-
Wrecekrzepki
Ok, bylem ich fanem od dawna, ale dopiero teraz zobaczylem, jak wygladaja live. W sumie to juz jest pozamiatane. Bez dwoch zdan to bedzie najlepszy koncert tegorocznego Open'era. Moze to subiektywna opinia, ale nie mowie tu o inteligentnej melancholijnej elektronice, czy nostalgicznym bluesie. To bedzie najczystszy rockowy rozpierdol bez kasków. Moze jeszcze Ziolek oglosi wieksze gwiazdy, moze bedzie RATM, czy co tam chcecie, ale to oni porozstawiaja ta edycje po kątach. -
Anonim
>Wrecekrzepki napisał
>Ok, bylem ich fanem od dawna, ale dopiero teraz zobaczylem,
>jak wygladaja live. W sumie to juz jest pozamiatane. Bez
>dwoch zdan to bedzie najlepszy koncert tegorocznego
>Open'era. Moze to subiektywna opinia, ale nie mowie tu o
>inteligentnej melancholijnej elektronice, czy nostalgicznym
>bluesie. To bedzie najczystszy rockowy rozpierdol bez
>kasków. Moze jeszcze Ziolek oglosi wieksze gwiazdy, moze
>bedzie RATM, czy co tam chcecie, ale to oni porozstawiaja ta
>edycje po kątach.
też tak myślę i jestem pewien że wszyscy to potwierdzą ale po festiwalu -
No co Ty, przecież mają The [cośtam]s w nazwie, muszą być zatem gównianym indie.
-
-
Anonim
-
˙·٠•● Marcin ●•·
Generalnie z tych wszystkich zespołów na jedno kopyto z przecieraniem strun to z tego się najbardziej cieszę - mają tę energię jednak. -
Cichy
wlasnie oni nie sa zespolem 'na jedno kopyto' bo nie sa jak 'te wszytskie zespoly' smecaca kapela tylko taka z energia -
Anonim
>Cichy napisał
>wlasnie oni nie sa zespolem 'na jedno kopyto' bo nie sa jak
>'te wszytskie zespoly' smecaca kapela tylko taka z energia
Dokładnie, z resztą takiego zespołu jak oni, to nie ma! Z resztą wystarczy ich zobaczyć na żywo (na jutubie ofc.) i widać jak bardzo oryginalny to zespół :] -
˙·٠•● Marcin ●•·
>Cichy napisał
>wlasnie oni nie sa zespolem 'na jedno kopyto' bo nie sa jak
>'te wszytskie zespoly' smecaca kapela tylko taka z energia
Przecierać struny na jedno kopyto można również w sposób energiczny :P
Ale The Hives chętnie zobaczę bo wydaję mi się, że wyróżniają się czymś znacznie. -
hani
ja na The Hives czekam z serca drżeniem. zgadzam się, większość kawałków na jedno kopyto, ale ponoć koncertowo rozpizgują świat. -
PG
;Hate to say i told you so; jest w reklamie Lecha :) . ciekawa rzecz - bo przecież w reklamie openera sygnowanego nazwą HEINEKEN też jest piosenka The Hives. zabieg celowy marketingowców Lecha?; > -
MaLiN
ooooo widzę, że jakiś temat dla mnie to był a ja nie widziałem no:) Hehe, no dobra wypowiadać się o Hives nie będę bo praktycznie znam ich tylko z nazwy (i pewnie jakichś mega hitów na polsacie:)), a że założyli się przed 2000 to nie będę zjeżdżał ich od razu za nazwę tylko sprawdzę ze 3 kawałki najpierw i dopiero zjadę; )
-
PG
>MaLiN napisał
>ooooo widzę, że jakiś temat dla mnie to był a ja nie
>widziałem no:) Hehe, no dobra wypowiadać się o Hives nie
>będę bo praktycznie znam ich tylko z nazwy (i pewnie
>jakichś mega hitów na polsacie:)), a że założyli się
>przed 2000 to nie będę zjeżdżał ich od razu za nazwę
>tylko sprawdzę ze 3 kawałki najpierw i dopiero zjadę; )
>
mają trzy całkiem zajebiste płyty (Barely Legal, Veni Vidi Vicious, The Black & White Album) więc nie ograniczaj się jedynie do trzech kawałków :) . Warto przesłuchać więcej (są podobni w pewnym względzie do AC/DC - kawałki The Hives są bardzo do siebie podobne ale wszystkie świetne :). -
Anonim
absolutnie, 3 to zdecydowanie za mało; sama nie byłabym w stanie podać 3 najlepszych kawałków the Hives (próbowałam, udało mi się ograniczyć do około 10 :D)
a zresztą, przekonacie się na koncercie; D -
-
Wrecekrzepki
>PG napisał
>mają trzy całkiem zajebiste płyty (Barely Legal, Veni
>Vidi Vicious, The Black & White Album)
I jedna w miare zajebista "Tyrannosaurus Hives"; ) -
hani