzyje!
  • Sy(L)wester

brak słów;] ale jak powiedział Mikołaj "temu zespołowi Open'er nie odmawia"; ] nowa płyta niezwykle długo wyczekiwana - takich wykonawców w takich przypadkach karencja nie dotyczy; )
  • Anonim

tylko nie mówcie że to ostatni koncert festu
  • Kooksia.

massive attack...o taaaaaaak!!XDDD
  • hani

TO JEST TOTALNE!
  • Mrs. Self Destruct

o kurwa kurwa kurwaaaa!
    dziekuje!
  • aniag

karencja-srencja

a ja wiedziałam, ze oni beda!!!!!!!!!!!!!!

:))))
  • k_avensis

jak dla mnie REWELACJA!!; D
  • .

radosny pisk doszedł do ultradźwięków!
  • Hellena

Dobra, to ja teraz powiem tak:
    Jak oglosili ostatnim razem MA, to sie MEGA cieszylam. Czekalam na ten koncert jak nie wiem co! I gdy koncert nadszedl, czekalam w napieciu na Karmacome. Tak strasznie chcialam ja uslyszec. I co? Nie zagrali. Nigdy jeszcze nie bylam tak zawiedziona i nigdy w zyciu nie czulam takiego niedosytku. Tak bardzo sie zrazilam, ze od tam tego momentu ani razu MA nie puscilam. Teraz, nie wiem czy bylabym w stanie przezyc to drugi raz, gdyby Karmacomy nie zagrali.
  • Dott

okej czas otrzeć łzy i uwierzyć :D
    wiem wiem wiem, że oni lubią Polskę itd, ale nie wierzyłam, że jeszcze ich kiedyś zobaczę. Mam ochotę wyściskać caaaałe grono. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa
    Tak więc Ziółkowski na prezydenta po raz czwarty.
  • UncleB

Helleno, jak wrócimy z koncertu, to ci powiemy czy zagrali :P

spodziewałem się ich, sam nie wiem czemu, intuicja jakaś =] tak czy siak - najlepsi jak dotąd ogłoszeni artyści, obok Pearl Jam
  • weltschmerz

ja się popłakałam ze szczęścia.
  • de.

BOŻE! CUDA SIĘ ZDARZAJĄ! ZIÓŁEK MISTRZ!
    ten open'er to killer!
  • j.f.sebastian

koncert w 2008 byl nieziemski. i jeszcze jak nie beda zamykac maina to bedzie w pyte, bo to oznacza jeszcze 1 elektronike na mainie jednego dnia. a na nowy album wiekszosc psioczy. dla mnie jest zajebisty
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki