-
Performance od rana
-
Słonina
-
Performance od rana
-
-
Hellena
-
Tomek
-
крудж
a ja chetnie sie na nich wybiore. Nie można liczyć że co tydzien beda nam serwowac gwiazdy pokroju PJ czy Kasabian -
Anonim
-
hani
-
tomek
-
чёрнуй хасан™
singel, który puścili w radiu brzmi całkiem nieźle. przypomina to trochę razorlight, a oni dali świetny koncert na orendżu. nie ma co spisywać tego zespołu na straty. tylko pytam, czy oni będą na mejnie, czy w namiocie? bo ja obstawiam, ze to drugie. -
Anonim
poza Dance With Somebody, polecam Gloria, You got nothing on me i całkiem zmysłowy High Heels, poza tym Maybe Just Sad, -
e
-
Anonim
de gustibus non est disputandum, bo nie to ładne, co ładne, tylko co się komu podoba. -
-
żuczek:>
lol myslałam, że nie znam, ale jednak znam. leciała w radiu przy okazji jazdy z mamą na wywiadówkę *ble*
nie wiem czy się wybiorę, jakoś w tym roku dziwnie, narazie to Kasabian najlepiej wypada. -
чёрнуй хасан™
>żuczek:> napisała:
>lol myslałam, że nie znam, ale jednak znam. leciała w
>radiu przy okazji jazdy z mamą na wywiadówkę *ble*
>nie wiem czy się wybiorę, jakoś w tym roku dziwnie,
>narazie to Kasabian najlepiej wypada.
nie sądzisz, że to trochę głupie oceniać line-up na podstawie 4 artystów, z czego pewnie 2 znasz dogłębniej, a 2 prawie wcale, skoro ziółek zapowiedział 150 zespołów? -
Kooksia.
-
Anonim
>чёрнуй хасан™ napisał
>>żuczek:> napisała:
>>lol myslałam, że nie znam, ale jednak znam. leciała w
>>radiu przy okazji jazdy z mamą na wywiadówkę *ble*
>>nie wiem czy się wybiorę, jakoś w tym roku dziwnie,
>>narazie to Kasabian najlepiej wypada.
>
>nie sądzisz, że to trochę głupie oceniać line-up na
>podstawie 4 artystów, z czego pewnie 2 znasz dogłębniej,
>a 2 prawie wcale, skoro ziółek zapowiedział 150
>zespołów?
DOKŁADNIE. 150 zespołów, o matko! niech ogłaszają dalej!
Mando Diao, nie znam, poznam. -
Anonim
a nie, znam jedną piosenką. pewnie tą co wszyscy. "Dance with Somebody" -
jsnpncz
Swojego czasu całkiem miło grała mi ich pierwsza płyta, takie szwedzkie The Libertines. Ciekawe jak dają radę na żywo. Szkoda jednak, że Szwecji nie reprezentują Hivesi... -
m zet
ja się bardzo bardzo ciesze. zdecydowanie bardziej niż z Kasabian szczerze mówiąc:]