Heineken Open'er Festival 2012 [8008]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • z-krainy-daleko-na-wschód

Regulamin: "Niedozwolone jest wnoszenie sprzętu foto mogącego mieć profesjonalne zastosowanie, np. lustrzanek małoobrazkowych, lustrzanek cyfrowych, aparatów średnio- i wielkoformatowych itd."
    A zgodnie z prawem, wszystko jest dozwolone, co nie jest zakazane.
  • alishia ..........; >

cały czas się zastanawiam, bo jak byłam w 06 to Pani się zapytała czy ma powyżej 3 a ja oczywiście "nieeee" i mnie wpuściła z tym ze to była jakas tam lepsza mała cyfrówka canona, teraz mam lustrzanke canona cyfrowa i obawiam się ze to nie przejdzie
  • alishia ..........; >

nie canona tylko nikona; ]
  • e.

mam taki sam problem, liczyłam na porobienie kilku porządnych fotek, ale boję się, że nie zostanę wpuszczona...
    chyba, że można jakoś umiejętnie schować aparat? grzebią w torbach?
  • Anonim

A jak to wychodzi z Kamersonami? Próbował ktoś wejść ?
  • z-krainy-daleko-na-wschód

zawsze da się coś przemycić. ale jeśli masz dużego, to lepiej nie ryzykować, bo zazwyczaj to się nie udaje
  • alishia ..........; >

no tak, zmotanie aparatu który nie przekracza parametrow podanych przez organizatora nie jest takie proste
  • max

po raz kolejny udało mi się wnosić codziennie moją Alfę. polecam dać aparat komuś z vipów. tam nie przeszukują i można bez problemu wnosić sprzętu tyyyyyyyyyle!
  • Wrecekrzepki

Ja tez codziennie wnosilem Alfe; ) Oddzielnie body i obiektyw (zeby bylo latwiej bralem stalke 50mm), ale nie bylo problemow.
  • max

też wnosiłem stałą 50mm. raz wniosłem 70-300mm ale przydała się tylko na początku, póki było dobre światło, bo to niestety ciemny obiektyw:(
  • Wrecekrzepki

To jest wlasnie zaleta 50-tki. Nawet w ciemnosciach mozna zrobic pare fajnych fotek. Jak sie ogarne powrotowo to cos tam moze wrzuce.
  • Bazylicosieniemyli

Mnie też sięudało wnieść dwa razy tylko, znaczy tyle razy chciałem wejścć. Pierwszego dnia zjebawszy mi się AF i niestety, na takich wydarzeniach trzeba robić fotki szybko i sytuacyjnie. Trochę strzeliłem na manualu, ale nie ma się ta liczba do tego co zrobiłem rok temu; ]
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki