Heineken Open'er Festival 2012 [8008]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Myszka

zapewne aparaty mozna wnosic ale wie ktos do ilu mpixeli sie godza ?
  • Wrecekrzepki

Maksymalnie 3. Czyli mozna wnosic aparaty sprzed 10 lat i coraz mniej modeli telefonow komorkowych.
  • Myszka

:) niesamowite , co najmniej jak bym uslyszala dowcip rok :)
  • bla bla bla

w tym roku zwiekszyli - mozna bedzie wnosic aparaty do max 5 megapix a nie jak dotychczas do 3.2
  • Piotr A 

po co zakładasz tyle tematów?
  • Anonim

>po co zakładasz tyle tematów?

oj może dziewczę się pomyliło. 2 tematy to nie tłum
  • Family Guy

miałem 5, można było 3,2.. jak mam 8, to można 5 - czy oni to robią specjalnie? :D
  • Anonim

można spokojnie wnieść lustrzankę.
    Udało się przemycić Nikona D300.
  • Coco Jambo i Do Przodu

Ja mialem dwa aparaty przy sobie, jeden na widoku 3.2 , drugi schowany pol profesjonalny...ani na jeden ani na drugi nie raczyli zerknac...zalezy na kogo sie na bramce trafi, jedni sprawdzaja i cofaja, inni maja na to wylane i wpuszczaja wszystkich. Nie chcesz ryzykowac schowaj w gacie i po klopocie :)
  • Anima Vilis

Ja może trochę tak nie do końca w tym temacie.
    Ale jak wygląda trzepanie ludzi ? Bo nie wyobrażam sobie aby tak dużo ludzi dokładnie przeszukać np. zaglądać do namiotu ? do plecaka ze stelażem na samym dnie...
  • oluchowa

na pole wniesiesz lustrzanke nawet, nikt nie sprawdza plecakow. ale nie wiem czy warto zostawic ja potem w namiocie, moze zniknac podczas koncertow;p
  • rzyt

Przy pierwszym wejściu na pole nie sprawdzają nawet plecaków, więc wnieść mozna wszystko co się do nich zmieści. Natomiast samo wnoszenie aparatów na pole nie jest zabronione.
    Ja na jeden wieczór zostawiłem lustrzanke w namiocie, ale dla bezpieczeństwa później zanosiłem do depozytu.
  • Piotrek

Wniosłem Prakticę, tj. analog. Nie ukrywałem, normalnie na szyi miałem zawieszoną. Najzabawniejsze, że ochroniarz zapytał się mnie ile ten aparat ma megapikseli - autentycznie:DDD Miałem też ze sobą tel. z 5mpx aparatem. Ale Praktica lepsze foty trzaska;P
  • Bazylicosieniemyli

Ja z moim Canonem 450d zrobiliśmy ponad 1500 zdjęć przez cały zeszłoroczny opener. Można wnieść, trzeba wiedzieć jak; d

Swoją drogą fajny patent, jak jesteś z lustrzanka to każdy myśli że z gazety i każdy Ci zapozuje, albo się uśmiechnie. Wypas; d

foty z zeszłego roku na http://www.bazylicosieniemyli.pl
  • 87marcin

Witam!
    Mam takie pytanko: Czy z takim aparatem wejdę na festiwal?
    http://www.cameras.co.uk/assets/fuj...
    Jest to Fuji S5600, ma matryce 5,1 mpx. Czy szukać czegoś innego?
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

>87marcin napisał
    >Witam!
    >Mam takie pytanko: Czy z takim aparatem wejdę na festiwal?
    >
    > http://www.cameras.co.uk/assets/fuj...
    >Jest to Fuji S5600, ma matryce 5,1 mpx. Czy szukać czegoś
    >innego?

Posiadam takiego i niestety dla ochrony to on ma wygląd lustrzanki mimo iż tylko 5.1
    Lepiej pożycz małpkę małą.
  • Hellena

Ale w tym roku cos tam sie mialo zmienic z tymi pixelami. Chyba teraz mozna wniesc 6pix?
  • 87marcin

>Hellena napisała:
    >Ale w tym roku cos tam sie mialo zmienic z tymi pixelami.
    >Chyba teraz mozna wniesc 6pix?

Tak, zmieniło się. Można wnosić tylko 5.0 mpx, w zeszłym roku było ograniczenie do 3,2 mpx
  • eyeofthetiger

Czyli z telefonem 8 megapix moge miec problem z wejsciem? Nie rozwalajcie mnie, taki mam telefon i nie bede pozyczala na Openera jakiegos ogorka od babci. 8megapix w telefonie to podobnie jak 5 w aparacie, chyba każdy o tym wie. Dajcie znac czy jest wiecej takich osób, które wybieraja sie z tel 8 megapix?
  • Dżul

>Czyli z telefonem 8 megapix moge miec problem z wejsciem? Nie rozwalajcie mnie, taki mam telefon i nie bede pozyczala na Openera jakiegos ogorka od babci. 8megapix w telefonie to podobnie jak 5 w aparacie, chyba każdy o tym wie. Dajcie znac czy jest wiecej takich osób, które wybieraja sie z tel 8 megapix?

To w ogóle sprawdzanie nie jest... widzą że telefon i puszczają dalej, przynajmniej mnie nie sprawdzali nigdy pod tym względem
  • 1
  • 2
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki