-
Ola
Znam Dance with somebody, posłuchałam kilku innych piosenek i zapowiada się całkiem przyjemnie. -
Anonim
>K. napisała:
>a słuchałeś pozostałych? tamte szybciej Cię przekonają
>niż ostatnia.
właśnie, właśnie, nie oceniajcie ich po przesłuchaniu kilku piosenek z ostatniej płyty. ok, wiem, że nikt nie będzie przesłuchiwał teraz wszystkich płyt, ale sięgnijcie chociaż po te najpopularniejsze wcześniejsze kawałki, które są na youtubie: wspomniany wcześniej Killer Kaczynski, Good Morning Herr Horst, Down in the past, Long before rock'n'roll, Never seen the light of day czy choćby The Band. fakt, ostatnia płyta jest trochę w innym stylu, ale cóż... zawsze warto eksperymentować, bez ryzyka nie ma zabawy :]
ja inzwischen przyłączam się do odliczania :D
a co doThe Hives - nadal trzymam kciuki :P -
A.
Oj tak zdecydowanie te dwa kawałki polecam: Never seen the light of day oraz Good Morning Herr Horst.
Oby je zagrali! -
-
dominika
-
Bootel
Mi jakoś szczególnie podoba się refren w "One blood" z płyty "Never Seen the Light of Day". -
K.
ja jak słyszę większość ich piosenek to mam ochotę skakać.
najbardziej oczekuję;
sheepdog
god knows
down in the past
if idont live today then i might be here tomorrow
train on fire
Good morning Herr Horst
TV & Me
gloria
give me fire
etc.
za dużo by ich wymieniać. (; -
Camel, the
Słucham sobie od jakiegoś czasu ostatniej płyty MD i... jej, jaki to fajny zespół! -
Anonim
-
Undone Nipple-Sucker
powiem Wam, że co raz to większa faza na nich mnie łapie:) ahhh doczekać się nie mogę!