Heineken Open'er Festival 2012 [8008]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ola

Znam Dance with somebody, posłuchałam kilku innych piosenek i zapowiada się całkiem przyjemnie.
  • Anonim

>K. napisała:
    >a słuchałeś pozostałych? tamte szybciej Cię przekonają
    >niż ostatnia.

właśnie, właśnie, nie oceniajcie ich po przesłuchaniu kilku piosenek z ostatniej płyty. ok, wiem, że nikt nie będzie przesłuchiwał teraz wszystkich płyt, ale sięgnijcie chociaż po te najpopularniejsze wcześniejsze kawałki, które są na youtubie: wspomniany wcześniej Killer Kaczynski, Good Morning Herr Horst, Down in the past, Long before rock'n'roll, Never seen the light of day czy choćby The Band. fakt, ostatnia płyta jest trochę w innym stylu, ale cóż... zawsze warto eksperymentować, bez ryzyka nie ma zabawy :]

ja inzwischen przyłączam się do odliczania :D
    a co doThe Hives - nadal trzymam kciuki :P
  • A.

Oj tak zdecydowanie te dwa kawałki polecam: Never seen the light of day oraz Good Morning Herr Horst.
    Oby je zagrali!
  • dominika

jaram sie! rok temu tylko ich brakowalo!
  • Bootel

Mi jakoś szczególnie podoba się refren w "One blood" z płyty "Never Seen the Light of Day".
  • K.

ja jak słyszę większość ich piosenek to mam ochotę skakać.
    najbardziej oczekuję;
    sheepdog
    god knows
    down in the past
    if idont live today then i might be here tomorrow
    train on fire
    Good morning Herr Horst
    TV & Me
    gloria
    give me fire
    etc.
    za dużo by ich wymieniać. (;
  • Camel, the

Słucham sobie od jakiegoś czasu ostatniej płyty MD i... jej, jaki to fajny zespół!
  • Anonim

ha! się wie :D
  • Undone Nipple-Sucker

powiem Wam, że co raz to większa faza na nich mnie łapie:) ahhh doczekać się nie mogę!
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki